nežinau, įsikels čia ta nuotrauka ar ne, bet bandysiu parodyti kaip tai atrodo... tiesa, čia dar ką tik po procedūros (kaip ir matosi). naujesnės nuotraukos dabar neturiu, deja.
turbūt blogiausia yra kairiojo (mums žiūrint) antakio lankas, kuris į galą nugrybauja aukštyn. bet jo žemyn pastorinant juk nepaleisi, ar klystu? ir ar normalu yra, kad nupieštieji antakiai yra ne tikrųjų vietoje, o virš jų? ir spalva jų liko tokia.. tikrai per tamsi
bet kokiu atveju, labai ačiū visoms už bet kokius patarimus
antakiai
P.S dabar pažiūrėjau tą apkarpytą nuotrauką, tai joje antakiai dar visai neblogai atrodo. nežinau ar čia dėl to, kad ji truputį galvą pakreipus ir iš viršaus fotkinta ar dėl ko. dar paieškosiu kitokių nuotraukų, kad manęs čia isterike be reikalo panikuojančia neišvadintumėt
QUOTE(*freckles* @ 2010 05 17, 02:37)
nežinau, įsikels čia ta nuotrauka ar ne, bet bandysiu parodyti kaip tai atrodo... tiesa, čia dar ką tik po procedūros (kaip ir matosi). naujesnės nuotraukos dabar neturiu, deja.
turbūt blogiausia yra kairiojo (mums žiūrint) antakio lankas, kuris į galą nugrybauja aukštyn. bet jo žemyn pastorinant juk nepaleisi, ar klystu? ir ar normalu yra, kad nupieštieji antakiai yra ne tikrųjų vietoje, o virš jų? ir spalva jų liko tokia.. tikrai per tamsi
antakiai
P.S dabar pažiūrėjau tą apkarpytą nuotrauką, tai joje antakiai dar visai neblogai atrodo. nežinau ar čia dėl to, kad ji truputį galvą pakreipus ir iš viršaus fotkinta ar dėl ko. dar paieškosiu kitokių nuotraukų, kad manęs čia isterike be reikalo panikuojančia neišvadintumėt
antakiai
Kiek matosi, tai Istikruju nera taip blogai. Geriau matysi visa veida, arba bent puse.
Ziurint pagal kaktos rauksles -moteris kelia savo kairi antaki kalbedama, todel meistre ir bande desini iskelti dirbtinai-sulyginti su kairiu.. Ramybes busenoje- tada desinis atrodo siek tiek auksciau, bet kai veikia mimikos rauksles (kalbant) kairys turetu pasikelti. Standartine situacija pas daugelis moteru.
Istikruju labai sunku sulyginti abu antakius -visiskai simetriskai. Desine klientes puse -siauresne kaktos dalis, todel antakis kila i virsu. Dar ir sviesa skirtingai krenta nuotraukoje. .
Del vietos: Sunku spresti nemacius viso veido. Vel gi, su amziumi zmogaus antakiai krenta , pakrenta vokai, silpneja veido raumenis, todel negalima spresti pabal plaukelius. Jeigu vyresnio amziaus moterims daryti antakius konkriaciai plaukeliu augimo vietoje, tai antakiai uzguls ant akiu -vizualiai priduos veidui sunkumo. Reikia ziureti pagal situacija.
Del spalvos: Dazniausia vyresnio amziaus moterys pacios praso siauru ir tamsiu antakiu ( manau ipratusios nuo senu laiku, kai kirpyklose dazydavo juodai ir daug ispesiodavo) . Visada bandau atkalbeti, bet sunkai gaunasi.
Palaukite kol viskas uzgis ir tada bus aisku kokia spala ir ka galima pataisyti. Spalva vertinti galima tik po 3 sav. si. Gal but forma palyginti, pastorinti is apacios.
sveikutes
noreciau siek tiek (nors tikrai daug info jau prirasyta )dar pasiklausti.
eisiu darytis antakiu ir akiu linijos virsaus jau ketvirtadieni,nesu gyvenime antakiu nei dazius nei pesiojus akis prasivedu kasdien.ar negausiu kazi soko pasidarius antakius?gal ir kvailai suskambejo mano klausimas bet vat dabar jis man niekaip ramybes neduoda.esu pilku plauku naturaliai ir antakiai tokios spalvos tai noreciau tik siek tiek paryskinti gal ruda lengva spalvele nes i galus visai reti pas mane.o akiu linija juodai daryt.ar tai bus graziai?ir ar po to reiks daug ten juos pesiot ir t.t.
gal jei kas gyvenat londone esat dariusios pas Jemma Upton gal gauciau atsiliepimu?butu labai smagu isgirst.
aciu uz konsultacija (jei sulauksiu.)
eisiu darytis antakiu ir akiu linijos virsaus jau ketvirtadieni,nesu gyvenime antakiu nei dazius nei pesiojus akis prasivedu kasdien.ar negausiu kazi soko pasidarius antakius?gal ir kvailai suskambejo mano klausimas bet vat dabar jis man niekaip ramybes neduoda.esu pilku plauku naturaliai ir antakiai tokios spalvos tai noreciau tik siek tiek paryskinti gal ruda lengva spalvele nes i galus visai reti pas mane.o akiu linija juodai daryt.ar tai bus graziai?ir ar po to reiks daug ten juos pesiot ir t.t.
gal jei kas gyvenat londone esat dariusios pas Jemma Upton gal gauciau atsiliepimu?butu labai smagu isgirst.
