sinadien pas ela dariau akiu kontura,nediduka
kita savaite antakiu korekcija,dariausi ne pas ja,isimsim dali pigmento seno,darys naujai
draugem dvien antakius dare-patenkintos abi
QUOTE(girene @ 2010 09 01, 19:31)
kita savaite antakiu korekcija,dariausi ne pas ja,isimsim dali pigmento seno,darys naujai
O kaip pigmenta isimines?
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 09 01, 21:43)
O kaip pigmenta isimines?
nenutuokiu Lisa siuose dalykuose,atsiduodu visada tam,kas ismano
sake men bus diskomfortas,rausvos tos vietos,bet piestuku pamaskuosiu,tik po men darys naujai
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 09 01, 14:42)
nuvilsiu tave tikrai ketvirtad nebusi su lupomis graziomis.gal net su baisiomis busi.manau grazios jau bus tau jos po 2korekcijos ir kai pilnai sugis.vat tada tu busi super grazi.manau geras menuo dar teks paluketi.nes maciau merginas kurios daresi tad zinau biskuti. per kancias i zvaigzdes,ane?!!!
Na, kad siandiena ir rytoj nebusiu grazi tai jau kaip ir zinau, bet kadangi as darysiu labai nerysku kontura ir retusavima ( nezianu kaip vadinasi) tai manau labai daug korekciju nereikes
QUOTE(girene @ 2010 09 02, 00:32)
nenutuokiu Lisa siuose dalykuose,atsiduodu visada tam,kas ismano
sake men bus diskomfortas,rausvos tos vietos,bet piestuku pamaskuosiu,tik po men darys naujai
Bet kokiu atveju bus ne tik paraudimas, bus normali zaizda, juk tai ne piestuka makiazo valikliu nuvalyti. Intervencija ne mazesne nei permanentinio makiazo. Ir manau ne per viana karta. (nebent vos vos, matosi senas pigmentas. )
Grozis reikalauja auku :
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 09 02, 09:56)
Bet kokiu atveju bus ne tik paraudimas, bus normali zaizda, juk tai ne piestuka makiazo valikliu nuvalyti. Intervencija ne mazesne nei permanentinio makiazo. Ir manau ne per viana karta. (nebent vos vos, matosi senas pigmentas. )
Grozis reikalauja auku :
Grozis reikalauja auku :
ryskiai matosi,net per ryskiai man.sake viena kart na sakau,nenusimanau,man taip sake
QUOTE(girene @ 2010 09 01, 18:31)
Kiek kainuoja akiu konturas, labai noriu, bet jei brangu, tai...
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 15:14)
Kiek kainuoja akiu konturas, labai noriu, bet jei brangu, tai...
450tik virsutinis vokas.as tiek tik dariau
QUOTE(girene @ 2010 09 02, 15:32)
450tik virsutinis vokas.as tiek tik dariau
ne pigu, bet juk ilgam
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 16:40)
ne pigu, bet juk ilgam
sako5-7m,o kiek cia tos teisybes nezinau
bet patenkinta,dar truputi patine vokai,bet graziai atrodau
Na as jau po lupu grazinimo Forma superine, nors dabar atrodo rysku ir man neiprasta, bet lauksiu kol viskas sugis ir tuomet ziuresiu kas do tikrojo spalva islys Siaip esu labai patenkinta ir skaudejo maziau nei tikejausi
QUOTE(girene @ 2010 09 02, 18:42)
sako5-7m,o kiek cia tos teisybes nezinau
Kazkada laike tiek, bet dabartiniai pigmentai tiek nelaiko, o ir nuo organizmo priklauso.
Daugelis mestru kalba apie 2-5 metus. Vel gi, priklauso ka norite matyti . Jeigu kalbeti ar po 5 metu matysis dar pigmentas, tai taip, kazkas matysis. Bet ar patiks toks riskumas. As einu savo vokus atnaujinti kas 1,5 metu. Nekados nebandziau laukti 5 metus ir paziureti kas tada bus is mano strelyciu. Todel tie terminai visiskai nieko nereiskia.