Pas mane tai obuolių ir kriaušių parvarė. Tai jau ryt reikės kept miltinių blynų su obuoliais ir dar kokį obuolių pyragą šiandien jau prisiviriau obuolių ir vyšnių kompoto
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 10, 14:21)
Visa savaite valgem ...
Aišku Įdomiausia būtent dėl vaiko ir buvo
Priminėt pupas- mes vaikystėje kartais valgydavom... nepamenu su kuo, gal vienas Virdavo su ankštimis
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 10, 14:21)
Mano liniuoteje vaikas turi atskiras islaidas, mat ji- Rusu melynoji katyte ir jai viskas kas geriausia musu seimoje. As galiu ir duonos su vandeniu pavalgyt, jei reikes, bet kate es tai, kas man atrodys geriausia...
parodyk savo vaiką
Mano vaikas tai išmoko šaldytuvą atsidaryt prabundi ryte - šaldytuvas atlapotas, kotletai ant žemės na išsirenka ko pati panelė nori. Savarankiška katytė, iš bado nemirs
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 10, 22:48)
parodyk savo vaiką
Mano vaikas tai išmoko šaldytuvą atsidaryt prabundi ryte - šaldytuvas atlapotas, kotletai ant žemės na išsirenka ko pati panelė nori. Savarankiška katytė, iš bado nemirs
nu po tokios savarankiškuolės žiek ir sausą duoną belieka valgyti šeimininkams, užtat katytė kotletų priritinus būna
QUOTE(deimapov @ 2009 08 10, 23:00)
nu po tokios savarankiškuolės žiek ir sausą duoną belieka valgyti šeimininkams, užtat katytė kotletų priritinus būna
ir vis tuos Cento kotletus nušvilpia
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 10, 18:08)
ka ponios patartumet daryt is pupu? turiu pilna maisa, nesugalvoju ka daryt, neteko dar tokiu apdoroti niekad tokios storos ankstys, zalios, dideles, pupos dideles baltos, islupus is luobeles - zalios. na zodziu didziosios pupos, nesugalvoju ka su sitokiom daryti
Galiu parupinti nuorodeles is Nerytes blogo Man atrodo labai skaniai.
http://www_neringa-b...bei-sonine.html
http://www_neringa-b...-troskinys.html
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 11, 08:37)
ir vis tuos Cento kotletus nušvilpia
tai tiems kotletams dar yra akcija?
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 10, 22:48)
parodyk savo vaiką
Mickute, tigi ar neatsimeni mano Divos? Dingai is kaciu temos visai, o as tave atsimenu ...
Nu ok, truputi paoftopinam( cia pacios naujausios mano vaiko foto):
[attachmentid=182494]
[attachmentid=182495]
koks gražus kačius
Šiandien mūsų meniu: šviežių dažovių sriubytė su vištienos sparneliais.
Kepta višta, su keptomis bulvėmis orkaitėje, salotos iš agurkų, svogūnų laiškų, krapų ir grietinės. viskas iš kaimo išskyrus bulves, grietinę, kopūstą ir cukiniją
Šiandien mūsų meniu: šviežių dažovių sriubytė su vištienos sparneliais.
Kepta višta, su keptomis bulvėmis orkaitėje, salotos iš agurkų, svogūnų laiškų, krapų ir grietinės. viskas iš kaimo išskyrus bulves, grietinę, kopūstą ir cukiniją
Sveikos. Turiu kopūstą. Ką iš jo padaryti apart balandėliai ir kopūstų sriuba??
QUOTE(miau @ 2009 08 11, 12:22)
Sveikos. Turiu kopūstą. Ką iš jo padaryti apart balandėliai ir kopūstų sriuba??
Galima patroskinti- supjaustyti kopusta, morka, svoguna, ar taip kokiu darzoviu- mesytes gabaleli apvirti,po to pakepinti kartu su kopustais.Galima salotas kopustu daryti, dar galima su desrelemis rukytomis( esu bandziusi ne tik raugintus kopustus, o ir zalius- irgi labai skanu) , galima pyraga daryti( tesloje patroskinti kopustai) ....
Mūsų pietūs: