Pusryciai - man su vaiku virtu bulviu cepelinai su vistiena,vyrui - silke su svogunais, pietus - vakariene buvom gamtoj tai saslykai ir desreles ant lauzo keptos, vakare dar vyras valge virtu bulviu cepelina
Niekad neapsipirkineju savaitei, einu mazdaud kas antra, trecia diena i parduotuve, ir ziurau kokios akcijos, ka butu galima pagaminti, bet ir siaip kazkada bandziau savaitei apsipirkti, tai vos ne visus produktus teko ismesti, nemoku as taip, kokius turiu produktus is tokiu produktu ir darau kasdien
QUOTE(joliteee @ 2009 07 13, 21:03)
Niekad neapsipirkineju savaitei, einu mazdaud kas antra, trecia diena i parduotuve, ir ziurau kokios akcijos, ka butu galima pagaminti, bet ir siaip kazkada bandziau savaitei apsipirkti, tai vos ne visus produktus teko ismesti, nemoku as taip, kokius turiu produktus is tokiu produktu ir darau kasdien
aha, pas mane tas pats. jei savaitei užsiperkm, tai jogurtai, varškė, paprika,pievagrybiai ir kiti gėriau lekia šiukšliadėžėn..
o va akcijas pagaudžius, pigiai tą savaitę prasisukt eina.
va užmačiau,kas ryt maximoj pigiau, taiu šian sėdžiu, planuoju,ką ryt nusipirksiu, o nusipirkus gaminsiu.. ryt pvz bulvės pigios bus, tai plokštainis garantuotas
sveikos,as beveik visada einu kasdien apsipirkt ir perku tik tai ko reikia ta diena gaminamam patiekalui manau tai geriausiai,na nebent dar ilgesniam laikui nusiperku kruopu
as tai kas savaite apsipirkineju ir niekas man nesugenda ,na nebent extra reikia kokio pieno,duonos ir pomidoru.
labai skaniai galiu koldunu recepta papasakot
zodziu isverdat kaip visada, ir nebezinot su kuo ir valgyt, o grietine ir tomatas pabode...
taigi , tereikia sviestuko, svoguno ir surio
sviestuke pakepinam svogunus iki auksines spalvos, tada suberiam isvirtus koldunus, pakepinam kol graziai apskrus ir poto per tarka itarkuojam suriaus. Biski apsilydo viskas, ir dedam i lekste.
Super , pirstukus aplaizysit
aisku druskytes ir pipiriuku nepamirstam niam niam
zodziu isverdat kaip visada, ir nebezinot su kuo ir valgyt, o grietine ir tomatas pabode...
taigi , tereikia sviestuko, svoguno ir surio
sviestuke pakepinam svogunus iki auksines spalvos, tada suberiam isvirtus koldunus, pakepinam kol graziai apskrus ir poto per tarka itarkuojam suriaus. Biski apsilydo viskas, ir dedam i lekste.
Super , pirstukus aplaizysit
aisku druskytes ir pipiriuku nepamirstam niam niam
QUOTE(iryshka @ 2009 07 13, 23:30)
labai skaniai galiu koldunu recepta papasakot
zodziu isverdat kaip visada, ir nebezinot su kuo ir valgyt, o grietine ir tomatas pabode...
taigi , tereikia sviestuko, svoguno ir surio
sviestuke pakepinam svogunus iki auksines spalvos, tada suberiam isvirtus koldunus, pakepinam kol graziai apskrus ir poto per tarka itarkuojam suriaus. Biski apsilydo viskas, ir dedam i lekste.
Super , pirstukus aplaizysit
aisku druskytes ir pipiriuku nepamirstam niam niam
zodziu isverdat kaip visada, ir nebezinot su kuo ir valgyt, o grietine ir tomatas pabode...
taigi , tereikia sviestuko, svoguno ir surio
sviestuke pakepinam svogunus iki auksines spalvos, tada suberiam isvirtus koldunus, pakepinam kol graziai apskrus ir poto per tarka itarkuojam suriaus. Biski apsilydo viskas, ir dedam i lekste.
