Maniškis išvyko į komandiruotę, tai vėl prasidės nesąmonių valgymas pas mane, sumuštinukai ir kitokie "šudžiukai"
kadangi buvom kaime, tai kepem saslykus ir tustinom anytos saldytuva
Siandien reiks vistytes vakare issikept, sv.kopustu salotu pasidaryt.
Siandien reiks vistytes vakare issikept, sv.kopustu salotu pasidaryt.
QUOTE(deimapov @ 2009 06 29, 08:58)
Maniškis išvyko į komandiruotę, tai vėl prasidės nesąmonių valgymas pas mane, sumuštinukai ir kitokie "šudžiukai"
Man dabar atostogos, tai pasireikšiu virtuvėje. Tik kai taip karšta, nieko valgyt nebesinori.... Vieną dieną valgėm tik sriubą kopūstų ir braškes su pienu.
mano pusryčiai: žirnių sriubytė, parsivežiau iš kavinės puslitriuką.
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 26, 22:08)
ir keik laiko palaikyt reikai? vanduo šaltas?
sorry už tokius klausimus, bet žalia aš agurkuose
sorry už tokius klausimus, bet žalia aš agurkuose
aš marinuoju su karštu vandeniu ir galiukus dar nupjaunu, tai jei ryte užmerki, vakare jau gali valgyt. man skaniausi 1-2 dienų, paskui jau per rūgštūs
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 06 29, 21:49)
aš marinuoju su karštu vandeniu ir galiukus dar nupjaunu, tai jei ryte užmerki, vakare jau gali valgyt. man skaniausi 1-2 dienų, paskui jau per rūgštūs
aha mano mamytė irgi galiukus nupjauna, tai per dieną ir įrūgsta
QUOTE(deimapov @ 2009 06 29, 22:10)
aha mano mamytė irgi galiukus nupjauna, tai per dieną ir įrūgsta
ir aš nupjaunu
Vakar Cento parduotuvėj koldūnao 1,38 Lt 500 gr, tai prisipirkau ir vakare prisikepiau. Vištytė šiandienai liko
vakar nevalgymo diena visiems, o ir nedarymo, tai tik buterbrodziukai ir barsciu sriuba maziukui pietums, vakarienei visiems braskes su pienu,
siandien pusryciams blyniukai su braskytem kas toliau nezinau, jauciu kokie kuldunai
siandien pusryciams blyniukai su braskytem kas toliau nezinau, jauciu kokie kuldunai
Reikia braškių atsivalgyt šiandien nusipirkau po 3 Lt braškių, kišiu į kamerą žiemai
QUOTE(mickute7 @ 2009 06 30, 08:05)
ir aš nupjaunu
Vakar Cento parduotuvėj koldūnao 1,38 Lt 500 gr, tai prisipirkau ir vakare prisikepiau. Vištytė šiandienai liko
mačiau šią akciją, bet kažin koks skonis tos mėsos įdaro? ragavai tai dabar pasidalink
QUOTE(mickute7 @ 2009 06 30, 10:50)
Reikia braškių atsivalgyt šiandien nusipirkau po 3 Lt braškių, kišiu į kamerą žiemai
kažin ar dar pigs braškės juk jau greit jos baigsis