Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Sveiki visi smile.gif

ar kas nors daresi permanentini Suguharoje?

Noreciau isgirsti atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 11 09, 18:14)
As ir gi prisiskaiciau ir vis gundausi,bet del laiko stokos manau teks atideti viska ilgesniam laikui sad.gif
O sakykite merginos,jei pvz as veliau nebesidarysiu jokiu atnaujinimu (po keliu metu,kad vel ryskesne buciau) - man viskas turetu graziai po mazu nublukti? Nes galvoju lupas su daliniu tusavimu daryti ir akis paryskinti.

nzn kaip ten butu,bet pvz as pasidarius pries 2,5 metu,tai antakiai toki kaip ruzavi,gerai kad plaukeliu yra,dar pasidazau,tai labai nesimato,tai nzn kaip ten butu dar po metu,bet jau neuzilgo leksiu pas lisa,tai paskui turesiu ka parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 02, 18:42)
sako5-7m,o kiek cia tos teisybes nezinau
bet patenkinta,dar truputi patine vokai,bet graziai atrodau

As dariausi akiu permanentini 2003 m. Korekcija dariau tik po 5 m. bigsmile.gif
Patenkinta 200 proc. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri daretes permanentini Kaune, Egles grozio studijoje pas Natalija? As dariaus pries pora metu, dabar noreciau pasiryskinti, bet nebeturiu meistres kontaktu.
Atsakyti
As pavasari antakius dariausi Paradizej pas Natalija bigsmile.gif kaip visi giria mano antakius tai jomajo doh.gif , manikiurininke kiekviena menesi liaupsina," kad nu kaip gerai tau padare " biggrin.gif esu labai patenkinta, noriu lupu wub.gif , bet kaina pas juos kandziojasi, zinau, kad meistre skaito sia tema, gal galima kokios nuolaidos tiketis antra procedura atliekant ax.gif parasykit i az jei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 24 lapkričio 2010 - 17:45
sveikutes gal kas daresi klaipedoje pas viktorija? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2010 11 24, 19:43)
As pavasari antakius dariausi Paradizej pas Natalija  bigsmile.gif  kaip visi giria mano antakius tai jomajo  doh.gif , manikiurininke kiekviena menesi liaupsina," kad nu kaip gerai tau padare "  biggrin.gif esu labai patenkinta, noriu lupu  wub.gif , bet kaina pas juos kandziojasi, zinau, kad meistre skaito sia tema, gal galima kokios nuolaidos tiketis antra procedura atliekant  ax.gif  parasykit i az jei ka  4u.gif

Ponimaju, cto v Litve krizis, poetomu vsem svoim klientam daju skidku na povtornie proceduri.Natalia.
Atsakyti
Merginos, kiek cia spejau paziureti - maciau nuotraukose vien spalva uzpildytus antakius, taciau ar daro pas mus kas nors tusavima atskirais 'plaukeliais'?
Atsakyti
As kaip rasiau mastau apie lupas, bet va tokia dielema ir noreciau, kad atsakytu ne meistres, o merginos turincios lupu permanenta ir herpeso virusa. Kazkaip mastau jei daraisi lupas, zinau, kad reikia suvartot vaistu kursa kazkokiu, kad viskas ok, nu gerai, pasidarau, praeina menuo, gal puse metu i metus man ta zaraza issikelia kokius 3 kartus tikrai doh.gif kai ji gyja nueina sasiukas, mastau ar pigmentas nepasisalina su sasiuku, nes jau isivaizduoju koks vaizdas lieka po 3 herpesu jei pigmentas atsokynes blush2.gif gal cia ir blondiniskai surasiau, nu bet reikia informacijos 4u.gif
Atsakyti
Merginos,man beskaitant sia temele ir iskilo keletas klausimuku - jei pasidarote lupu kontura su daliniu tusavimu arba tik kontura (na, vienu zodziu grazinate lupas smile.gif ), kaip elgiates ir priziurite kol jos gyja? Kaip valgyti, praustis, gerti ir t....? Skaiciau,kad ir slapiuoja kartais, ir tie sasiukai (nors nelabai issivaizduoju kaip tie sasiukai atrodo realiai).Turbut buna didelis diskomfortas kol uzgyja?
Ar gali kas papasakoti is savo patirties kaip jos gijo, kaip jus jautetes, kada i zmones jau galejote iseiti ir pan. Nes kuo labiau noriu,tuo daugiau klausimu iskyla,nes vis tik tokia procedura neeiline. O kiek temoje pastebejau,dazniausiai merginos grazina akytes ir antakius.
Aciu jums is anksto, kas atsakysite.
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2010 11 29, 16:15)
Merginos,man beskaitant sia temele ir iskilo keletas klausimuku - jei pasidarote lupu kontura su daliniu tusavimu arba tik kontura (na, vienu zodziu grazinate lupas  smile.gif ), kaip elgiates ir priziurite kol jos gyja? Kaip valgyti, praustis, gerti  ir t....? Skaiciau,kad ir slapiuoja kartais, ir tie sasiukai (nors nelabai issivaizduoju kaip tie sasiukai atrodo realiai).Turbut buna didelis diskomfortas kol uzgyja?
Ar gali kas papasakoti is savo patirties kaip jos gijo, kaip jus jautetes, kada i zmones jau galejote iseiti ir pan. Nes kuo labiau noriu,tuo daugiau klausimu iskyla,nes vis tik tokia procedura neeiline. O kiek temoje pastebejau,dazniausiai merginos grazina akytes ir antakius.
Aciu jums is anksto, kas atsakysite.

nebuvo jokiu problemu nei del valgymo nei del gerimo,nejauciau jokio diskomforto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuk @ 2010 11 29, 00:46)
Merginos, kiek cia spejau paziureti - maciau nuotraukose vien spalva uzpildytus antakius, taciau ar daro pas mus kas nors tusavima atskirais 'plaukeliais'?

Antakiai plaukeliais.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image ( tik ka po proceduros)
Atsakyti