QUOTE(Bitinka @ 2010 04 24, 13:35)
Už dviejų savaičių korekcija. Nžn eisiu į darbą kaip klaunas, nes akys padarytos - juodai, o anatkiai tamsiai rudai buvo daryti, o gavosi ryži...
man meistrė sakė, kad antakiai negali būti juodi ir akys juodos, pvz. antakiai turi būti rudi, o akys juodos ir pan., bet jau pas mane labai didelis kontrastas
O kad juoda - melynuoja - tai pas daug ka, po kurio laiko taip pasidaro ir žinau ne vienas pasidaręs juoda, o po kurio laiko tampa mėlyna.
nu kur jus cia daretes, nu man labai idomus meistres poziuris sakyciau, kodel negalima juodu antakiu ir akiu juodu jei zmogui tinka ir patinka, siaip as esu tokio poziurio meistre gali pasiulyt rekomenduoti, bet klientas turi pats nuspresti, nes paskui galima gailetis, bet matysit viskas bus ok po korekcijos, prasykit patamsinimo ir nebijokit sakyt kas nepatinka juk uz tai mokat pinigus ir sakyciau nemazus, juk ne tris litai uz paslauga.
o siaip kol eisit i darba kad del ryzumo nejaustumet diskomforto antakius patamsinkit su piestuku nieko jiems nenutiks, ir geriau jausites