Sveikos, merginos. As tai busiu neoriginali ir pagirsiu Lisa.
Man labai sunkiai isisavina permamentinis, eisiu pas ja jau 7 (tikiuosi paskutini) karta po naujuju.
Kaip rasiau anksciau, moteris kantri. Daro man permamentini jau nuo kovo men. Nebuvo uzuominos, kad "gal jau tu nebeateik, man nebeapsimoka". Kaskarta stengiasi kaip pirma karta, keicia technikas ieskodama kas geriau veikia. Rezultatas jau grazus, tik skiriasi antakiu spalva (nesiima vienas antakis nors tu ka).
Noreciau gal ir lupu, bet kai pagalvoju, jog jei ir jos atmes pigmenta... tiek to- kitam gyvenime )
Kartais pasvarstau ar cia as kazkokia ypatinga ar kita meistre paziurejusi i mano oda iskarto skirtingai parinktu technika ir irankius, nes jau labai labai uzkniso kartoti procedura. Plius nerimauju kiek visas tas grozis man laikys. Bet nesigailiu. Jauciuosi kur kas grazesne, patinka sios meistres "piesinys" taikytas butent mano veidui. Labai ramiai guliu pas Lisa ant stalo, net neprasydama veidrodzio- zinau jog nesugadins.
Manau specas toks ir turi buti.
QUOTE(Airlanda @ 2010 12 30, 15:33)
Sveikos, merginos. As tai busiu neoriginali ir pagirsiu Lisa.
Man labai sunkiai isisavina permamentinis, eisiu pas ja jau 7 (tikiuosi paskutini) karta po naujuju.
Kaip rasiau anksciau, moteris kantri. Daro man permamentini jau nuo kovo men. Nebuvo uzuominos, kad "gal jau tu nebeateik, man nebeapsimoka". Kaskarta stengiasi kaip pirma karta, keicia technikas ieskodama kas geriau veikia. Rezultatas jau grazus, tik skiriasi antakiu spalva (nesiima vienas antakis nors tu ka).
Noreciau gal ir lupu, bet kai pagalvoju, jog jei ir jos atmes pigmenta... tiek to- kitam gyvenime )
Kartais pasvarstau ar cia as kazkokia ypatinga ar kita meistre paziurejusi i mano oda iskarto skirtingai parinktu technika ir irankius, nes jau labai labai uzkniso kartoti procedura. Plius nerimauju kiek visas tas grozis man laikys. Bet nesigailiu. Jauciuosi kur kas grazesne, patinka sios meistres "piesinys" taikytas butent mano veidui. Labai ramiai guliu pas Lisa ant stalo, net neprasydama veidrodzio- zinau jog nesugadins.
Kaip as Jus suprantu Pas mane tas pats buvo su lupomis. Dariau Kosmedijoje pas Lina. Pradejau vasari, pabaigiau ta reikala rugpjuti. Nieko papildomai nemokejau. Dare, kaip sakoma, kol nepadare. Bet slysksiausia buvo vaiksiuoti su tom sasom, pas mane labai jos storos ir dideles buna Gal po kiek metu uzsimirs, bet vel sau sakiau, kad lupu tai tikrai dagiau nedarysiu (nors taip pat sakiau pries keleta metu, kai dariua pirma karta )
Luandra, ka sake meistre? Kodel nepasisavindavo pigmentas?
Ar viskas "nueidavo" su sasais? Ar tam tikjros vietos, o gal nepasisavindavo tolygiai?
As moku uz korekcijas, bet tikrai labai simboliskai ir turbut tik uz dazus.
Ar viskas "nueidavo" su sasais? Ar tam tikjros vietos, o gal nepasisavindavo tolygiai?
As moku uz korekcijas, bet tikrai labai simboliskai ir turbut tik uz dazus.
o ar skauda, svarstau apie antakius.....
man lupos buvo skausmingiausia, o turiu nupiesta visa veida
Antakius apie 90 % klienciu miega (arba sako, kad galetu uzmigti).
Kalbu tik apie savo klientes. Kaip kitur nezinau.
Kalbu tik apie savo klientes. Kaip kitur nezinau.
rekomenduokite, prasau, lupu permanentinio speialiste Vilniuje
aciu!
aciu!
Merginos, jau ko ko, bet skausmo tai ten maziausiai. Juk ir nuskausmina su tepalais.
O nuskausmina meistre ar visgi pacioms reiktu ka isgert pries ateinant?
QUOTE(Airlanda @ 2010 12 31, 07:53)
Merginos, jau ko ko, bet skausmo tai ten maziausiai. Juk ir nuskausmina su tepalais.
na tikrai uzmigt galeciau,tik mane biski erzina aparaciuko burzgimas,kaip dantu grazto garsas
o lupas kodel skaudet turetu,nebent nenuskausmino,paprastai suleidzia vaista,apmarina,na mazdaug kaip raunant danti
visiska lupu nejautra