QUOTE(Aušra377 @ 2009 09 29, 22:57)
Patys nuostabiausi darbai Jinai man taip akiu pravedimus padare, kad visi klausineja pas ka dariausi Negirdejau nei vieno blogo atsiliepimo apie Ela, o jos darbu gyvai esu maciusi tikrai daug, tikrai rekomenduoju sia profesonalia, zmogus, turintinis ''auksines rankas''
Aš negirdėjau nieko blogo apie Elos darbus, aš tiesiog mačiau kaip kartais net ir tokie išgirti meistrai klaidų pridaro. Mano draugė pas ją pasidariusi antakius, vokus, lūpas. Kai lūpų permanentą pasidarė pirmą kartą tai buvo tikrai gražu, meluočiau jei teigčiau kitaip. Bet kai pasidarė antrą kartą Labai netolygiai spalvą padengė ir kontūrą pačių lūpų nukreivino. Taip pat man ir antakiai su vokais nepatiko. Nes vienas antakis aukščiau išlinkęs, o viršutinių vokų pravedimas vienos akies prasideda arčiau nosies nei kitas. Smulkmenos atrodo, bet aš nenorėčiau taip, juk matosi ir nepataisysi taip paprastai. Įdomu tai, kad pati meistrė nemato kur blogai padaryta
Aš manau, kad neapsimoka darytis permanentinio jeigu po to vistiek turi dažytis tiek, kad paslėpti nelygumus.
Daug gerų atsiliepimų apie Elą girdėjau, bet net ir jai būna nesėkmių ir tikrai nemanau, kad mano draugė vienintelė tokia kuriai nepasisekė. Taip kad pas ką beeitume - visada rizikuojame.