Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 12:28)
Ar imanoma panaikinti per ilga pravedima akiu? Kai dariausi pries kelis metus norejau taip, o dabar galiukai nepatinka, noreciau panaikinti juos kazkaip  ax.gif Kas svarbiausia jie neblunka, ne taip kaip akiu pravedimas  doh.gif

Imanoma. Lazeris geriausiai. Bandykite i GK klinika.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 01, 00:56)

Elos darbai man nepatinka.

gal galite ivardinti kodel?
as uzsirasiau pas ja korekcijai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 08 12, 22:26)
gal galite ivardinti kodel?
as uzsirasiau pas ja korekcijai

Kiekviena meistre turi savo stiliu. Nors visos klientes individualios ir visada stengiuosi daryti pagal veido forma, akiu, bei antakiu forma, atsizvelgiu i klientes pageidavimus, grozio standartus, bet kiekvenos meistres stilius matosi.
Pamacius Elos darbus dazniausiai atspeju, kad tai jos darbas. Tiesiog jos stilius man neimponuoja.
Cia tik mano nuomone ax.gif . Si meistre dirba daug metu, turi daug klienciu, kurios lankosi pas ja daug metu ir yra patenkintos.
Jeigu ja pasirinkote, reiskes kazkas rekomendavo. Eikite drasiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 08 12, 21:47)
Kiekviena meistre turi savo stiliu.  Nors visos klientes individualios ir visada stengiuosi daryti pagal veido forma, akiu, bei antakiu forma, atsizvelgiu i klientes pageidavimus, grozio standartus,  bet kiekvenos  meistres stilius  matosi.
Pamacius Elos darbus  dazniausiai atspeju, kad tai jos darbas. Tiesiog jos stilius man neimponuoja.
Cia tik mano nuomone ax.gif . Si meistre dirba daug metu,  turi daug klienciu, kurios lankosi pas ja daug metu ir yra patenkintos.
Jeigu ja pasirinkote, reiskes kazkas rekomendavo. Eikite drasiai.  4u.gif

taip,rekomendavo,nes kaune nieko nerandu,o ji atvaziuoja
man tik korekcijos reik,nes forma as patenkinta

bet kitas dalykas,vel gi nugirdau,kad pasidare pravedima moteris,kuris po 6men pamelynavo.cia visai neseniai.as taip pat uzsirasiau ir pravedimui,todel dabar biski nerimauju
Atsakyti
maciau kazkur reklama apie permanent.makiaza, kad dazu "sudetyje nera melynos spalvos, kuri paprastai sukelia piesinio spalvos pakitima, paveikusi ji UV spinduliais ar lazeriu." - ar taip yra visur?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 08 13, 09:17)
taip,rekomendavo,nes kaune nieko nerandu,o ji atvaziuoja
man tik korekcijos reik,nes forma as patenkinta

bet kitas dalykas,vel gi nugirdau,kad pasidare pravedima moteris,kuris po 6men pamelynavo.cia visai neseniai.as taip pat uzsirasiau ir pravedimui,todel dabar biski nerimauju

Su juoda spalva taip yra. Priklauso nuo organizmo savybiu. Vienom juodi pravedimai buna pilksvi, kitom riskiai juodi, buna ir i meyina atspalvi.
Po 6 menesiu spalva kazkiek pabluko. Tos moters organizme greiciau vyksta blukimo procesas. Viskas priklauso nuo odos ir organizmo savybiu. Aisku dazai irgi turi reiksme-kokybe dazu, bet, bet kokiu atveju neimanoma nuspeti kaip greita bluks spalva.

Visi juodi pigmentai linke melynuoti, todel juoda spalva daromi tik voku pravedima. ( nedidelis plotas) Antakiu negalima daryti juodai. Tamsia antakiu spalva galima isgauti is tamsaus sokolado spalvos.

Panasiai kaip plauku dazai. Juk visiskai juoda plauku spalva siek tiek turi melynumo.
Kiekvienos moters pravedimai po pusmecio, po metu atrodo skirtingai. Kaip sakiau priklauso nuo ir organizmo savybiu.

