Ohoho auksarankės, netekau amo
nu mergaites,tortukai kaip iš pasakos gaila ir valgyt būtų
ar įmanoma minkštą tortą (juodą mišką, ar bet kokį kitą biskvitinį) apdengti cukrine mase ir tikėtis, kad viskas bus gerai o jei dengti tai kaip, ant skarbonkės nepasidėtų, susmegtų viskas
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 09:39)
ar įmanoma minkštą tortą (juodą mišką, ar bet kokį kitą biskvitinį) apdengti cukrine mase ir tikėtis, kad viskas bus gerai o jei dengti tai kaip, ant skarbonkės nepasidėtų, susmegtų viskas
Olesta, įmanoma. Cipciukas denge Margarita, tas kuris su braskemis, mano maiso viduje juodasis miskas, dar parase pasiziurek, tok su perlais Jubilejinis, ten bananinis su mascarpone.
Reikia ji pertept viena diena, o dengti kita diena gerai atsaldyta. As visada pries dengima aptepu sokoladu arba sviestiniu kremu ir gerai atsaldau
Aš kai dengiau vieną biskvitinį tortą, tai dėjau ant mažesnio skersmens torto formos padėkliuko (kad liktų išsikišę torto šonai kokius 2-3 cm) ir tada su juo ant skarbonkės
dengiau juodą mišką ir nemažą 27 cm diametro viskas ok, o ant skarbonkės dėjau tortą su kietu dugnu, o masę paskui užkaišioju su plačiu peiliu.
tik vienas dalykas - masę dėjau baltą tai juodasis miškas persišvietė gal masę reiktų storesnę kočiot
QUOTE(uzniukas @ 2009 06 20, 10:09)
dengiau juodą mišką ir nemažą 27 cm diametro viskas ok, o ant skarbonkės dėjau tortą su kietu dugnu, o masę paskui užkaišioju su plačiu peiliu.
tik vienas dalykas - masę dėjau baltą tai juodasis miškas persišvietė gal masę reiktų storesnę kočiot
As tai dedu is kart ant padeklo, kuriame bus tortas. Po torto apacia padedu popieriaus juosteles. Dengiau balta mase bananini, jis irgi su juodais biskvitais, po apacia tepiau sokoladiniu ganasu, nieko nepersisviete
Migle79,Inocka jusu tortai kaip paveiksliukai,as be amo,issiziojau ir issinarino zandikaulis
Migle79 labai zavus tortukas visais jusiskiais gaminiais as zaviuosi, tikri grazuoliai, nei pridesi nei atimsi
Inockos tortas kaip is juros gelmiu istrauktas lopinelis dugno
eiwile barbyte taip pat simpatiska
Inockos tortas kaip is juros gelmiu istrauktas lopinelis dugno
eiwile barbyte taip pat simpatiska
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 20, 00:15)
Inočka, labai dailus, švelnus tortukas. Bet man jame kažko trūksta, pvz. keletos gėlyčių ar kokių žaisliukų, gal užrašo. Tik nepyk
sets/72157619777906916/]čia.[/url]
. Viskas ten idealu. Man pirmas ispudis- toks architekturiskas, "svarus" tortukas, auksciausia klase.
QUOTE(Migle79 @ 2009 06 20, 00:15)
Aš irgi su tortu. Jis buvo skirtas dviejų žmonių gimtadieniui: broliui ir seseriai, kurie gimė vieną dieną tik 10 metų skirtumu. Todėl viena torto pusė skirta jam, kita - jai. Vyro hobis - sodas, moters - mezgimas. Ilgai galvojau, kaip sutalpinti viską į vieną tortą, štai kas gavosi:
Torto pjūvis čia.
NEREALU O jau nuotraukų grožis...
QUOTE(Inočka @ 2009 06 20, 03:01)
Labai gražu
QUOTE(uzniukas @ 2009 06 20, 10:09)
Gal galit paaiškint ką Jūs su ta skarbonke darot?