Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

mergaites,po kiek laiko lupu konturas jau lieka toks,kokia bus tikra spalva?
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 04 06, 13:05)
Luandra ,gal galit pasirodyt ? ax.gif  4u.gif

Pabandysiu ideti foto kita ryta po proceduros. Dar sasai nenukrito, taigi kito foto neturiu

ingaul, po 3 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 04 07, 12:58)
Pabandysiu ideti foto kita ryta po proceduros. Dar sasai nenukrito, taigi kito foto neturiu

ingaul, po 3 savaiciu

Lauksim ,idomu labai ,kaip cia ax.gif O gerai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 04 07, 13:08)
Lauksim ,idomu labai ,kaip cia  ax.gif O gerai atrodo?

Kol kas nelabai. biggrin.gif Po permanento su seseliu efektu akis daugiau traumojamos. taigi ir sasos didesnes. Taigi dabar puse nukrito, puse ne smile.gif nelabai minkstai sakant atrodau siuo metu
Atsakyti
Uzsirasiau sestadieni i Paradize salona clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2010 04 07, 14:43)
Uzsirasiau sestadieni i Paradize salona  clap.gif

prabangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 07, 14:46)
prabangiai ax.gif

tai rinkausi tarp eles, bet ji atostogauja tai anksciausiai pagal laika tik geguzes 10, as jau negaliutiek laukt, o kainos tokios pacios ax.gif Buciau ir Lisai daugiau nepagailejus sumoket, bet ji mane pavede, matyt lb daug klienciu turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2010 04 07, 14:48)
matyt lb daug klienciu turi  ax.gif

nežinau, buvau du kartus ir viskas gerai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 07, 14:51)
nežinau, buvau du kartus ir viskas gerai buvo rolleyes.gif

ai nzn, as pikta, nu bet cia gi tema ne apie ja, o apie permanentini mirksiukas.gif yra uz ka, tai nepagailesiu tu 550Lt blush2.gif o siaip tai lb daug atsiliepimu geru , bet kaip aisku ir profas gali klisti, tad tikiuosi viskas bus gerai ir galesiu veliau ikelt savo grazulius antakius wub.gif
Atsakyti
Laba atiprausau, kad zadu ideti nuotrauka ir neidedu. kazkaip nebunu prie kompo vakarais, o nuotrauka namuose.

viena akis gerai gavosi, kita gabalais. nevisur lygiai nusidaze. Bet sake man, kad seselio efektui reikia butinai 2 korekciju.
Taciau istikruju man per ryskiai. kol kas nepripratau. Anksciau dariau linija tarp blakstienu, man labai graziai atrode. mano akis dideles, tai ju ryskinti ir ne labai reikia. Galvojau, kad seselio efektas bus neryskus tonas, kaip atspalvis, o gavosi kaip stora linija. Nezinau vieni zodziu... per korekcija pasakysiu, nes ir spalva ne labai patinka.

Lisa, ar galima ta linija padaryti ne tokia ryski? ar reikia dabar laukti kol spalva nubluks?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 04 09, 14:20)

Lisa, ar galima ta linija padaryti ne tokia ryski? ar reikia dabar laukti kol spalva nubluks?

Manau, kad reikia laukti kol isbluks. Su akim geriau nezaist. Reikia labai atsargiai. Darant seseli sunkiau savinasi pigmentas, sunku isgauti norima tolyguma. Bandyti sviesinti vel gi bus netolygiai, kazkur isisavin iskarto, kazkur ne. Reikes liginti link tamsesnes spalvos.
Aisku, butu idomu matyti kokio storio tas seselis.
Kiekvieno oda skirtingai priima pigmenta ir ta pati juoda spalva gaunasi skirtingai. Vinai riskiai juoda kaip laineris, kitai kaip minkstas piestukas, dar kitai pilksva, arba melynai pilksva.

Idesiu nuotrauka auksto pilotazo, bet manau pas mus Lietuvoje taip nesugebetu padaryti. Nesakau, kad noreciau tureti kasdiena toki seseli. Rodau tik meistriskuma. user posted image

Va cia man grazi seseline linija. 4u.gif ir antakiai superiniai user posted image

Dare meistras atrodo is Baltarusijos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 balandžio 2010 - 22:35
QUOTE(tamosiuke @ 2010 04 01, 19:42)
Pas Andra daresi mano bendradarbe lupas, antakius ir pravedima. Graziai padare, nors irgi neturiu su kuo lyginti...nes nesu maciusi kitu darbu.... Ir dar viena mergina pas ja lupas daresi irgi graziai padare--lygiai, spalva atitaike. Klijentu ji turi ir nemazai, tai suprantu, kad meistre gera 4u.gif

Labuka-gal kas gali man parasyti ANDROS telefono numeriuka,labai noriu antakius pasigrazinti-o gal dar kokia meistre Kaune galite rekomenduoti???
bus aciukas didelis blush2.gif
Atsakyti