Papildyta:
QUOTE(Dairana @ 2010 08 13, 10:10)
maciau kazkur reklama apie permanent.makiaza, kad dazu "sudetyje nera melynos spalvos, kuri paprastai sukelia piesinio spalvos pakitima, paveikusi ji UV spinduliais ar lazeriu." - ar taip yra visur?

Nemaciau tos reklamos. Manau tik reklamos triukas. smile.gif
Turetu gautis tada tamsiai ruda spalva, tamsiai pilka, bet ne juoda. 4u.gif

Juodu spalvu irgi yra daug - Black, Jet Blac k, Wet Black, basik black ir t.t. Daugybe skirtingu gamintoju. Visos isvardintos yra juodos , bet kiekvieno odoje atrodo skirtingai. Dabartiniai kokybiski pigmentai jau sudetyje turi anti melynumo ( orandzine, raudona spalva), bet tai nieko nereskia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 13 rugpjūčio 2010 - 20:03
bet galvoju blogiausiu atveju galima pasidaryti korekcija ir is melynos vel bus juoda - ar as klystu??
Atsakyti
o adatos, keiciamos po kiekvienos proceduros? Ta prasme, kaip isitikinti, kad laikomasi higienos normu:) kai dariau tatuiruote, tai prie mano akiu ispakavo nauja adata ir po proceduros ismete ja:)
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2010 08 14, 00:33)
bet galvoju blogiausiu atveju galima pasidaryti korekcija ir is melynos vel bus juoda - ar as klystu??

Taip-spalvos atnaujinima.
Vienosm reikia po pusmecio, kitoms po metu ar daugiau. As asmeniskai kasmetus einu pasiriskinti savo akiu . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Xuligane_23 @ 2010 08 14, 00:45)
o adatos, keiciamos po kiekvienos proceduros? Ta prasme, kaip isitikinti, kad laikomasi higienos normu:) kai dariau tatuiruote, tai prie mano akiu ispakavo nauja adata ir po proceduros ismete ja:)

Zinoma. biggrin.gif Jau ne tie laikai, kad stelilizuoti adatas. Vienkartines daug patogiau ir saugiau. 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau permanentini makiaza. Vienas taskelis uzdetas ne vietoj, zemiau pravedimo linijos, bet su ja susijungia. Ar einant i korekciaj ji bus galima panaikinti? Ar as galiu pareiksti del to kazkokias pretenzijas? Ar meistre neatsako uz savo darbo rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 08 15, 11:19)
Pasidariau permanentini makiaza. Vienas taskelis uzdetas ne vietoj, zemiau pravedimo linijos, bet su ja susijungia. Ar einant i korekciaj ji bus galima panaikinti? Ar as galiu pareiksti del to kazkokias pretenzijas? Ar meistre neatsako uz savo darbo  rezultatus?

Taskelis... rolleyes.gif jeigu labai krenta i akis, tai reikia bandyti naikinti. ( gal per kelis kartus) . Jeigu nekrenta i akis, o matote tik jus is labai arti prie veidrodzio, ar dar kaip kitaip tyrinejant, tai nezinau ka atsakyti. g.gif
Meistre irgi zmogus, ne robotas. Tikslumas ne mikrometrais. Juk tai oda, o ne ligus pavirsius.
Suprantu Jusu nerama, bet kaip sakiau priklausomai kiek tai trugdo ir matosi .
Antakiu plaukeliai irgi auga ne per viena linija.
Manau kiekviena meistre stengesi, kad butu gerai ir pagal galimybes istaisys.
mirksiukas.gif

Del pretenziniu: ziurint ka turite mintyje. Pataisyma, ar dar ka nors kita.

34 psl. yra moters nuotrauka , kur matosi taskai virs linijos. Zinoma reikia taisyti, nes tikrai labai matosi. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 rugpjūčio 2010 - 13:02
paziurejau ta nuotrauka, pas mane aisku ner taip baisu,kaip kad ten, bet tas taskelis erzina. Is toli, jo, beabejo nesiamto. Is arti matosi, drauges visos iskart ji pastebejo kai apziurinejo akis.
Del pretenziju, turejau galvoje ar pati meistre taisys man ta brokeli, ar man paciai papildomai kazkur reikes kreiptis del panaikinimo to tasko? Ir vel moket pinigus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 17 rugpjūčio 2010 - 16:49