O kokiam salone ELA Vilniuj dirba?
QUOTE(nuotakyte @ 2011 02 02, 18:29)
sweikos, gal kuri galėtumėte ELOS nr.parašyti į až ačiū
QUOTE(serija74 @ 2011 02 03, 12:38)
O kokiam salone ELA Vilniuj dirba?
merginos, tai iveskite per google ir viska rasit.
QUOTE(letta_n @ 2011 02 03, 21:58)
O iš kur šita nuotraukytė? Pirmąkart mstau tokį gražų natūralų permanentinį akių makiažą.
QUOTE(vikuxe @ 2011 02 04, 15:46)
O iš kur šita nuotraukytė? Pirmąkart mstau tokį gražų natūralų permanentinį akių makiažą.
Cia meistres is Paradizes darbas.
QUOTE(Gulia @ 2009 11 12, 18:14)
Gal galima placiau?
Taip labai domina, gal galite ideti nuotraukytekokie antakiai?
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 12 02, 09:10)
susidomejau ir as antakiu ilgalaikiu "nuspalvinimu".
Pazistama sake kad jai laiko, kad antakiai buna tamsus rudi metus.
Ar taip gali buti? nes noretusi kad ilgiau butu tamsus ( jei darant rudus kaip cia foto, o ne juodus.)
Lisa ar gali parasyti i az kokia kaina pas Jus?
Pazistama sake kad jai laiko, kad antakiai buna tamsus rudi metus.
Ar taip gali buti? nes noretusi kad ilgiau butu tamsus ( jei darant rudus kaip cia foto, o ne juodus.)
Lisa ar gali parasyti i az kokia kaina pas Jus?
Man sitie labai grazus, kaip cia padaryti?
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2010 02 16, 11:53)
Manau kad internetinio psl ji neturi,nes nelabai su kompais draugauja As ja ne per interneta ar skelbimus radau,tiesiog taip netiketai susikirto keliai,reikiamoje vietoje ir reikiamu metu.Buvau suplanavusi jau i Klp vaziuoti,man ten vienos mergaites darbai patiko,mano kelios klientes pas ja pasidare,ir pas visas labai graziai.As rinkausi meistra is darbu kuriuos maciau gyvai,aisku nuotraukos gerai,bet foto daug ko gali nesimatyti,tiek is gerosios puses tiek ir is blogosios.
Stai visa info is jos vizitines :
Ingrida Lukencikiene tel 860619374
Mikropermanentinis makiazas,Depiliacija,Veido valymas,Proginis makiazas,Masazas,Auskaru verimas.
Stai visa info is jos vizitines :
Ingrida Lukencikiene tel 860619374
Mikropermanentinis makiazas,Depiliacija,Veido valymas,Proginis makiazas,Masazas,Auskaru verimas.
Domina, kur zadejote Klaipedoje darytis-prasau pasidalykite info
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 26, 02:05)
img405.imageshack.us/img405/9393/picture480.jpg[/img][/url]
Stai padaryti antakiai. Irgi pakeista forma. Antra puse antakio praktiskai be plaukelu.
Stai padaryti antakiai. Irgi pakeista forma. Antra puse antakio praktiskai be plaukelu.
Labai graziai padaryta
Labai prasau pagelbet, noriu graziu antakiuku.
Noriu storesniu, auksciau pakeltu.Gal galite patarti kokia procedura reiktu atlikti? Kiek tai kainuotu?
Ar daznai paprastai reikia atlikineti korekcija (esu is KLP)
Kad butu aiskiau apie ka kalbu idedu foto manieji kaireje, noriu tokiu kaip cia desinej.
Noriu storesniu, auksciau pakeltu.Gal galite patarti kokia procedura reiktu atlikti? Kiek tai kainuotu?
Kad butu aiskiau apie ka kalbu idedu foto manieji kaireje, noriu tokiu kaip cia desinej.
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2011 02 08, 15:16)
Labai prasau pagelbet, noriu graziu antakiuku.
Jusu atveju geriau daryti tusavima. Kainos kaip jau rasiau sviruoja priklausomai pas kokia meistre darysite. Korekciaj reikia daryti po menesio.
QUOTE(letta_n @ 2011 02 03, 22:58)
nu superinis darbelis, labai naturalus
o cia mano vakar padaryti antakiai. Tik foto daryta su tel.
http://images29.fotk...vaizd006-vi.jpg
http://images16.fotk...vaizd002-vi.jpg
QUOTE(Luandra @ 2011 02 20, 12:06)
ZAdejau jau seniai ideti savo seseliu efekto permanenta
Labai dailiai atrodo. O blakstienos priaugintos?
Papildyta:
QUOTE(vikuxe @ 2011 02 04, 13:46)
Ir man labai dailus sis darbelis, dazniausiai man permanentiniai antakiai nepatinka