Manau kad internetinio psl ji neturi,nes nelabai su kompais draugauja As ja ne per interneta ar skelbimus radau,tiesiog taip netiketai susikirto keliai,reikiamoje vietoje ir reikiamu metu.Buvau suplanavusi jau i Klp vaziuoti,man ten vienos mergaites darbai patiko,mano kelios klientes pas ja pasidare,ir pas visas labai graziai.As rinkausi meistra is darbu kuriuos maciau gyvai,aisku nuotraukos gerai,bet foto daug ko gali nesimatyti,tiek is gerosios puses tiek ir is blogosios.
Stai visa info is jos vizitines :
Ingrida Lukencikiene tel 860619374
Mikropermanentinis makiazas,Depiliacija,Veido valymas,Proginis makiazas,Masazas,Auskaru verimas.
QUOTE(linuxox @ 2010 02 15, 17:57)
Kosmetologe taip pat ir makijazus daro....
Na čia dar irgi ne rodiklis. Žinau ne vieną puikią kosmetologę kurios makiažo net nedaro. Jos daugiau mediciniškai darbuojasi.
Taip pat žinau Klaipėdoj vieną tatoo meistrę kuri puikiai darbuojasi visiškai nemokėdama pieši. Jai kiti nupiešia ką reikia.
Visokių čiūdų būna
QUOTE(vovere74 @ 2010 02 16, 16:03)
Na čia dar irgi ne rodiklis. Žinau ne vieną puikią kosmetologę kurios makiažo net nedaro. Jos daugiau mediciniškai darbuojasi.
Taip pat žinau Klaipėdoj vieną tatoo meistrę kuri puikiai darbuojasi visiškai nemokėdama pieši. Jai kiti nupiešia ką reikia.
Visokių čiūdų būna
Visokių čiūdų būna
priklauso nuo zmogaus. Aisku jeigu baigusi daile , tai tik pliusas.
QUOTE(linuxox @ 2010 02 15, 19:57)
nesakau kad labai gerai informuota,bet kiek meistru klausiau apie adateles,tai nebutu naudoje trigales,be to pas visas kiek ziurejau mazytes tos adatytes,aparaciukai mazuliukai,tyliai dirbantys,kur man pirmaji karta dare tai ta adata visai kitokia zymiai storesne,o aparatas irgi kaip cia graziau pasakius-'idomus',apie garsa nekomentuoju Kvaila buvau,kad nepasidomejau daugiau,o ejau ten kur pirmiausiai radau,uztat dabar atradau tikrai gera meistre,galiu ir kitiem parekomenduoti.
Ai o kur dirba neparasiau,ji dirba Kaune,Veronoij ir Grozio perluose,ir dar i Vln vazineja,tik Vln zinoma brangiau gaunasi
As atvirksciai, visai neseniai pasikeiciu savo maza aparaciuka i didesni -galingesni ir greitesni.
tas 'idomus' tai nenorejau cia rasyti,bet parasysiu buvo apsuktas su izoliacija,baisiai garsiai burzge ir kratesi visas.Nesikabinekite prasau prie kiekvieno sakinio Nes jauciuosi kaip per tardyma O man kad daro makijazus yra labai riebus pliusas,nes tai ka ji man patare isejo i nauda,ir esu labai dekinga jai kad nepadariau tokios klaidos,nes man taip visiskai netinka,nors pagal visas taisykles to reiketu (as cia apie savo antakius dabar kalbu).Padazius man antakius mano defektas is karto labai krenta i akis,ziurint vien tik i antakius atrodytu labai graziai,bet ziurint i visa veido visuma-tie antakiai tiesiog gadina vaizda,as vis noredavau pasitaisyti juos,kad butu siek tiek arciau vienas kito (nes man jau 10 metu nebeauga antakiai visiskai,vos 2-3plaukelius issipesu kas 3 menesius,nors kazkada buvo net suauge vienas su kitu),bet dabar ismeciau ta kvaila minti,dar su savo kosmetologe bandeme visaip dazyti,dareme ir nuotraukas bet priejome isvados kad mano antakiai yra labai geri tokie kokie dabar ir yra,prie ryskesnio makijazo,kuri turejau jau neatsimenu kada galima siek tiek paryskinti,bet kasdienai man to tikrai nereikia,nes forma ir visa kita yra labai gera.
