QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 07, 15:51)
Man karamelinis ganašas vistik neišsiplakė naudojau 35 proc grietinėlę, medučiui labai gerai išsiplakė, o šįkart matyt nebuvo lemta jos išplakt net ir iš ketvirto karto įdėjau želatinos, biškį apstingo, tai supykus aptepliojau belekaip Niekaip aš neišmoksiu gražiai padaryt tortų Pats snikersas skanus pasidarė tik į trečią dieną, iš pradžių mums per saldus buvo, dabar
Bet pasak vyro, niekas neprilygsta medučiui
Bet pasak vyro, niekas neprilygsta medučiui
Sveiki Nugi ir aš šiandien vargstu su ganašu. beplakant pradėjo skystėti. Grietinėlę irgi 35 proc. naudojau. Dabar įmečiau į kamerą su visu indu.Ir galvoju ką toliau daryti- kankinti mikserį toliau ar nusispjauti ir trupiniais puošti
O puošti norėjau tai "Snikersą".
Dar klausimėlis- ar mano Snikersas spės pakankamai susistovėti, jei apie apie pietus sutepliojau viską, o valgysim vakare?