Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(mickute7 @ 2009 07 30, 08:02)
Aš tai žalius smulkiai supjaustau, dar morką įtarkuoju, razinų ir viską su majonezu išmaišau  rolleyes.gif  niam skanu  thumbup.gif
Papildyta:

Kur ?  unsure.gif

reikės ir man taip pabandyti. Tik razinų turbūt nedėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 07 30, 09:38)
Na va ir šiandien ką tik turgelyje buvau - agurkai po 1,3-1,5  thumbup.gif
o kiek grybų turguje  bigsmile.gif  baravykiukai, raudonviršiai  thumbup.gif  reiks savaitgalį į mišką varyt  tongue.gif

Sanitekse agurkai po 0,49cnt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 07 30, 11:31)
Sanitekse agurkai po 0,49cnt.  bigsmile.gif

čia šiauliuose sanitekse? bigsmile.gif geras, gaila be automobilio esu šiandien, kažin iki kelių jie dirba?
Šiandien virsiu burokėlių sriubytę, kepsiu pangasijų file, ryžiai, morkų-česnako-majonezo salotos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 07 30, 11:33)
čia šiauliuose sanitekse?  bigsmile.gif  geras, gaila be automobilio esu šiandien, kažin iki kelių jie dirba?
Šiandien virsiu burokėlių sriubytę, kepsiu pangasijų file, ryžiai, morkų-česnako-majonezo salotos  thumbup.gif

Cia Kaune mirksiukas.gif ,bet gal visuose miestuose tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 07 30, 12:13)
Cia Kaune  mirksiukas.gif ,bet gal visuose miestuose tas pats  g.gif

viskas aišku, dėkui, ryt gal išeis nuvykti pažiūrėti, bet sanitexas tai didmeninė pas mus parduotuvė yra
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 07 30, 12:32)
viskas aišku, dėkui, ryt gal išeis nuvykti pažiūrėti, bet sanitexas tai didmeninė pas mus parduotuvė yra

Taip,bet parduoda ir mazais kiekiais.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 07 30, 12:54)
Taip,bet parduoda ir mazais kiekiais.

aišku, dėkui, jei vyras grįš namo pietauti sėsiu į mašiniuką ir nulėksiu gal bus ir pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien ratuota, tai Maximoje pora kopustu po 0.29 nusipirkau thumbup.gif dar nulekiau iki savu darzu , tai sparaginiu pupeliu prisikyniau. Oi kiek dar ju ten yra thumbup.gif ,, bet siandien neturesiu laiko kada jas marinuot ziemai, nes savaitgali varom prie ezeru, tai reikia kazka maisto pasiruost ax.gif
Dar Maximoje pasiemiau mazu pienisku desreliu po 3.49 Lt/kg. Gal ten ir mesos nerasta, bet va iskepsiu tesloje ir gamtoje tai liuks sueina lotuliukas.gif
Kadangi vakar prasisukom su likuciais, vyrui pietums dar turejau akcijiniu koldunu po 1.38 priviriau. tai siandien bus virtos bulvytes, keptos sparagines pupeles, kepti grybai thumbup.gif net paciai seile tysta, nes siandien laksciau su reikalais, tai dar normaliai nevalgiau, tai jau tuoj mynsiu namo is darbo
Atsakyti
cento vistu neberasta akcijiniu, sanitexe siauliuose agurkai po 1,61
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 07 30, 17:37)

Kaip keista,negi kainos skirtinguose miestuose toje pacioje parduotuveje gali skirtis g.gif ,o gal ten buvo koks nekondiciniu ispardavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 07 30, 17:37)

Kaune irgi nerasta schmoll.gif vakar iš pačio ryto buvau nulėkus į pardę, o po pietų kabėjo skelbimas ant durų, kad atsiprašom vištų nėra blink.gif
Atsakyti
aš kai paklausiau ar vištų nebeturite ji man sako: ne, bet yra pakaitalas, vištos ketvirčiai, kurie kainavo 8 su centais dabar 6,99 berods doh.gif
Vakar nebekepiau žuvies, MB nenorėjo valgyti aš ir, tai skumbrė (norfoj 9,99) su alumi buvo mūsų vakarienė. O šiandien jau iškepiau žuvį, verdu ryžius, padariau agurkų-pomidorų-krapų-svogūnų laiškų-grietinės salotas
Atsakyti