Pirkau as is Wilton karta. Uzsisakiau, laukiu moteryte savaite, dvi, menesi, pusantro kol truko kantrybe ir nusiunciau el. laiska. o tie zmoneliai kad sujudo - pasirodo mano siuntinys dingo LT.
Tada jie savo saskaita persiunte antra siuntini, kuri gavau po savaites.
O tas pasimetelis atejo gal po 2 men.............ir dar praplestas......
Reziume- turiu 2 paketus, su tom paciom prekem
P.S. surbitone man pasirode didesnis pasirinkimas.
Nesiginciju
Mano sugebejimams uztenka is sito puslapio Buitiniam anudojimui, tai per akis priemoniu ten
O del siuntiniu kalidziojimo, buna ir man taip, kad issiuncia antra ir gaunu greiciau nei pirma, visada susimoku uz abu, ka padarysi
Mano sugebejimams uztenka is sito puslapio Buitiniam anudojimui, tai per akis priemoniu ten
O del siuntiniu kalidziojimo, buna ir man taip, kad issiuncia antra ir gaunu greiciau nei pirma, visada susimoku uz abu, ka padarysi
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 10:54)
Pirkau as is Wilton karta. Uzsisakiau, laukiu moteryte savaite, dvi, menesi, pusantro kol truko kantrybe ir nusiunciau el. laiska. o tie zmoneliai kad sujudo - pasirodo mano siuntinys dingo LT.
dėk tuoj į skelbimus saldumynų ir gal merginos paims ką ten dvigubo turi, greit pasirodai
Tris dienas dariau sita mergaite.O gavosi kazkokio seno veido moteryte einanti pirmos komunijos
Ji is marcipano,tik suknyte is icingo,bijau,kad nesutrupetu.
Ji is marcipano,tik suknyte is icingo,bijau,kad nesutrupetu.
Merginos, atsiprasau uz off topic,
bet gal kuri nors turi po ranka ananasinio torto biskvito ingridientus? Reikia skubiai, neturiu laiko ieskoti
busiu be galo dekinga!
bet gal kuri nors turi po ranka ananasinio torto biskvito ingridientus? Reikia skubiai, neturiu laiko ieskoti
busiu be galo dekinga!
[quote=daividija,2009 06 10, 13:42] Tris dienas dariau sita mergaite.O gavosi kazkokio seno veido moteryte einanti pirmos komunijos
tikrai buvo verta vargti. mergyte ideali. o del veido nesuk sau galvos juk yra visokiu tautybiu zmoniu.
tikrai buvo verta vargti. mergyte ideali. o del veido nesuk sau galvos juk yra visokiu tautybiu zmoniu.
QUOTE(Fregata @ 2009 06 10, 13:03)
Merginos, atsiprasau uz off topic,
busiu be galo dekinga!
busiu be galo dekinga!
greit įmanoma surasti įvedus į paiešką raktinius žodžiu, čia ateičiai, o dabar gaudyk jeigu šito ieškojai
daividija,o jei nosyte ne priklijuot,o padaryt is veiduko mases tokia smailesne?nu naturalesne
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 10, 10:14)
daividija,o jei nosyte ne priklijuot,o padaryt is veiduko mases tokia smailesne?nu naturalesne
Nosis tai cia gera tokia grazi apvali nosyte,tik su burnike kazkas ne taip ,is tikruju naturoj kai ziuriu i ja tai ji visai grazi
niu man tai nosyte biski kliuva i akis pirmiausia nu cia mano nuomone aisku
QUOTE(daividija @ 2009 06 10, 13:25)
Nosis tai cia gera tokia grazi apvali nosyte,tik su burnike kazkas ne taip ,is tikruju naturoj kai ziuriu i ja tai ji visai grazi
Man tai labai graži, nors biški pamaši į senutę. Gal tą šypseną platesę reikėtų daryti, tai pajaunėtų
QUOTE(daividija @ 2009 06 10, 12:42)
Tris dienas dariau sita mergaite.O gavosi kazkokio seno veido moteryte einanti pirmos komunijos
tikiu, kad vargo buvo, as karta lipdziau striptizo sokeja, bet buvo visiskas fiasko
bet sita mergyte-bobyte visai simpatiska