ačiū kaip mano svečiai sakė, vertas nuodėmės, ir galiu tik pritarti - vienintelį, ką padaryčiau kitaip, mažumėlę, bet labai mažumėlę mažiau sulaistyčiau apatinį biskvitą, nes kai braškės paleido sultis, tai gavosi labai jau drėgnas ir minkštas, bet skonis tai bus mano favoritinis ir jau žinau šaldiklio turinį žiemai juodą mišką perspjovė šitas oi kaip toli bus mano mėgiamiausias, teta jau gimtadieniui už dviejų savaičių užsiprašė - sako, užsakymas manau aiškus
o i grietinę geriau želatiną ar standiklį dėt? ryt pertepinėsiu savo pirmajį gyvenime medutį, tai labai jaudinuos, o ir proga neeilinė kažkaip labai bijau, kad pakankamai nesudrėgs nes lakšteliai tokie kaip ir kietoki... na bet reik tiketis, kad viskas ok gausis
QUOTE(rembiene @ 2009 06 17, 01:43)
o i grietinę geriau želatiną ar standiklį dėt? ryt pertepinėsiu savo pirmajį gyvenime medutį, tai labai jaudinuos, o ir proga neeilinė kažkaip labai bijau, kad pakankamai nesudrėgs nes lakšteliai tokie kaip ir kietoki... na bet reik tiketis, kad viskas ok gausis
Natūralu, kad medaus torto lakšteliai kieti - tokie jie ir būna Jei žadi pertepinėti grietine - tai geriau dėk želatiną pertepk tortą prieš gerą parą iki valgymo, nepagailėk kremo ir sudrėks tikrai normaliai Sėkmės Lauksim atsiliepimų ir fotkių
QUOTE(RiMami @ 2009 06 17, 01:55)
Natūralu, kad medaus torto lakšteliai kieti - tokie jie ir būna Jei žadi pertepinėti grietine - tai geriau dėk želatiną pertepk tortą prieš gerą parą iki valgymo, nepagailėk kremo ir sudrėks tikrai normaliai Sėkmės Lauksim atsiliepimų ir fotkių
sutinku su RiMami, viskas Tau puikiai gausis, tik nepadaugink želatinos, litrui grietinės gerą riebų šaukštą želatinos išbrinkintos kokiuose 3 šaukštuose vandens - persigers tikrai, tas pertepimas gaunasi toks šlapias. Man asmeniškai geriau persigeria nei su grietinėle. Patarimas iš mano pusės, grietinę paplak su cukraus pudra, gali kvapelių įsipilt kokių mėgsti laukiam vaizdų
širdingai dėkoju už sveikinimus teta mano sakė, tikras tortadienis
Olesta didziausi sveikinimai tortadienio proga! Linkiu nuostabiu kepiniu!
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 17, 08:17)
Olesta didziausi sveikinimai tortadienio proga! Linkiu nuostabiu kepiniu!
na ,olesta,pakerėjai su tortu laukiu savo daržo braškių kol užderės ir pirmyn .skanumėlis matos nerealus
Oleste su tortadieniu
o torciukas
o torciukas
ačiū labai už sveikinimus, o braškių sezono metu būtinai išbandykite šitą receptą labai vertas dėmesio nors na v kus i cvet podružek net, bet man jis laaaaabai
Olesta, tau už grietinėlės dzibukus nu nesuprantu, kaip tu tokius gražius padarai