QUOTE(naitas @ 2009 06 19, 19:26)
tuomet pasisakysiu... gerai, kad pradėjau vakar Vakar išsikepiau visą biskvitą ir pjoviau džyzuz kraist.. nu kaip ir sakiau.. vienas gavos storas, kitam - skylė a la amfiteatras. Diedas kaip visada, urgzt pradėjo...
čia kandžioji biskvito pusė..
išaušo rytas. Iiiiiiš naujo viskas. Susimaišiau, tik viską padauginau iš 0,3 plius. Mat gi mano skardelė surenkama 28 cm diametro. Kepiau po vieną biskvitą.
Kaip ir sakiau, kvepia kiaušiniene, ir kai gerai krimstelėjau vieną gabaliuką, "kirpo" į liežuvį citrinos žievelės kartumas.
Tiesa, visą recepte nurodytą normą padidinus 0,3, man gavos trys normaliai ploni ir ketvirtas kiek storėlesnis biskvitas (28cm). Pyliau į skardą po 3,5 - 4 plastmasinius šaukštus tešlos.
Na bet biskvitus suliejau nurodytu sirupu, kuris man pasirodė gaivus, pritepiau šviežių braškių tyrele, plaktos grietinėlės ir maskarponės mišiniu ir pabarsčiau kakava. Puošiu rytoj arba šiąnakt, jei ateis nemiga.
Galvoju, kad jeigu dar grietinėlėn puošdama pribarstysiu šokolado drožlių, tai biskvito skonio bėdos turėtų pranykti. O jei dar papuošimo braškes padažysiu karštam šokolaaaaade
Nežinau, kaip Jums gaunasi biskvitai. Man šio recepto biskvitas nesigavo purus. Kai nulupau "skūrelę", tai iš po jos atsidengė tokie "vamzdeliai", na lyg kokio baravyko kepurėlės vamzdelius būčiau perpjovus. Atrodytų, jeigu neklystu, per mažai miltų.. nu bet tiek nurodyta
žinot.. kepkit.. baisiai blogai nesigaus.. bet už tai žinosit, kiek jis atitinka Jūsų lūkesčius. Kitam kartui.
čia kandžioji biskvito pusė..
išaušo rytas. Iiiiiiš naujo viskas. Susimaišiau, tik viską padauginau iš 0,3 plius. Mat gi mano skardelė surenkama 28 cm diametro. Kepiau po vieną biskvitą.
Kaip ir sakiau, kvepia kiaušiniene, ir kai gerai krimstelėjau vieną gabaliuką, "kirpo" į liežuvį citrinos žievelės kartumas.
Tiesa, visą recepte nurodytą normą padidinus 0,3, man gavos trys normaliai ploni ir ketvirtas kiek storėlesnis biskvitas (28cm). Pyliau į skardą po 3,5 - 4 plastmasinius šaukštus tešlos.
Na bet biskvitus suliejau nurodytu sirupu, kuris man pasirodė gaivus, pritepiau šviežių braškių tyrele, plaktos grietinėlės ir maskarponės mišiniu ir pabarsčiau kakava. Puošiu rytoj arba šiąnakt, jei ateis nemiga.
Galvoju, kad jeigu dar grietinėlėn puošdama pribarstysiu šokolado drožlių, tai biskvito skonio bėdos turėtų pranykti. O jei dar papuošimo braškes padažysiu karštam šokolaaaaade
Nežinau, kaip Jums gaunasi biskvitai. Man šio recepto biskvitas nesigavo purus. Kai nulupau "skūrelę", tai iš po jos atsidengė tokie "vamzdeliai", na lyg kokio baravyko kepurėlės vamzdelius būčiau perpjovus. Atrodytų, jeigu neklystu, per mažai miltų.. nu bet tiek nurodyta
žinot.. kepkit.. baisiai blogai nesigaus.. bet už tai žinosit, kiek jis atitinka Jūsų lūkesčius. Kitam kartui.
aš ir iškepiau šitą biskvitą ir dabar eisiu pjaut ir žiūrėt kaip su tais vamzdeliais ai bet dėl to nepergyvenu, tik nežinau kaip per naktį papuošt ir vidų pertepti, gal chaltūrinsiu: vienas bus cipciuko Margaritos, o kitas glace