QUOTE(dewofsoul @ 2010 08 25, 10:37)
Čia gal durnas klausimas, bet ar galima ant tų permanentinių antakių augintis plaukiukus. Pvz., pas mane natūrali antakių linija yra per žema, o patys antakiai per trumpi. Aš galvoju, kad permanentinį man darytų truputį virš natūralaus plaukiuko. Bet aš norėčiau, kad nesimatytų vien tatuiruotės ir norėčiau plaukų nepešioti toje vietoje kur susilieja su permanentiniu.
Tačiau kiek esu mačiusi moterų su permanentiniais makiažais,
jos visos išsiskabiusios tuos plaukiukus ir vaikšto tik su tatuiruotėm. O kaip jūs po to makiažo prižiūrit antakius?

Siauba kazkoki turbut matete.
Antakiu plaukeliu reikia palikti kuo daugiau, kad butu kuo naturalesnis vaizdas. Ispiesama tik tai, kas yra ne formoje-naujoje formoje.
Daznai siek tiek keiciant forma kliente veliau kiek imanoma atsiaugina plaukus formos vietoje.
Pasidarius ilgalaiki makiaza antakius piesiojete kaip ir anksciau, tik daug lengviau, nes jau turite forma.

Retkarciais galima padazyti plaukelius chemiskai, kad neisbluktu visiskai iki baltumo, bet vel gi reciau, nei anksciau tai darete, nes turite ilgalaiki makiaza. Laikyti dazus reikia irgi mikro trumpaiu, nes isigers i oda ( kur yra permanentinis) ir antakiai bus tamsesni, nei norejote.