QUOTE(ramaska2 @ 2010 05 17, 17:13)
sveikutes
Paziurejau jos internetine svetaine. pvz. sakyciau nera, bet is videofilmuko dirba graziai . Manau papasakosit ko norite ir susikalbesite. Paskaitykite atsiliepimus ivedus i google jos varda.
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 17, 19:07)
Paziurejau jos internetine svetaine. pvz. sakyciau nera, bet is videofilmuko dirba graziai . Manau papasakosit ko norite ir susikalbesite. Paskaitykite atsiliepimus ivedus i google jos varda.
del to tai be problemu
tik galvojau yra gal jau isbandziusiu
o siaip norejau siek tiek konsultacijos is jusu apie savo klausimeli.geriau suzinot pries darant nei jau padarius.
QUOTE(ramaska2 @ 2010 05 18, 00:06)
del to tai be problemu
o siaip norejau siek tiek konsultacijos is jusu apie savo klausimeli.geriau suzinot pries darant nei jau padarius.
Jeigu Jus tenkina antakiu dabartine forma, tai nieko ir nereikes daryti. Pariskisn siek tiek palei forma, gal net labaiu link galo ir viskas .
O gal nupiesus siek tiek dailesne forma, truputi pakelus antakio kampa atrodytu dar graziau ir labiau tiktu prie veido.. Daznai buna, kad pakoreguoji truputi forma, nupiesi ir klientei patinka. Tada reikes truputi pesioti plaukelius, kurie bus ne formoje.
Del akyciu klasikine juoda spalva. Visada pariskina akis, blakstienu linija. Papasakosit kokios formos norite ir viskas.
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 17, 20:16)
Jeigu Jus tenkina antakiu dabartine forma, tai nieko ir nereikes daryti. Pariskisn siek tiek palei forma, gal net labaiu link galo ir viskas .
O gal nupiesus siek tiek dailesne forma, truputi pakelus antakio kampa atrodytu dar graziau ir labiau tiktu prie veido.. Daznai buna, kad pakoreguoji truputi forma, nupiesi ir klientei patinka. Tada reikes truputi pesioti plaukelius, kurie bus ne formoje.
Del akyciu klasikine juoda spalva. Visada pariskina akis, blakstienu linija. Papasakosit kokios formos norite ir viskas.
ko labiausiai bijau kad man reiks paskui labai juos ten pesiot jeigu ka daugiau gal niekas taip labai ir negsdintu.
QUOTE(ramaska2 @ 2010 05 18, 00:24)
ko labiausiai bijau kad man reiks paskui labai juos ten pesiot jeigu ka daugiau gal niekas taip labai ir negsdintu.
Tada darykite pagal savo forma ir viskas.
Istikruju , as tokios nuomones, kad jeigu galima padailynti, tai kodelgi ne . Juk mes moteris. Eikit pesioti pas kosmetologe .
95%.moteru turi asimetriskus antakius ir rekia liginti. Padarius riskiau taip kaip yra asimetrija dar labiau pabresite.
Jusu situacijos nezinau, nes nemaciau .
matau antroj foto siek tiek antakio nukrypimo,juodu taskeliu kodel yra?
QUOTE(girene @ 2010 05 18, 09:03)
matau antroj foto siek tiek antakio nukrypimo,juodu taskeliu kodel yra?
man tai negrazu taip labai jau rysku o ir tie plaukeliai matos nei skusta nei pesta gal as vis tik nebedarysiu antakiu jei man taip padarytu tektu eit is darbo bo kol taip butu nekisciau nosies is namu.
QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 18, 21:37)
o dieve saugok nuo tokio baisumo
jau taip nenatūraliai, taip šlykščiai atrodo .... jau geriau su šviesesniais antakiais vaikščiot nei su nupieštais
jau taip nenatūraliai, taip šlykščiai atrodo .... jau geriau su šviesesniais antakiais vaikščiot nei su nupieštais
nei slyksciai nei ka, tiesiog tikriausia moteris ka tik is po proceduros.. jie nebus tokie nubluks, nusvieses.. nebus grazu, bet ka padarysi kad tokios ale speces dirba LTV mano draugei beje irgi tokie ryskus buvo keleta dienu po proceduros, db sekmingai nubluko, bet nieko gero, antakio linkis plius galas iskeltas virs plaukiuku, tai juos ji turi pasalinti, ziauru, o kita puse palieka..