QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 19, 14:11)
Mano napoleono variacija .....lakšteliai - vieno , pertepimas - kito , bet visumoj gaunasi super geras napoleonas .
O gal pertepimo receptuką išduosit? Kaip tik dairinėjuos kuo lakštelius pertepti
QUOTE(naitas @ 2009 06 19, 13:15)
kokie gražūs tortai kaip kokybiškai dirbat su cukraus pudros mase
dabar kepu... nžn.. biskvitas kvepia kiaušiniene nutarkavau geltoną citrinos žievelės spalvą - biskvito skonis "kerpa" liežuvį. Pradedu nerimauti, ar braškės pajėgs nurungti šiuos skonius
dabar kepu... nžn.. biskvitas kvepia kiaušiniene nutarkavau geltoną citrinos žievelės spalvą - biskvito skonis "kerpa" liežuvį. Pradedu nerimauti, ar braškės pajėgs nurungti šiuos skonius
kaip gavosi biskvitas,aš ir mastau kurį kept ar šitą ar plikytos tešlos
Vaidulyte- nuostabu princesė, su kuo ją piešei?
Cipciuk- neturiu žodžių, kokia dailūs jūsų tortai!
Inočka- nuostabus meškutis O is kur galmetu suzinoti tavo PASLAPTINGOJO PASTILIAZO recepteli??
rugiagele 26- labai mielas kiemelis
Cipciuk- neturiu žodžių, kokia dailūs jūsų tortai!
Inočka- nuostabus meškutis O is kur galmetu suzinoti tavo PASLAPTINGOJO PASTILIAZO recepteli??
rugiagele 26- labai mielas kiemelis
Tortai tikrai visi superiniai
o aš dariau masę apdengimui pagal mein ir nesigavo kažkaip optimistė buvau, galvoju, kad tik nepavyksta su beze žodžiu man gavos labai mažai skysčio (tirpalo), aš pudros nesudėjau net puse pakuotes. Cukraus sirupą tikriausiai čiut perviriau, nes vėsdamas labai tirštėjo. Nu ką bandysiu dar vieną kart
o aš dariau masę apdengimui pagal mein ir nesigavo kažkaip optimistė buvau, galvoju, kad tik nepavyksta su beze žodžiu man gavos labai mažai skysčio (tirpalo), aš pudros nesudėjau net puse pakuotes. Cukraus sirupą tikriausiai čiut perviriau, nes vėsdamas labai tirštėjo. Nu ką bandysiu dar vieną kart
FANTASTIŠKI TORTAI, SUNKU NET IŠVARDINTI VISUS, iNOČKA AŠ PASPRINGUS SEILĖMIS
QUOTE(RiMami @ 2009 06 19, 15:08)
Naitas, kaip tau sekėsi su biskvitu - aš vis neapsisprendžiu kokį čia su braškėm tortą savaitgaliui susikurpt šitas - vienas iš kandidatų, tai labai laukiami tavo atsiliepimai būtų
QUOTE(adriu @ 2009 06 19, 17:18)
tuomet pasisakysiu... gerai, kad pradėjau vakar Vakar išsikepiau visą biskvitą ir pjoviau džyzuz kraist.. nu kaip ir sakiau.. vienas gavos storas, kitam - skylė a la amfiteatras. Diedas kaip visada, urgzt pradėjo...
čia kandžioji biskvito pusė..
išaušo rytas. Iiiiiiš naujo viskas. Susimaišiau, tik viską padauginau iš 0,3 plius. Mat gi mano skardelė surenkama 28 cm diametro. Kepiau po vieną biskvitą.
Kaip ir sakiau, kvepia kiaušiniene, ir kai gerai krimstelėjau vieną gabaliuką, "kirpo" į liežuvį citrinos žievelės kartumas.
Tiesa, visą recepte nurodytą normą padidinus 0,3, man gavos trys normaliai ploni ir ketvirtas kiek storėlesnis biskvitas (28cm). Pyliau į skardą po 3,5 - 4 plastmasinius šaukštus tešlos.
Na bet biskvitus suliejau nurodytu sirupu, kuris man pasirodė gaivus, pritepiau šviežių braškių tyrele, plaktos grietinėlės ir maskarponės mišiniu ir pabarsčiau kakava. Puošiu rytoj arba šiąnakt, jei ateis nemiga.
Galvoju, kad jeigu dar grietinėlėn puošdama pribarstysiu šokolado drožlių, tai biskvito skonio bėdos turėtų pranykti. O jei dar papuošimo braškes padažysiu karštam šokolaaaaade
Nežinau, kaip Jums gaunasi biskvitai. Man šio recepto biskvitas nesigavo purus. Kai nulupau "skūrelę", tai iš po jos atsidengė tokie "vamzdeliai", na lyg kokio baravyko kepurėlės vamzdelius būčiau perpjovus. Atrodytų, jeigu neklystu, per mažai miltų.. nu bet tiek nurodyta
žinot.. kepkit.. baisiai blogai nesigaus.. bet už tai žinosit, kiek jis atitinka Jūsų lūkesčius. Kitam kartui.
o aš, kad labai nesusimaučiau, dar pasiruošiau napoleono tortuką mama sakė, kad jai nepatinka tokie tortai... nu lai pasako man rytoj tą patį
nieko panašaus nepatyriau o torto vėl noriu, jei mamai nepatiks, siųsk man per az
kokie TORTAAAII!!!!
Cipciuk o jusu ,,paprastucio,, Napoleono rozytes is baltojo sokolado su dazais,t.y. kai jau medu istirpdom su sokoladu tada ir dazu iberti(turbut nereikia praskiesti su vandeniu?)ar pertepimo mase irgi tokia rausva,kaip ir virsus ir sonai?jei ne ,tai kas ten?grietinele?ar sviestinis nudazytas kremas?
Cipciuk o jusu ,,paprastucio,, Napoleono rozytes is baltojo sokolado su dazais,t.y. kai jau medu istirpdom su sokoladu tada ir dazu iberti(turbut nereikia praskiesti su vandeniu?)ar pertepimo mase irgi tokia rausva,kaip ir virsus ir sonai?jei ne ,tai kas ten?grietinele?ar sviestinis nudazytas kremas?
Laba diena,na kiek graziuuuu tortuuuu saunuoles kepejeles
Dariau torta mergaitei gimtadienio proga Viduje medutis perteptas grietinele dar dejau viena suoksni braskiu viena avieciu zele idomu kas gausis
Dengiau saldainiu mase
Dariau torta mergaitei gimtadienio proga Viduje medutis perteptas grietinele dar dejau viena suoksni braskiu viena avieciu zele idomu kas gausis
Dengiau saldainiu mase
grazi lelyte
Domi95 aciu nusipiest tokia princese lengva,is pradziu nusipiesiu ant popieriaus iskirpau ja ir tada perkeliau ant iskociotos marshmellow saldainiu mases,tada ispjoviau ja,ir po to spalvinau.Naudojau juoda valgoma flomasteri ir skystus Dr.Oetker valgomus dazus.vsio.