as tai prie kiauliuku kojuku imesciau kokia slaunele, jei turit, ir saltienike pravirciau, as nededu pusgalviu, nes pas mus tokiu nera, o kojeliu gerai paieskojus galima nusipirkti, tai ir is kojeliu labai gera isverda
arba apvirti ir paskui imesti i peciu ir apkepti iki apskrudimo
Mes su MB šiandien pusryčiams valgėm virtus kiausšus, per pietus valgysim plovą (daug ryžių ir mažai mėsos ). O vakarienei, ko gero, bus kokia nors košė. Tas pats nusimato ir rytojui.
Labas rytas Nusipirkau snd turgely puse kiaules galvos, nu tokia pazande lyg, ai nz kaip vadinasi zodziu virsiu saltiena,,tai db kaip man ja virti supjaustyti viska? kojas sudeti ir kiek laiko virti?
Labas rytas
Nusipirkau snd turgely puse kiaules galvos, nu tokia pazande lyg, ai nz kaip vadinasi zodziu virsiu saltiena,,tai db kaip man ja virti supjaustyti viska? kojas sudeti ir kiek laiko virti?
verda jau mano saltiena paskambinau mamai, ta pakonsultavo kazi vakare as jau ja galesiu valgyti? nu tikiuosi, nes tyngiu ka nors kita vel gaminti....isvirciau bulviu ir viskas, sueitu vakarienei dar vakar tynginy padariau, labai skanu