neringušius, kokios eiles pas Audrone, kiek laukete?
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 09, 23:50)
neringušius, kokios eiles pas Audrone, kiek laukete?
Uzrasineja dabar geguses pabaigai . I diena ji priimineja 2, maksimum 3 klientus.
QUOTE(neringušius @ 2010 03 09, 21:47)
nu va siandien buvau pas Audrone, viskas vyko sklandziai, labai graziai padare, tik akys tai gerokai patino
tai jei jau tą pačią dieną gerokai patino, tai įdomu kaip šiandien tau? skaudėjo labai?
ir kaip ten daroma- pirmiausia padažoma paprastu pravedimu ir paskui daromas permanentinis? Nes jei iškart permanentinis, tai kaip žinoti, kad padarys taip kaip reikia- nes su pravedimu akių formą galima pakeist
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 03 09, 23:00)
Uzrasineja dabar geguses pabaigai . I diena ji priimineja 2, maksimum 3 klientus.
laikiau 1,5 men. ji dabar dirba Antakalnio poliklinikoje, iki 13:30 dirba kaip daktare, o paskui daro makiazus....
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 03 10, 09:37)
tai jei jau tą pačią dieną gerokai patino, tai įdomu kaip šiandien tau? skaudėjo labai?
ir kaip ten daroma- pirmiausia padažoma paprastu pravedimu ir paskui daromas permanentinis? Nes jei iškart permanentinis, tai kaip žinoti, kad padarys taip kaip reikia- nes su pravedimu akių formą galima pakeist
siandien dar patine, sake bus patine tris dienas, o po penkiu nusilups ale "sasas".
pirmiausia padaro pravedima ir tu pasakai ar tau patinka...
man labiau skaudejo kaip tepliojo visokius tepalus, labai grauze ir nemalonu kaip spaudzia akies obuoli, o kaip dirbo su ta adatele tai skausmo mazai tik nemalonu....tiesa sakant man kaip tepliojo labai grauze, tai labai tas momentas nepatiko....o siaip tai itampa didziule ir visa procedura su saldymu paisymu ir darymu truko 1.5 h...
o po proceduros dar ir dabar jauciuosi kaip buciau zliumbus visa diena, akys labai sunkios....
ai dar del maitinimo, tai po visu mano proceduru, lelius nakti miegojo ypatingai blogai, matyt stresas savo daro.... gi jis visas mamos emocijas gauna per pienuka
QUOTE(Tylene @ 2010 03 10, 19:45)
nu sutinku, kad kai viskas praeis-būsi gražutė ir nebereikės kas rytą dažytis bet reikia tam reikalui atostogų turėti-nes kaip sutinusiom akytėm ir dar su šašais eiti į darbą
šašų tikrų nėra tik taip vadinasi, bet akys tai tikrai patinusios
QUOTE(Tylene @ 2010 03 10, 20:45)
nu sutinku, kad kai viskas praeis-būsi gražutė ir nebereikės kas rytą dažytis bet reikia tam reikalui atostogų turėti-nes kaip sutinusiom akytėm ir dar su šašais eiti į darbą
Patinimas buna 1-2 dienas. Sasu nesimato, nes linija plomyte. Tiesiog po 5-7 dienu nukrenta lyg tuso gabaliukas. Viskas labai normaliai atrodo.
nu va jau trecia diena, bet dar vokai vos vos paburke
nu isivaizduoju, kad jausmas geras... o kaip su blakstienom...? nes pvz., as kai pasidazau akis - jei blakstienu nepasidazau - vsiviena ne kas... ir galvoju, jei pasidarysiu virsutiniu voku permanentini - tai nublukusios blakstienos visviena mane paves.
QUOTE(Tylene @ 2010 03 05, 19:34)
labai norėčiau pasidaryti viršutinių vokų permanentinį, bet neramina tas akių ištinimas... kiek laiko būna tokios akys?
Mano akytes jooo gerai as ten atrodziau cia kita diena ish ryto po piet jau maziau patine buvo, antra diena ish ryto dar buvo tinimas. o trecia vos vos.