Domi95, koks grizis Butinai receptuka
Domi 95,tikra meno kurini padarei,idomiai atrodo
QUOTE(Domi95 @ 2009 06 12, 17:41)
Stai mano dvieju dienu darbas
Biskvitas rudas ir baltas, su baltiminiu riesutiniu sluoksniais(morengu), aviečių uogienė, greitinėle ir rududu su razinomis mirkytomis brendyje, Suleistytas praskiestu brendzius, aplietas sokoladu su riesutais. Puostas keliomis braskėmis(nors planavau rieutais) ir sokolado dekoracijomis. Galesiu veliau tikslu receptuka parasyti
Biskvitas rudas ir baltas, su baltiminiu riesutiniu sluoksniais(morengu), aviečių uogienė, greitinėle ir rududu su razinomis mirkytomis brendyje, Suleistytas praskiestu brendzius, aplietas sokoladu su riesutais. Puostas keliomis braskėmis(nors planavau rieutais) ir sokolado dekoracijomis. Galesiu veliau tikslu receptuka parasyti
labai ispudingai tavo meno kurinys atrodo Receptuka prasom parasyti...
Ačiū, lb tik pirma gal palaukit kol paragausiu, ar tikrai valgomas Nes biskvitu deriniai mano pacios sugalvoti BEja lb aciu cipciukui, kad tiek daug nuveikė super mamose ir mes galime kepti nuostabius tortus
QUOTE(Wild Flower @ 2009 06 12, 13:43)
Gal galima plačiau? Kokį tortuką darei ir kuo būtent viskas baigės?
as ji tik puosiau,man buvo pristatyti keksai jau iskepti... zinoma is tu keksu galima padaryti ka tik sirdis geidzia,bet uzsakove buvo maciusi puosta torta beze,taigi taip ir uzsake,nepyk nelabai kokia nauda is manes,va cipciukas tau jau patare ir laikykis jos nuomones,jos nuomone kaip meian vertos aukso...
nu dar tokių čiūdų nėra buvę, aš vėl su nuotykiais, ale nieko nebesakysiu, va ką pridirbau su likučiais nuo vakar torto ir iš Zebros šokoladinio torto - su pavasario saule aš bėgau į slėnį, krepšelį gėlių nešdamaaa.... puošta praskydusios grietinėlės likučiais ir kas trūko - kokoso drožlėmis gėlytės Cipciuko cukrinukės - žodžiu, kaip visada krepšelis toks apytuštis, bet kaip naminiam vartojimui, tai tų kvietkencijų gana, o be to sodas apvogtas, pačios žinot
Tiesa, pagaliau savo iki uztikau 36 % greitinele. Tik norejau paklaust, kai tik pradejau puosti tai dzibugai gavosi lygus lygus be spigliuku, o taliau kazkas pasidare ir visalaika man papuosimai su spygliukais islenda is tuteles .. Galkas zino kdl man cia taip??
Olesta- nuostabus tortukas
Olesta- nuostabus tortukas
olesta,tu kaip visad su nuotykiais ,saunuole,tortas labai fainas
domi95 koks idomus tortukas labai grazu
olesta o tu pasirodo isradinga motera sauniai likuciai panaudoti
olesta o tu pasirodo isradinga motera sauniai likuciai panaudoti
QUOTE(Domi95 @ 2009 06 12, 20:41)
Stai mano dvieju dienu darbas
Koks idomus tortas, labai orginaliai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 06 12, 23:35)
krepšelis toks apytuštis, bet kaip naminiam vartojimui, tai tų kvietkencijų gana, o be to sodas apvogtas, pačios žinot
tortukas grazutis
o krepselis tegu buna pustustis, kad nesti lengviau butu
----------------------------------------------------------
Stai naktinis mano gaminys
Gigantas Juodasis miskas puostas grietinele
Is tikruju tortas turejo buti visai ne boruzele, bet del laiko stokos taip jau isejo
bet nieko, dukryte sako ant torto "cia au au"
Tortas jai ir skirtas, siandien valgysim
Papildyta:
Didesnes foto galite paziureti
CIAir
CIA
sakau nuosirdziai,labai miela boruze
QUOTE(eglejk @ 2009 06 13, 11:43)
labai grazi boruzele pasakykit prasau kaip paruosiat grietinele papuosimui ? isplakat ir viskas ?