Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

na man tie nupiešti antakiai atrodo laabai negražiai. juk iškarto matosi kur tikri, natūralūs, o kur nupiešti. o dar kokia rizika... pataikysi pas kokią piemenę, kuri nieko neišmano, ir vaikščiosi metai iš metų su tokiu kompleksu
Atsakyti
Idedu savo sugadintus antakius, kurie turejo buti rudos spalvos, o isejo
user posted image
dabar kankinsiuosi visa vasara, kol savaime kazkiek nubluks, o tada vel sviesint, kad veliau butu galima ant virsaus ruda spalva det.
Jei tureciau savo tikrus grazius antakius, niekada gyvenime nedaryciau permanentinio makiazo ir ne todel, kad man nekokybiskai padare, tiesiog tikrai nenaturaliai atrodo. Bet man tai buvo butina, nes antakiu visai beveik neturejau, bet kas zinojo, kad taip iseis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stenly: 18 gegužės 2010 - 21:36
QUOTE(girene @ 2010 05 18, 13:03)
matau antroj foto siek tiek antakio nukrypimo,juodu taskeliu kodel yra?

Kreivai padaryta. Islindo is konturo.
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 18, 22:09)
nei slyksciai nei ka, tiesiog tikriausia moteris ka tik is po proceduros.. jie nebus tokie nubluks, nusvieses.. nebus grazu, bet ka padarysi kad tokios ale speces dirba LTV  blush2.gif  mano draugei beje irgi tokie ryskus buvo keleta dienu po proceduros, db sekmingai nubluko, bet nieko gero, antakio linkis plius galas iskeltas virs plaukiuku, tai juos ji turi pasalinti, ziauru, o kita puse palieka..  doh.gif

Ne sita moteris antakius pasidare pries 5 menesius.
Todel ir idejau foto, kad parodyti kaip gali sugadinti antakius .Moteris nezino kur kreiptis ir kaip taisyti. Rasiau jau pora puslapiu pries, kad jos atveju padetu tik lazeris, arba rugstis. Padaryta siaubinga sakyciau tatuiruote.
Papildyta:
Antakiai pries ir po. Irgi juodi. Uzgio. 4u.gif

user posted imageuser posted image

Dar vieni. sviesesni. Uzgijo, foto daryta pries korekcija

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 gegužės 2010 - 22:26
Foto Rusijos meistru: Labai naturaliai atrodo.

user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 05 18, 22:27)
user posted image
dabar kankinsiuosi visa vasara, kol savaime kazkiek nubluks, o tada vel sviesint, kad veliau butu galima ant virsaus ruda spalva det.
Jei tureciau savo tikrus grazius antakius, niekada gyvenime nedaryciau permanentinio makiazo ir ne todel, kad man nekokybiskai padare, tiesiog tikrai nenaturaliai atrodo. Bet man tai buvo butina, nes antakiu visai beveik neturejau, bet kas zinojo, kad taip iseis doh.gif

neseniai darei?gal pabluks dar g.gif na ner jau taip negerai,antakiai lygus,grazus

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 18, 23:29)

supper,net nepasakytum,kad cia permanentas
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 05 18, 21:27)
user posted image

Bet antakių formą gražiai padarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 18, 23:29)

siaip sau sakyciau atrodo naturaliai gal ir gerai, bet kad pasakyt wow darbas geras taip pasakyti negaliu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(stenly @ 2010 05 18, 22:27)
user posted image

forma labai grazi o spalva tai sakyciau dar pabluks ir matysit bus labai gerai, bet sakau dar pasikartosiu forma man labai labai grazi smile.gif
Atsakyti
tikrai, butu dar forma nepataikyta,butu galima plaukus rautis. o dabar ir man graziai atrodo. ar galima butu situ atveju antakius lengvai maskuokliu uzmaskuoti, ir ant virsaus rudu piestuku ar antakiu pudra?
nebandziau, nezinau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 19 gegužės 2010 - 12:34
Forma gal ir nieko, nes pries tai ja nupaise, tai man visai patiko, tokia ir palikom, bet jau spalva doh.gif doh.gif I melynuma sakyciau, rudos spalvos cia ne kvapo schmoll.gif Dabar ant virsaus dedu rudus seselius, kad nors kaip uzmaskuoti.
Antakiai daryti pries 7 menesius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stenly: 19 gegužės 2010 - 15:20
QUOTE(stenly @ 2010 05 19, 13:15)
Forma gal ir nieko, nes pries tai ja nupaise, tai man visai patiko, tokia ir palikom, bet jau spalva doh.gif  doh.gif I melynuma sakyciau, rudos spalvos cia ne kvapo schmoll.gif Dabar ant virsaus dedu rudus seselius, kad nors kaip uzmaskuoti.

ot ilgai ryskiai islieka
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 05 19, 16:15)
Forma gal ir nieko, nes pries tai ja nupaise, tai man visai patiko, tokia ir palikom, bet jau spalva doh.gif  doh.gif I melynuma sakyciau, rudos spalvos cia ne kvapo schmoll.gif Dabar ant virsaus dedu rudus seselius, kad nors kaip uzmaskuoti.

nemaniau,kad jau 7men,atrodo kaip svieziai daryta.pas mane taip buvo pirma men,kol susitvarke,tai as krempudra biski juos patepdavai,kad nebutu tai rysku
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 19, 17:37)
nemaniau,kad jau 7men,atrodo kaip svieziai daryta.pas mane taip buvo pirma men,kol susitvarke,tai as krempudra biski juos patepdavai,kad nebutu tai rysku

cia jau balinimas vyksta smile.gif ka tik po proceduros
Atsakyti