Super , pirstukus aplaizysit
aisku druskytes ir pipiriuku nepamirstam niam niam
Kaip uzsimaniau koldunu
o as virtu bulviu cepelinu o is svieziu bulviu gaunasi? nereikia pakelio krakmolo ideti? kazkaip bijau daryti kad neissileistu....
siandien pusryciams vakarykste zuvis su bulvemis, pietums itariu mazajam bus tas pats, vyras valgys ka ras, o as darbe kazko greiciausiai leksiu saltibarsciu i kavine labai pasiilgau.
siandien pusryciams vakarykste zuvis su bulvemis, pietums itariu mazajam bus tas pats, vyras valgys ka ras, o as darbe kazko greiciausiai leksiu saltibarsciu i kavine labai pasiilgau.
Pusryčiavo mažoji dešrelių, dabar arbūzo abi pavalgėme iš cento 0,89lt/kg. Pietums bus dešrelės, vakarienei jei netyngėsiu iškepsiu varškės spurgyčių. Einu daryti serbentų uogienę
QUOTE(mickute7 @ 2009 07 13, 19:26)
Tai vat pati galėčiau su dažovėmis daugiau gyventi, košėmis kartais, kiaušiniai, o vat vyrams mėsos reikia. Arba žuvies.
Mano irgi Be mėsos kito maisto nelabai pripažįsta. Išvirk kokią košę, tai visada paklaus, o kas prie košės? O aš galėčiau nors ir savaitę mėsos nevalgyt. Kartais užeina, kad visai "sunkaus" maisto nesinori. Bet prie šeimynos reikia taikytis
Papildyta:
Šiandien vakarienei nuo vakar dienos spagečiai ir sriuba. Rytoj galvoju bulvinius blynus kepti, kadangi maximoj bulves po 0,89 ct.
QUOTE(anestute @ 2009 07 14, 17:21)
Mano irgi Be mėsos kito maisto nelabai pripažįsta. taikytis
Papildyta:
Šiandien vakarienei nuo vakar dienos spagečiai ir sriuba. Rytoj galvoju bulvinius blynus kepti, kadangi maximoj bulves po 0,89 ct.
Papildyta:
Šiandien vakarienei nuo vakar dienos spagečiai ir sriuba. Rytoj galvoju bulvinius blynus kepti, kadangi maximoj bulves po 0,89 ct.
nu va nei šiandien nei rytoj mėsos nerasta, nenumarink vyro badu juokauju aišku
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 07 14, 13:21)
o as virtu bulviu cepelinu o is svieziu bulviu gaunasi? nereikia pakelio krakmolo ideti? kazkaip bijau daryti kad neissileistu....
siandien pusryciams vakarykste zuvis su bulvemis, pietums itariu mazajam bus tas pats, vyras valgys ka ras, o as darbe kazko greiciausiai leksiu saltibarsciu i kavine labai pasiilgau.
siandien pusryciams vakarykste zuvis su bulvemis, pietums itariu mazajam bus tas pats, vyras valgys ka ras, o as darbe kazko greiciausiai leksiu saltibarsciu i kavine labai pasiilgau.
As ana diena dariau virtu bulviu cepelinus, tai viskas gaunasi, krakmolo dedu, bet tikrai ne visa pakeli.
Pusryciai - man su vaiku desreles su pomidoru ir sumustiniai su varskes sureliu, vyrui - sumustiniai su slapke ir suriu, kadangi po pusryciu isvaziavome i kaima, tai kaime kepiau bulvinius blynus, o vakare valgeme lasinukus su agurkais, vyras namie sake kiausinius kepesi.
Prisijungiu ir as prie taupiuju meniu- ryte valgem sumustiniu kas su desryte kas su suriu, vaikui koses. Pietums zuvis (per akcija uzsipirkau) su bulvem morkom ir kukuruzais, vakarienei- makaronai su varske ir grietine.