Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(pelytte @ 2010 03 13, 13:25)
Mano akytes biggrin.gif jooo gerai as ten atrodziau biggrin.gif cia kita diena ish ryto po piet jau maziau patine buvo, antra diena ish ryto dar buvo tinimas. o trecia vos vos.

Aa cia tavosios?smile.gif pagooglinus radau:) o kaip dabar? Grazios akytes? Tau labai skaudejo, kai dare?
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 13, 12:28)
nu isivaizduoju, kad jausmas geras... o kaip su blakstienom...? g.gif  nes pvz., as kai pasidazau akis - jei blakstienu nepasidazau - vsiviena ne kas... ir galvoju, jei pasidarysiu virsutiniu voku permanentini - tai nublukusios blakstienos visviena mane paves. cool.gif

Ir pas mane tas pats. Tai ir galvoju kaip ta savaite vaikscioti su pravodkem ir be blakstienu...
Atsakyti
zinoma, galimabutu pries tai prisiauginti blakstienas,ale kad joslaiko kazkur tik 3 menesius, kiek girdejau, nekas... ne taip kaip permanentinis.... ir kainuoja dar nemazai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 13, 16:01)
Aa cia tavosios?smile.gif pagooglinus radau:) o kaip dabar? Grazios akytes? Tau labai skaudejo, kai dare?

Man kazkaip visai neskaudejo, na pirmi tie bruziai skaudejo o poto normaliai. pats procesas dzin nu bet tas gijimas doh.gif niezti, akiu i virshu pakelti neeina taip ir norisi dvi dienas prisimerkus vaikscioti doh.gif ir doh.gif mamaitei mano taip pat buvo. bet cia tik dvi dienas poto viskas normaliai
cia berods jau kai visi shashai nukrito
user posted image
Siaip esu labai patenkinta, bet buna ir grazesniu akiu, bet pas mane kaip cia apsakius, odos labai daug, jei praplesciau voka ir parodyciau kiek ten uztushuota doh.gif tai manau cia super, Mamai akis dare ta konturini, pas ja irgi ta pati problema vokai apkrite, tai atrodo identiskai biggrin.gif

Na o kas lupas daresi? kaip ten su gijimu? shneket normaliai eina? valgyt? ar tik siurbt per siaudely g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2010 03 14, 01:17)
Man kazkaip visai neskaudejo, na pirmi tie bruziai skaudejo o poto normaliai. pats procesas dzin nu bet tas gijimas doh.gif niezti, akiu i virshu pakelti neeina taip ir norisi dvi dienas prisimerkus vaikscioti doh.gif ir  doh.gif mamaitei mano taip pat buvo. bet cia tik dvi dienas poto viskas normaliai
cia berods jau kai visi shashai nukrito
Siaip esu labai patenkinta, bet buna ir grazesniu akiu, bet pas mane kaip cia apsakius, odos labai daug, jei praplesciau voka ir parodyciau kiek ten uztushuota doh.gif tai manau cia super, Mamai akis dare ta konturini, pas ja irgi ta pati problema vokai apkrite, tai atrodo identiskai biggrin.gif

tikrai gražiai atrodo thumbup.gif pas mane irgi su vokais ta pati problema doh.gif
labiausiai bijau skausmo ir vaizdo po-nes reikėtų eiti į darbą unsure.gif gal palauksiu kokių atostogų ir tada ryšiuosi tam blush2.gif
Atsakyti
Aš jau rašiau, kad man labai skaudėjo verysad.gif Tiek akis tiek lūpas. Ne tas žodis kaip skaudėjo doh.gif Nemaniau, kad esu tokia nepakanti skausmui doh.gif Gijo greit ir be problemų.
Tik labai gailiuos, kad pabijojus ryškumo viršutinių vokų pravedimą pasirinkau tamsiai pilką, o ne juodą. Atrodo kaip juodas, bet jau gerai nublukęs doh.gif
Lūpos tai išvis tragedija. Atrodė normaliai tik pradžioj, o dabar matosi tas apvedimas, vietom geroku atstumu nuo lūpų kontūro doh.gif Reik daryt iš naujo verysad.gif Bet ir pinigų gaila ir skausmo bijau.
Man tiek akis tiek lūpas darant visiškai kraujo nebuvo, bet užtat tino momentaliai doh.gif Negalėjo matyt normaliai kaip daryt, vis reikėjo stabdyt ir laukt. Pastebėjau, kad kažkodėl labai tinsta. Ar įsiduriu kur, ar va voverius įkando, iškart tos pažeistos vietos ištinsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2010 03 14, 14:42)

