QUOTE(rasixe @ 2009 06 07, 16:56)
sveikos
noriu paklaust Snikerso kepejeliu kokio tirstumo biskvito tesla gavosi? O klausiu del to, kad as ji irgi kepiau, bet man ta tesla gavosi tokio tirštumo kaip grybukams. Kazi ka blogai padariau? Naudojau namine greitine, gal del to?(nors pirma karta kai kepiau naudojau pirktine grietine, bet vis tiek buvo taip pat).
noriu paklaust Snikerso kepejeliu kokio tirstumo biskvito tesla gavosi? O klausiu del to, kad as ji irgi kepiau, bet man ta tesla gavosi tokio tirštumo kaip grybukams. Kazi ka blogai padariau? Naudojau namine greitine, gal del to?(nors pirma karta kai kepiau naudojau pirktine grietine, bet vis tiek buvo taip pat).
as irgi po milijono metu prisiruosiau torta kept - pirma karta Snikersa, ir man tas pats klausimas del teslos tirstumo. Ji man gavosi laaabai tirsta, formoje teko pasistengt ja lyginant Nenorejau nieko gadint, tai neskystinau jos, bet kita karta tikrai bandysiu skystesne daryt, maziau miltu.
Kadangi dar stingsta saldytuve nepuostas, tai nuotrauka, jei nebus geda, idesiu veliau.
Ir man grietinele niekada gerai neissiplaka - nerizikuoju dzibuoti ... negi del to kad Saules pieno Maksimos pas mus 3, tai tik tokia grietinele, o IKI retai atsiveza Zemait. pieno Nu nervas ima, kaip kokia vista, net grietineles isplakt nesugebu o standiklio nenoriu... lieka zelatina det ?