Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 15, 00:57)
Dar, nuo skausmo be visu tepemu nuskausminamuju geliu   turiu dabar lasiuku i akis Super veikia. Jau visa savaite naudoju.  Su tokias lasais galima daryti smulkes chirurgines operacijas.  mirksiukas.gif

Ar galima butu suzinoti pavadinima? Noreciau daugiau info g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 17 kovo 2010 - 09:24
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 16, 23:48)
Sakote, kad kazkas  liko, nemanau, kad neimanoma padaryti. Gal tiesiog reikes daugiau kartu. Del skausmo jau nekarta sakiau, kad jeigu geri nuskausminimai, tai neskauda.  mirksiukas.gif ( buna isimciu labai jautriu zmoniu) .

daugumoje vietu priklauso viena korekcija nemokamai, po keliu savaiciu, o kaip tuomet butu siuo atveju kada reikia ne vienos ir galbut net ne dvieju?
Atsakyti
Labai noreciau pasidaryt lupu permanentini makiaza,nes pas mane lupu spalva labai blyski ir blyskus konturai.
Tik bijau vieno dalyko,pas mane labai daznai lupas beria!
Mamos viena drauge pasidare lupu pemanentini ir jai nubere lupas,tai kartu su visais sasais nusilupo ir dazai,lupos atrode kriaupiai. Labai bijau,kad ir man taip gali but.
Jauciu,kad su tokiom problemiskom lupom negalima darytis permanento doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(_cika_ @ 2010 03 17, 15:48)
daugumoje vietu priklauso viena korekcija nemokamai, po keliu savaiciu, o kaip tuomet butu siuo atveju kada reikia ne vienos ir galbut net ne dvieju?

Manau priklauso nuo meistres. Dazniausiai korekcijos mokamos, arba pradine procduros kaina didesne buna. As uz korekcija imu, jeigu reikia daugiau kartu -2 korekcija puse korekcijos kainos, jeigu reikia dar, tai dazniausiai simvoliskai uz vienkartines medziagas.
Papildyta:
QUOTE(tik drugelis @ 2010 03 17, 11:24)
Ar galima butu suzinoti pavadinima? Noreciau daugiau info g.gif

Lasiukai ALCAINE .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 kovo 2010 - 16:37
QUOTE(aistukke @ 2010 03 17, 17:10)
Labai noreciau pasidaryt lupu permanentini makiaza,nes pas mane lupu spalva labai blyski ir blyskus konturai.
Tik bijau vieno dalyko,pas mane labai daznai lupas beria!
Mamos viena drauge pasidare lupu pemanentini ir jai nubere lupas,tai kartu su visais sasais nusilupo ir dazai,lupos atrode kriaupiai. Labai bijau,kad ir man taip gali but.
Jauciu,kad su tokiom problemiskom lupom negalima darytis permanento doh.gif  g.gif

Nera jokios garantijos, kad hepres neissoks. Jeigu virusas daznai kartojasi ( kas 2-3 mens pvz.) gal geriau ilgalaikio makiazo nedaryti visai.
Bet kokiu atveju, net jeigu herpes virus nebuna reikes gerti priesvirusines tabletes pries procedura-profilaktiskai.
Lupoms reikalinga siek tiek daugiau pasiruosti, ypac, jeigu buna tokios problemos.
Jeigu herpes-pusleline kartojasi pvz. kas pusmeti -tokiu atveju reiketu pastiprinti imunine sistema vaistais, stebeti savijauta, kad nebutu pries procedura negalavimo, presgripinio sindromo, persalimo, net slogos. Lupas tepti vazelinu keles savaites pries rocedura, gal net pagerti vitaminu kompleksa. Zodziu labai panorejus lupu teks ideti daugiau pastangu. 4u.gif
Bet vel gi garantijos, kad puslelines nebus nera. 4u.gif
Atsakyti
Labas. Laaaabai noriu pasidaryti antakius. Perskaičiau visą temelę, bet kol kas labai miglotas vaizdas apie meistres Kaune. Susirašiau ir bandysiu guglinti. Jei dar ką galit patarti - labai būsiu dėkinga. Beje, gal ką žinot apie meistrę "Linijoj"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2010 03 18, 16:37)
Labas. Laaaabai noriu pasidaryti antakius. Perskaičiau visą temelę, bet kol kas labai miglotas vaizdas apie meistres Kaune. Susirašiau ir bandysiu guglinti. Jei dar ką galit patarti - labai būsiu dėkinga. Beje, gal ką žinot apie meistrę "Linijoj"?  smile.gif

