pietums šiandien kalafijorus su mojenezu ir česnaku valgiau, vaikai manų košės
QUOTE(vestė21 @ 2009 07 29, 13:14)
pietums šiandien kalafijorus su mojenezu ir česnaku valgiau,
Gal galima plačiau? Virti tie kalafijorai, ar žali?
QUOTE(deimapov @ 2009 07 29, 12:49)
jo, tinka ir tas gėris ok lekiu gaminti, o tai prasėdėsiu visą dieną prie kompo nieko gero nenuveikusi
liga tas kompas
siandien pusryciams desreles. labai tyngejau kazka daugiau mastyt. pietums dar yra sriubos vakarykstes makaronu, taip pat nulupinesiu vistiena virta, isvirsiu bulviu - morku koses, ta vistiena apkepinsiu ir padarysiu padaziuka prie koses toki koki. su salocikem turetu but nieko. vakarienei nezinau, kogero bandysim pabaigti arbuza, turim dideli dideli, kad nesugestu
QUOTE(Lock @ 2009 07 29, 13:27)
Gal galima plačiau? Virti tie kalafijorai, ar žali?
žalius pasmulkini, paskui česnako pasipjaustai, majonezo ir vegetos. Gal ir virtus galima, bet nebandžiau. Virtus aš su kiaušiniu plaktu pakepinu.
QUOTE(vestė21 @ 2009 07 29, 15:04)
žalius pasmulkini, paskui česnako pasipjaustai, majonezo ir vegetos. Gal ir virtus galima, bet nebandžiau. Virtus aš su kiaušiniu plaktu pakepinu.
dėkui, eisiu tuoj padaryti, nes prie kotletukų buvau padariusi salotos, laiškai, krapai, grietinė tokias salotas, tai jos jau suvalgytos tai sakiau reikia kokių nors vakarui padaryti, ateis mamytė, o ji mėgsa kalafijorus, tikriausiai patiks
O tie kotletai kokie skanūs išėjo žinokit, vyras kartojo net 0,5kg jūros ešerių faršo, 100g kiaulienos faršo, du šaukštai krakmolo, 4 šaukštai manų, vegetos, santos marijos mėsos prieskonių, druskos, sukinijos gabaliukas kaip per 4pirštus tokio storio sutarkuotas, džiūvėssėlių apvoliojimui. Pasaka!
QUOTE(deimapov @ 2009 07 29, 15:31)
dėkui, eisiu tuoj padaryti, nes prie kotletukų buvau padariusi salotos, laiškai, krapai, grietinė tokias salotas, tai jos jau suvalgytos tai sakiau reikia kokių nors vakarui padaryti, ateis mamytė, o ji mėgsa kalafijorus, tikriausiai patiks
O tie kotletai kokie skanūs išėjo žinokit, vyras kartojo net 0,5kg jūros ešerių faršo, 100g kiaulienos faršo, du šaukštai krakmolo, 4 šaukštai manų, vegetos, santos marijos mėsos prieskonių, druskos, sukinijos gabaliukas kaip per 4pirštus tokio storio sutarkuotas, džiūvėssėlių apvoliojimui. Pasaka!
na šitiek visko pridėjus tikrai skanu turėjo būti.
QUOTE(vestė21 @ 2009 07 29, 15:49)
na šitiek visko pridėjus tikrai skanu turėjo būti.
tai jau taip, dar betrūko, kad grikių būčiau įdėjus virtų
QUOTE(timotey @ 2009 07 29, 16:12)
BALANDELIUS begu daryti,nes maxej kopustai tik 0.29cnt
Oho kokie pigūs, reikia gal ir man ryt saviškį balandėliais stebinti
Aš šiandien voveraičių su svogūnais pakepinsiu. Dar yra 2 paprikos įdarytos nuo vakar. Garnyrui padariau "sausai sūdytus agurkus", rašo, kad po pusvalandžio skonis kaip porą dienų paraugtų. Žiūrėsim, kas gausis. Receptas iš čia:
http://zaidziamevirt...ti-agurkai.html
Ir dar tortą kepu savaitgaliui.
http://zaidziamevirt...ti-agurkai.html
Ir dar tortą kepu savaitgaliui.
QUOTE(vestė21 @ 2009 07 29, 15:04)
Aš tai žalius smulkiai supjaustau, dar morką įtarkuoju, razinų ir viską su majonezu išmaišau niam skanu
Papildyta:
QUOTE(timotey @ 2009 07 29, 16:12)
BALANDELIUS begu daryti,nes maxej kopustai tik 0.29cnt
Kur ?
Na va ir šiandien ką tik turgelyje buvau - agurkai po 1,3-1,5
o kiek grybų turguje baravykiukai, raudonviršiai reiks savaitgalį į mišką varyt
o kiek grybų turguje baravykiukai, raudonviršiai reiks savaitgalį į mišką varyt