Man tiek akis tiek lūpas darant visiškai kraujo nebuvo, bet užtat tino momentaliai doh.gif

dar ir kraujo gali būti ? fear.gif tada tikrai nualpčiau doh.gif ir tektų eiti namo su vienos akies pusę pravedimo padarytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 03 14, 22:32)
dar ir kraujo gali būti ?  fear.gif  tada tikrai nualpčiau  doh.gif  ir tektų eiti namo  su vienos akies pusę pravedimo padarytu  unsure.gif

Juk oda badoma su adata daug kartu. Istikruju karujas nebega upeliais biggrin.gif Retkarciais pasirodo, o gali ir visai nebuti.
Dar, nuo skausmo be visu tepemu nuskausminamuju geliu turiu dabar lasiuku i akis Super veikia. Jau visa savaite naudoju. Su tokias lasais galima daryti smulkes chirurgines operacijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 kovo 2010 - 00:04
Sveikos wink.gif

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Prieš beveik metus dariausi permanentinį viršutinių vokų pravedimą. Jausmas ne iš maloniausių, ypač kai giliau tarp blakstienų durdavo. Tačiau atkentėjau. Savaitę gerą pravaikščiojau kaip šarpėjus koks - vokai ištinę, užkritę. Bet.. iš viso pravedimo nukritus vadinamiems šašiukams liko pora milimetrų ant vieno voko..
Gal kam taip irgi yra buvę? Net nežinau ar verta man kada bandyti vėl? Tikrai norėtųsi, ypač ant vasaros, bet gal tiesiog mano oda nepriima? Mano veido oda riebi.

Tačiau antakių permanentą dariausi jau antrą kartą. Ir kuo puikiausiai.
Antrą kartą dariausi Kosmedijoj. Likau labai patenkinta, tiek antakių forma, tiek spalva, tiek ir pačiu bendravimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshke @ 2010 03 13, 01:19)
Sveikutes, pasidariau neseniai virsutinius vokus thumbup.gif "akis turiu" kiekviena ryta pabudus.

KAs lupas daretes? gal atsilieptu? kaip su gijimu? Ar lupas labiau skauda nei akis g.gif

As esu pasidariusi lupas ir akis.Tai man lupas labiau skaudejo. ax.gif
Bet esu labai patenkinta,verta kenteti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_cika_ @ 2010 03 15, 03:09)
Sveikos wink.gif

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Prieš beveik metus dariausi permanentinį viršutinių vokų pravedimą. Jausmas ne iš maloniausių, ypač kai giliau tarp blakstienų durdavo. Tačiau atkentėjau. Savaitę gerą pravaikščiojau kaip šarpėjus koks - vokai ištinę, užkritę. Bet.. iš viso pravedimo nukritus vadinamiems šašiukams liko pora milimetrų ant vieno voko..
Gal kam taip irgi yra buvę? Net nežinau ar verta man kada bandyti vėl? Tikrai norėtųsi, ypač ant vasaros, bet gal tiesiog mano oda nepriima? Mano veido oda riebi.

Tačiau antakių permanentą dariausi jau antrą kartą. Ir kuo puikiausiai.
Antrą kartą dariausi Kosmedijoj. Likau labai patenkinta, tiek antakių forma, tiek spalva, tiek ir pačiu bendravimu wink.gif

Tikrai ne Jus viena. Daznai buna, kad vieno karto nepakanka. Vienoms priima pigmenta iskarto, kitoms ne. Buna net korekcijos nereikia, o buna reikia 3 kartu. Kiekvienai individualu, vienas ir tas pats pigmentas , bet organizmas skirtingai priima.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 16, 11:14)
Tikrai ne Jus viena. Daznai buna, kad vieno karto nepakanka. Vienoms priima pigmenta iskarto, kitoms ne. Buna  net korekcijos nereikia, o buna reikia 3 kartu. Kiekvienai  individualu, vienas ir tas pats pigmentas , bet organizmas skirtingai priima.

o tai dar apsimoka mėginti ar geriau ir nelįsti, nes vistiek greičiausiai efekto nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(_cika_ @ 2010 03 16, 16:00)
o tai dar apsimoka mėginti ar geriau ir nelįsti, nes vistiek greičiausiai efekto nebūtų?

Sakote, kad kazkas liko, nemanau, kad neimanoma padaryti. Gal tiesiog reikes daugiau kartu. Del skausmo jau nekarta sakiau, kad jeigu geri nuskausminimai, tai neskauda. mirksiukas.gif ( buna isimciu labai jautriu zmoniu) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 kovo 2010 - 22:57