vakar pusryciams kose aviziniu dribsniu, pietus siaip barankytes su pienu, vakarienei makaronai caneloni ir arbuzo desertui
siandien pusryciams ryziu dribsniu kose su sviestuku ir cukrum, pietums blyniukai su jogurtu, vakariene dar neaiski
Šiandien esu viena, nieko dar nevalgiau žadu eiti kažką iš faršo gaminti arba tynginio balandėlius, arba kokiu kotletukus su sūriu viduje
Pusryciai - man su vaiku blyneliai su desrelemis (desreles, kiausinis, krakmolas, majonezas, prieskoniai), vyrui - vakarykstis farsas, idarytas vistu skurelemis, bulviu kose, pomidorai, pietus - vakariene cepelinai su mesa ( turejau dar nuo praeito karto uzsisaldziusi nemazai) valgeme su grietine
QUOTE(joliteee @ 2009 07 17, 17:52)
Pusryciai - man su vaiku blyneliai su desrelemis (desreles, kiausinis, krakmolas, majonezas, prieskoniai), vyrui - vakarykstis farsas, idarytas vistu skurelemis, bulviu kose, pomidorai, pietus - vakariene cepelinai su mesa ( turejau dar nuo praeito karto uzsisaldziusi nemazai) valgeme su grietine
o gal visgi vištų skūrelės įdarytos faršu? man tai labai pasakiškas patiekalas, dievinu
QUOTE(deimapov @ 2009 07 17, 18:58)
o gal visgi vištų skūrelės įdarytos faršu? man tai labai pasakiškas patiekalas, dievinu
Tai jau tikrai ir man skanios jos, is jusu ir ismokau si patiekala
oj į namus tik dabar teparsiradau, tai šiandien kotletus savo užbaigsiu su sūriu po to savaitę tikriausiai namie nebūsiu nuo rytojaus, tai jau iš manęs meniu nelaukit grįžusi jūsų perskaitysiu
labukas
seniai berasiau...ale pas tevus sodyboj buvau, tai nelabai ka pati ir gaminau
db va jau namie tai snd pusryciams kose grudine buvo, pietums bulves su kepta mesyte ir agurku..vakarieniai bus matyti
seniai berasiau...ale pas tevus sodyboj buvau, tai nelabai ka pati ir gaminau
db va jau namie tai snd pusryciams kose grudine buvo, pietums bulves su kepta mesyte ir agurku..vakarieniai bus matyti
Mes ir vakar buvom gamtoje, tai šašlų prisikirtom, o šiandien tingiu ką daryti išsiviriau porą kiaušinių ir pomidorą pasidariau su grietine. Vyras likučius šluoja
aš braškių šiandien super neto turgelyje nusipirkau 5kg po 2lt