Pusryciams buvo tynginys su kavute
pietums saltiena su sildytom bulvem, krienais ir majonezu
vakarieniai bulviniai blyneliai su grietine
naktipieciai-stikline jogurto
QUOTE(deimapov @ 2009 06 10, 17:04)
man tai neriebus, juk tas 200g vienintelis rišiklis kad iš tos birios masės taptu kaip ir tešla, juk nieko nesideda nei vandens, nei pieno, nei grietinės, nei kiaušinių, nieko. tai būtent sviestas viską ir suriša su obuolių skysčiu išsiskyrusiu
neriebus
Labukas
pusryciai: kava su tynginiu (jau snd baigsiu )
pietums: kepsiu karbikus su bulvemis virtomis, o prie ju bus labai skanios salotos su Fetos suriu ir kedainiu majonezu su medumi ir grudetomis garstyciomis skamba gal ir prabangiai, bet Fetos surio uz 5lt uztenka keliems kartams, o to majonezo irgi reikia tik sauksto tad indelio uz 5lt uztenka labai ilgam
pusryciai: kava su tynginiu (jau snd baigsiu )
pietums: kepsiu karbikus su bulvemis virtomis, o prie ju bus labai skanios salotos su Fetos suriu ir kedainiu majonezu su medumi ir grudetomis garstyciomis skamba gal ir prabangiai, bet Fetos surio uz 5lt uztenka keliems kartams, o to majonezo irgi reikia tik sauksto tad indelio uz 5lt uztenka labai ilgam
QUOTE(mickute7 @ 2009 06 11, 08:57)
neriebus
tai aš ir rašiau, kad neriebus.
Grįžo vyras, tai pusryčiavome kartu, aš keptą žuvį su morkytėmis, jis silkę suburokėliais, duona.
Pietums dešrelės, o vakarieniausime gal kavinukėje, reikia atsidžiaugti vienas kitu papramogauti truputį
Niu pabandysiu ir aš tą pyragą
Panos, apšvieskit mane, kas tie zrazai?
Oi, pamiršau mūsų šios dienos meniu
Taigi: ryte - sumuštiakai, kava, arbata; per pietus man - braškės, bandelė, kava, MB - makaronai su dešrelėm; vakarienei bus kiaušinienė su pomidoais ir agurkais.
Oi, pamiršau mūsų šios dienos meniu
Taigi: ryte - sumuštiakai, kava, arbata; per pietus man - braškės, bandelė, kava, MB - makaronai su dešrelėm; vakarienei bus kiaušinienė su pomidoais ir agurkais.
QUOTE(miau @ 2009 06 11, 15:25)
tokie kaip kotletai, tik viduje įdaras, dažniausiai iš kiaušinių, bet aš kai dirbau kavinėje, tai nerealius zrazus darydavo, įdaras būdavo tarkuotas sūris, žalieji koncervuoti žirneliai ir tarkuotas per smulkią tarką kiaušinis. Aš niekada nevalgydavau zrazų, man tie kiašiniai dideliais gabalais pykindavo net, o kai tuos paragavau, man už visus kotletus šimtą kartų skanesni
O juos reikia keptuvėje kepti ar aliejuje virti?
QUOTE(miau @ 2009 06 11, 17:08)
bent jau aš tai keptuvėje kepu
QUOTE(miau @ 2009 06 11, 18:08)
As apkepiau juos keptuveje, ir po to troskinau puode vandenyje, galima kepti ir orkaiteje
Siandien pusryciams sumustiniai su slapenke ir suriu, pietums - pakeptos bulves ir desreles, vakariene - troskinti rauginti kopustai su apkeptais sonkauliukais, valgeme su bulvemis ir pomidorais
Pusryčius vyras atnešė į lovą, o aš visai dar ne apie valgymą galvojau, o kad jis leistų man pamiegoti
Su musštiniai su dešra ir šviežiu agurku, sausainiai pertepti sviestu, arbata.
Pietūs: dešrelės, nes vakar taip ir nevalgėme.
Vakarienė: kadangi ruošimės baliui, tai tikiu, kad daug ko prisiragausime
Su musštiniai su dešra ir šviežiu agurku, sausainiai pertepti sviestu, arbata.
Pietūs: dešrelės, nes vakar taip ir nevalgėme.
Vakarienė: kadangi ruošimės baliui, tai tikiu, kad daug ko prisiragausime
kadangi šiandien išvarom prie ežero į sodybą, tai jau iš pačio ryto Maximoje prisipirkau akcijinių šašlų, dar turėjau namie faršo, tai į folgą paruošiau faršo kepsniukus su pievagrybiais ( maximoje - 500 gr. 2,60) ir ferm.sūriu. Prisikrovėm makaronų, daržovių, tušonkių, bus ir sriubos ant laužo, ir makaronų, gal vyrai kokią žuvytę pagaus tai kepsim ar žuvienę virsim