QUOTE(Will @ 2009 08 10, 14:10)
skaitau skaitau ir truputį nesuprantu
Visą savaitę valgėt tai, kas išvardinta? Ir čia tikriausiai tik pietūs, pusryčiai bei vakarienė atskirai?
Ir klausimas dėl liniuotės kilo- jei mažas vaikutis auga, tai ir jo maistas bendras?
Visa savaite valgem ( penktadieni jau neuzteko) - pietus tokie ( pas mus pietus apie 18-19val po darbu
), vakarienei varske,uogos,medus.Pusryciu mes nevalgom niekada, darbe apie 9 isgeriu kavos, apie 10 uzvalgau dribsniu ar siaip kokio maisto, veliau jogurta ar siaip ka turiu atsinesui - iki kol gryztu namo uztenka man.MB valgo pusrycius pas mama, nes ja veza kiekviena ryta pakeliui i darba, tai vaiku pasirupina moteris
,pietus kavineje ( apie 10 lt isleidzia kiekviena diena, taciau jo islaidu darbo metu as nekontroliuoju, zinau,kad ne pyragai pas ji,zinau,kad taupo), po 18val. namuose ka turim.
Mano liniuoteje vaikas
turi atskiras islaidas, mat ji- Rusu melynoji katyte
ir jai viskas kas geriausia musu seimoje. As galiu ir duonos su vandeniu pavalgyt, jei reikes, bet kate es tai, kas man atrodys geriausia...
Sios savaites meniu irgi taip pat- maisto namie ir darbe uzteks iki kokio 4-dienio+ MB 10 lt pietus kasdien..
Savaitgaliais visada kepam kiausiniene is to,kas yra+ kiausiniai, spaudziam sultis, skrebinam skrebucius, arba grikiu kose ,ar siaip kokia 5 grudu kose- siu dalyku kazkaip spintelese yra ir uztenka labai ilgam..