SVEIKI,
PRIES DU METUS DARIAU ANTAKIU PERMANENTA PAS ELA,LABAI JI MAN PATYKO,TIKRAI LABAI PROFISIONALIAI ATLIEKA SAVO DARBA . PRIES MENESI VEL PAS JA BUVAU,UZSIRASIAU ANTAKIU ATNAUJINIMUI,NORS GALEJAU IR NEDARYTI... VISKAS BUVO DAR SUPER
PADARIAU ATNAUJINIMA IR UZSIRASIAU I VIRSUTINIU VOKU PERMANENTA,KURIS JAU IRGI PADARYTAS
SIANDIEN TRECIA DIENA, AKYTES DAR KAZKIEK PATINUSIOS, BET REZULTATAS JAU MATOSI LABAI GRAZUuuuu
DABAR GALVOJU APIE LUPAS
ACIU ELAI
PRIES DU METUS DARIAU ANTAKIU PERMANENTA PAS ELA,LABAI JI MAN PATYKO,TIKRAI LABAI PROFISIONALIAI ATLIEKA SAVO DARBA . PRIES MENESI VEL PAS JA BUVAU,UZSIRASIAU ANTAKIU ATNAUJINIMUI,NORS GALEJAU IR NEDARYTI... VISKAS BUVO DAR SUPER
PADARIAU ATNAUJINIMA IR UZSIRASIAU I VIRSUTINIU VOKU PERMANENTA,KURIS JAU IRGI PADARYTAS
SIANDIEN TRECIA DIENA, AKYTES DAR KAZKIEK PATINUSIOS, BET REZULTATAS JAU MATOSI LABAI GRAZUuuuu
DABAR GALVOJU APIE LUPAS
ACIU ELAI
QUOTE(linuxox @ 2010 02 17, 10:29)
.....ir esu labai dekinga jai kad nepadariau tokios klaidos,nes man taip visiskai netinka,nors pagal visas taisykles to reiketu (as cia apie savo antakius dabar kalbu).
O gi vat kisa tos meistres savo, nors tu ka. Ateina zmogus, kuris visa gyvenima dazosi TAIP, o ne taip (kaip sako, kad deretu) ir ziuriu, vis tiek sugeba perkalbeti daryt TAIP, KAIP "REIKIA". Paskui mergina jauciasi nepatenkinta, nes tiesiog niekada nenorejo taip, o vat eme ir perkalbejo su savo rimtais argumentais.. Ir kas is to? Gerai, kai laikas padaro savo, pripranti prie tau "ikisto" stiliaus
Aš pagirsiu Lisa, už kantrumą ir toleranciją, aš esu kai kuriose srityse unikumas, tiesiog, niekad neįdegu, iki rudumo, plaukus gali balinti ir šviesinti, kaip nori, jie vis vien tampa geltoni, tai ir darant antakius, atsitiko tas pats, nesisavina organizmas pigmento nors tu ką.Va trečiadineį, jau buvau penktą kartą, nes vis vien buvę likę baltų dėmių.
Ir kiekvieną kart sutinka su šypsena ir liepia nesijaudint, ir ateit nors ir 10 kartą
Ir kiekvieną kart sutinka su šypsena ir liepia nesijaudint, ir ateit nors ir 10 kartą
Pas Lisa pasidariau antakiu mikropigmentacija. Sasai nusilupo jau po 4 paru (gal todel, jog riebiai tepiau Baneocino tepalu, kuris gelbejo pradziai nuo tempimo, o veliau gyjant, nuo niezulio).
Labai patiko jos darbas. Moteris maloni, taktiska, elgiasi svelniai, sauniai pataria.
Ejau neturedama aiskaus nusistatymo, kokios formos noriu. Patiko tai, jog Lisa piesia ne 'grazia forma', o linijas taiko konkreciam veidui. Kitas dalykas, moteris nekisa, to kas netinka siekiant pasipelnyti. Man nuosirdziai pasake, jog geriau tusuoti kolkas be plaukeliu (nors su plaukeliais butu brangiau).
http://public.fotki....tinis-makiazas/
Labai patiko jos darbas. Moteris maloni, taktiska, elgiasi svelniai, sauniai pataria.
Ejau neturedama aiskaus nusistatymo, kokios formos noriu. Patiko tai, jog Lisa piesia ne 'grazia forma', o linijas taiko konkreciam veidui. Kitas dalykas, moteris nekisa, to kas netinka siekiant pasipelnyti. Man nuosirdziai pasake, jog geriau tusuoti kolkas be plaukeliu (nors su plaukeliais butu brangiau).
QUOTE(Airlanda @ 2010 03 01, 19:08)
Pas Lisa pasidariau antakiu mikropigmentacija. Sasai nusilupo jau po 4 paru (gal todel, jog riebiai tepiau Baneocino tepalu, kuris gelbejo pradziai nuo tempimo, o veliau gyjant, nuo niezulio).
neatidaro puslapio nurodyto
o p. Lisa, kuriame mieste?
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 02, 11:00)
tai paieškokit nueikit tam puslapy pvz į "nuotraukų albumai"..
vilniuje
Isties kazkas netvarkoje su ta nuoroda, pabandykite:
Gyvenime atrodo blankiau nei nuotraukoje, bet jau uzsirasiau korekcijai
Gyvenime atrodo blankiau nei nuotraukoje, bet jau uzsirasiau korekcijai