Aha, ir mane domina informacija apie meistres Kaune. Tikrai ji miglota. Man yra rekomendavę Andrą, bet nežinau net kur dirba. Esu mačiusi vieną jos darbą - tai gražu, bet neturiu net su kuo palyginti smile.gif
Atsakyti
o as noriu pasidaryt akys, bet as dazau apacioj viduj, idomu ar imanoma taip padaryt g.gif ir is priekio, va taip:

user posted image

kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 03 22, 14:31)
o as noriu pasidaryt akys, bet as dazau apacioj viduj, idomu ar imanoma taip padaryt  g.gif  ir is priekio, va taip:
user posted image

kaip galvojat?

Manau,ka viskas imanoma,bet kam ?doh.gif taip pasidaziusia moteri galiu isivaizduot tik rytuose,su ciadra kur tik tos akys ir matosi blink.gif o ka jau apie ilgalaiki permanenta doh.gif ir diena ir nakti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 03 22, 16:31)
o as noriu pasidaryt akys, bet as dazau apacioj viduj, idomu ar imanoma taip padaryt  g.gif  ir is priekio, va taip:
user posted image

kaip galvojat?

Galvoju, kad tokiu atveju Jums nereikia darytis ilgalaikio makiazo. Tai labai rimtas dalykas. Akiu sryti oda labai plona, arti kapiliarai. Yra tam tikru vietu kur isviso nerekomenduojama ivedineti pigmento. Didele tikimybe issilieti pigmentui po oda.
Ir dar. Su laiku, del atsiradusiu rauksleliu vokai keiciasi ir siendien nupiesus taip linijas, po metu gali atrodyti visai kitaip unsure.gif . Jusu atveju ilgalaikio makiazo darytis nereikia. schmoll.gif

p.s O jus ir ryte atsikelius noretumete tureti tokias akis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 23, 01:35)
Galvoju, kad tokiu atveju Jums nereikia darytis ilgalaikio makiazo. Tai labai rimtas dalykas. Akiu sryti oda labai plona, arti kapiliarai. Yra tam tikru vietu kur isviso nerekomenduojama ivedineti pigmento. Didele tikimybe  issilieti pigmentui po oda.
Ir dar. Su laiku, del atsiradusiu rauksleliu vokai keiciasi ir siendien nupiesus taip linijas,  po metu gali atrodyti visai kitaip  unsure.gif . Jusu atveju ilgalaikio makiazo darytis nereikia. schmoll.gif 

p.s O jus ir ryte atsikelius noretumete tureti tokias akis?  rolleyes.gif

nene, cia as turejau omeny pavyzdis kad ir prieki padazyt, as dazau tiesiog su piestuku is vidines puses, gaila neturiu nuotraukos parodyt kaip noriu, va taip butu:

user posted image

gal butu protingiausia susitikt su Lisa ir as parodyciau ant saves, jeigu ne, tuomet rasim kazkoki bendra sprendima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 03 23, 09:40)
nene, cia as turejau omeny pavyzdis kad ir prieki padazyt, as dazau tiesiog su piestuku is vidines puses

aš irgi dažiausi pieštuku ir viduj ir iš išorės smile.gif dabar mes su Lisa mano apatinių vokų permanentinio procese, bet tik blakstienų srityje smile.gif nes gleivinės srityje, kaip Lisa ir parašė, permanentinis nerekomenduojamas...

aišku, girdėjau, kad ir akies obuolį tatuiruoja, jei kas labai nori biggrin.gif
Atsakyti