Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(neringule @ 2010 04 18, 20:35)
niu negi niekas man neatsakys???? blush2.gif  verysad.gif

Andra 867267776
Atsakyti
Kaune Azuolyno spa centre labai gera meistre dirba 4u.gif

niu va uzsirasiau Kaune i grozio salona Magnolija-bet bijau ziauriaiiiiiiiiiii blush2.gif
gal kas esate buve?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos merginos, o jei kai padaro tamsiai rudus - kita diena antakiai paryzeja, tai praeis - pasikeis ta spalva? blink.gif
Atsakyti
NOREJAU PAKLAUSTI-ar sis makijazas nera kenksmingas ?
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2010 04 23, 11:21)
Sveikos merginos, o jei kai padaro tamsiai rudus  - kita diena antakiai paryzeja, tai praeis - pasikeis ta spalva?  blink.gif

kaip supratau jus norejot tamsiai rudu o jei gavosi ryzi ar ne?
na manyciau nepasikeis nebent su korekcija per kuria jums tures antakius patamsint
Atsakyti
Laba diena mergaites,cia skaitau jusu komentarus ir taip gera....Ir as labai svajoju permamentini pasidaryti, ir ryzausi ,tik nezinau pas ka Panevezyje kreiptis .... blush2.gif Gal galite patarti,pasidalinti..... Bijau kad nenusvilciau, vistik paskui nebenuplausiu....Didelis ACIU....

Mergaites kas ta Ela, apie kuria cia taip daug rasoma??? Ir kuriame pasaulio kampelyje ja galima rasti????? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 23, 16:05)
kaip supratau jus norejot tamsiai rudu o jei gavosi ryzi ar ne?
na manyciau nepasikeis nebent su korekcija per kuria jums tures antakius patamsint

Aha, antra diena buvo ryži ryži, net visi juokėsi. O va trečia diena jau ne tokie ryži, truputi gal tamsesni, bet šašas užsidėjo. Klausiau mesitrės kuri man darė, sakė nieko bendro su ryža ta splava neturi kur dėjo, gal taip oda suregavo ir liepė laukt korekcijos, o korekcija negreit - tai reiks su ryžikais vaikščioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2010 04 24, 10:28)
Aha, antra diena buvo ryži ryži, net visi juokėsi. O va trečia diena jau ne tokie ryži, truputi gal tamsesni, bet šašas užsidėjo. Klausiau mesitrės kuri man darė, sakė nieko bendro su ryža ta splava neturi kur dėjo, gal taip oda suregavo ir liepė laukt korekcijos, o korekcija negreit - tai reiks su ryžikais vaikščioti  verysad.gif

daug zinokit priklauso nuo organizmo, kaip jis ta pygmenta priima, mano drauge daresi dvi taturuotes juodas juodas kaip sasas nuejo jos gavosi i melynuma, daresi akiu pravedima juoda jis taippat gavosi i melynuma, tai va cia nieko ir nepadarysi kaip jau sureguoja oda taip ir buna, bet aisku korekcija manau vistiek kazka pakeis matysit, o beja uz kiek laiko korekcija jums
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 24, 10:47)
daug zinokit priklauso nuo organizmo, kaip jis ta pygmenta priima, mano drauge daresi dvi taturuotes juodas juodas kaip sasas nuejo jos gavosi i melynuma, daresi akiu pravedima juoda jis taippat gavosi i melynuma, tai va cia nieko ir nepadarysi kaip jau sureguoja oda taip ir buna, bet aisku korekcija manau vistiek kazka pakeis matysit, o beja uz kiek laiko korekcija jums

Už dviejų savaičių korekcija. Nžn eisiu į darbą kaip klaunas, nes akys padarytos - juodai, o anatkiai tamsiai rudai buvo daryti, o gavosi ryži... verysad.gif man meistrė sakė, kad antakiai negali būti juodi ir akys juodos, pvz. antakiai turi būti rudi, o akys juodos ir pan., bet jau pas mane labai didelis kontrastas sad.gif O kad juoda - melynuoja - tai pas daug ka, po kurio laiko taip pasidaro ir žinau ne vienas pasidaręs juoda, o po kurio laiko tampa mėlyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitinka: 24 balandžio 2010 - 12:37
QUOTE(Bitinka @ 2010 04 24, 13:35)
Už dviejų savaičių korekcija. Nžn eisiu į darbą kaip klaunas, nes akys padarytos - juodai, o anatkiai tamsiai rudai buvo daryti, o gavosi ryži... verysad.gif  man meistrė sakė, kad antakiai negali būti juodi ir akys juodos, pvz. antakiai turi būti rudi, o akys juodos ir pan., bet jau pas mane labai didelis kontrastas sad.gif O kad juoda - melynuoja - tai pas daug ka, po kurio laiko taip pasidaro ir žinau ne vienas pasidaręs juoda, o po kurio laiko tampa mėlyna.

nu kur jus cia daretes, nu man labai idomus meistres poziuris sakyciau, kodel negalima juodu antakiu ir akiu juodu jei zmogui tinka ir patinka, siaip as esu tokio poziurio meistre gali pasiulyt rekomenduoti, bet klientas turi pats nuspresti, nes paskui galima gailetis, bet matysit viskas bus ok po korekcijos, prasykit patamsinimo ir nebijokit sakyt kas nepatinka juk uz tai mokat pinigus ir sakyciau nemazus, juk ne tris litai uz paslauga.
o siaip kol eisit i darba kad del ryzumo nejaustumet diskomforto antakius patamsinkit su piestuku nieko jiems nenutiks, ir geriau jausites
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 24, 12:45)
nu kur jus cia daretes, nu man labai idomus meistres poziuris sakyciau, kodel negalima juodu antakiu ir akiu juodu jei zmogui tinka ir patinka, siaip as esu tokio poziurio meistre gali pasiulyt rekomenduoti, bet klientas turi pats nuspresti, nes paskui galima gailetis, bet matysit viskas bus ok po korekcijos, prasykit patamsinimo ir nebijokit sakyt kas nepatinka juk uz tai mokat pinigus ir sakyciau nemazus, juk ne tris litai uz paslauga.
o siaip kol eisit i darba kad del ryzumo nejaustumet diskomforto antakius patamsinkit su piestuku nieko jiems nenutiks, ir geriau jausites

Ačiū labai už palaikymą 4u.gif Aš manau, kad viskas čia per tą organizmą... Įkelčiau foto, bet gėda net prisipažinti, kad nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitinka: 24 balandžio 2010 - 12:52
QUOTE(Bitinka @ 2010 04 24, 13:50)
Ačiū labai už palaikymą  4u.gif Aš manau, kad viskas čia per tą organizmą... Įkelčiau foto, bet gėda net prisipažinti, kad nemoku  blush2.gif

as ir nemoku kelt cia foto, matysit viskas bus gerai ir nebijokit reikst nuomones meistrei juk antakiai bus ilgam
beja as ir lupas dariausi, bet man pygmento neprieme ir beveik nieko nesimato
Atsakyti