QUOTE(mickute7 @ 2009 06 07, 19:42)
Pyragas irgi skanus gavosi
2 stiklinės miltų,
2 stiklinės manų kruopų
2 stiklinės cukraus
10 obuolių
200 gr sviesto
Miltus, manų kruopas ir cukrų kartu sumaišyti. Skardą ištepti sviestu, užpilti vieną sluoksnį sumaišytų miltų , tada sudelioti nuluptų, supjaustytų obuolių sluoksnį, galima pabarstyt cinamonu, tada vėl piltų miltų mišinį ir vėl delioti obuolius.Ant viršaus supilti likusius miltus. tada ant viršaus nedideliais gabalėliais išdelioti sviestą . Ir kepam
Šįkart turėjau tik 3 obuolius, tai antrą sluoksnį dėjau rabarbarus. Rabarbarai daugiau rūgštelės duoda. bet iš obuolių daugiau sirupo išsiskiria.
mergaites o kiek kept ta pyraga? ir kokioj temp.? pasoviau kept ir dabar nzn kiek ten laikyt ji