Rugiagele26 tavo tortukas sodyba labai grazus,mielas
Inocka nu kaip visada labai labai labai grazu
kokie gražūs tortai kaip kokybiškai dirbat su cukraus pudros mase
dabar kepu... nžn.. biskvitas kvepia kiaušiniene nutarkavau geltoną citrinos žievelės spalvą - biskvito skonis "kerpa" liežuvį. Pradedu nerimauti, ar braškės pajėgs nurungti šiuos skonius
QUOTE(Olesta @ 2009 06 17, 00:05)
dabar kepu... nžn.. biskvitas kvepia kiaušiniene nutarkavau geltoną citrinos žievelės spalvą - biskvito skonis "kerpa" liežuvį. Pradedu nerimauti, ar braškės pajėgs nurungti šiuos skonius
Inocka labai grazus tortukas, negaliu atsiziureti koks mielas
Inočka ......tortas t o b u l a s
****************************************************************
Na o čia paprastutis napoleonas , puoštas beze ir šokoladinėm rožėm , kolegijos baigimo proga ......
****************************************************************
Na o čia paprastutis napoleonas , puoštas beze ir šokoladinėm rožėm , kolegijos baigimo proga ......
Mergaitės , kurios užrašinėjate ant savo tortų foto , darykita , taip , kad užrašas nors kiek kabintų tortą .....čia perspėjimas , gal suprasite kodėl ...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 19, 12:37)
Na o čia paprastutis napoleonas , puoštas beze ir šokoladinėm rožėm , kolegijos baigimo proga ......
Pagal kurį receptą kepėte napoleoną?
Inočka ir Cipciuk, infarktą galima gaut nuo jūsų tortų
Jau Inočka, tavo tai toooooks dailus ir mielas, toooooks idealus tiesiog visas tortas Šaunuolė - demonstruoji mums aukštą meistriškumo lygį
O Cipciuk, jūsų tos rožės - die-viš-kos Labai įspūdingas tortas - yra į ką akytes paganyt
Naitas, kaip tau sekėsi su biskvitu - aš vis neapsisprendžiu kokį čia su braškėm tortą savaitgaliui susikurpt šitas - vienas iš kandidatų, tai labai laukiami tavo atsiliepimai būtų
Jau Inočka, tavo tai toooooks dailus ir mielas, toooooks idealus tiesiog visas tortas Šaunuolė - demonstruoji mums aukštą meistriškumo lygį
O Cipciuk, jūsų tos rožės - die-viš-kos Labai įspūdingas tortas - yra į ką akytes paganyt
Naitas, kaip tau sekėsi su biskvitu - aš vis neapsisprendžiu kokį čia su braškėm tortą savaitgaliui susikurpt šitas - vienas iš kandidatų, tai labai laukiami tavo atsiliepimai būtų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 19, 13:57)
Tai gal persivalgė .....netikiu kad apsinuodijo
Nenoreciau tiketi ir as. Bet pirkom pati maziausia, toki mizeriuka, 600 g. keturiems valgytojams. Visi lengvai sublogavo, nes tik po truputi paragavo, o mazius viena gabaleli visa suvalge. Siaip tai biskvitai buvo aiskiai ne sviezi, o ant torto dezutes galiojimo datos nesuradom.
Atsiprasau, kad tesiu tema tokiom baisybem, daugiau nebe.
Aciu, mergaites, labai uz pagyras. Labai jau stengiuosi padaryti, kad butu idealiai is visu pusiu, deja, ne visada viskas pavyksta.
Jau Ciupciuko rozes tai labai grazios. Jau nepomniu kada pati rozes dariau, vis daugiau tortuku tokiu teminiu pas mane paskutiniu metu.
Jau Ciupciuko rozes tai labai grazios. Jau nepomniu kada pati rozes dariau, vis daugiau tortuku tokiu teminiu pas mane paskutiniu metu.
QUOTE(Rimse @ 2009 06 19, 14:06)
Pagal kurį receptą kepėte napoleoną?
Mano napoleono variacija .....lakšteliai - vieno , pertepimas - kito , bet visumoj gaunasi super geras napoleonas .
RiMami .....saugok savo sveikatėlę , prieš eidama čia , korvololio lyžtelk ......juokauju .....nieko jame nėra , eilinis .....o ir spalvos ne tokios kokios iš tikrūjų - va tas mane tiesiog biesina
Kas dėl BIJOLOS , na užsakymas tikrai bebus su pasibaigusiu galiojimu , būna , atvažiuoja pasiimti , o jis dar daromas ( ne visada aišku taip ) , o pardavime šiais laikais gali ir užsistovėti .
cipciuk, o kur jūs perkat tas servetėles po tortu???? aš niekur negaunu nei servetėlių, nei padėklo gal gali patart, ką vartot stačiakampio tortui po apačia padėt?