Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Zivivi @ 2009 07 07, 22:09)
Hmmm... na as tiesa pasakius kazkokio ten superduper straipsnio ir nesitikiu, bet negi neidomu sudalyvaut va taip ir parodyti "ka moki" smile.gif Galu gale prisiminimas koks smagus, o ir pasigirti smagu aplinkiniams paskui bus, zurnala rodyti, grozetis  ax.gif

na parodziau ta savo pirmablynini balkona, negaila man - gal nustos kaimynai juoktis is salotu ir petruskiu balkone blush2.gif lotuliukas.gif
ir bus gerai palyginti su tuo, ka kitais metais ketinu padaryti biggrin.gif
ir dar noriu pasigirti - mano atsilikeliai pusantro sprindzio dydzio balkoniniai pomidorai jau pumpurus sukrove, va ax.gif
Atsakyti
Mano pomidorai lėtai lėtai, bet nu jau bus derlius, bus biggrin.gif
Petražoles su bazilikais iškrausčiau į virtuvę, nes pastebėjau, jog pamirštu juos naudot - pasiimu džiovintų iš spintutės blush2.gif Agurkai irgi po truputuką auga, šparaginių jau irgi po kelias į troškinukus įmetu, paprikos pradeda žydėt... Smaguma, gražuma balkone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 09, 13:42)
Mano pomidorai lėtai lėtai, bet nu jau bus derlius, bus biggrin.gif
Petražoles su bazilikais iškrausčiau į virtuvę, nes pastebėjau, jog pamirštu juos naudot - pasiimu džiovintų iš spintutės  blush2.gif  Agurkai irgi po truputuką auga, šparaginių jau irgi po kelias į troškinukus įmetu, paprikos pradeda žydėt... Smaguma, gražuma balkone  wub.gif

O kaip tau tie veisliniai pomidorai, kur velai pasejai auga? Kiek mazdaug cm uzauge? As labai bijau kad manieji velai paseti nesulauksiu derliaus ir susals arba reiks kazkaip papildomai sildyt, ..bet kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 09, 19:49)
O kaip tau tie veisliniai pomidorai, kur velai pasejai  auga? Kiek mazdaug cm uzauge? As labai bijau kad manieji velai paseti nesulauksiu derliaus ir susals arba reiks kazkaip papildomai sildyt, ..bet kaip?

Žinok vienas tai toks nebemažas visai, bent dvi poras tikrų lapų turi. O dar du pasėti vėliau tai dar tik po pirmą. Šiaip jau pomidorus galima ramiai įsinešti į kambarį žiemai - pavasarį jie vėl duos vaisių, tik anksčiau mirksiukas.gif Ale maniškiai tie kur normaliu laiku sėti toookie aukšti, kad nežinau, ar rasiu kur pastatyt namie žiemai...
Atsakyti
jaučiu poreikį pasigirti - jau lukštenam pirmąsias žirnių ankštis biggrin.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 07 09, 22:13)
Šiaip jau pomidorus galima ramiai įsinešti į kambarį žiemai - pavasarį jie vėl duos vaisių, tik anksčiau  mirksiukas.gif 

bet tai jaučiu, jei kambary šiltai augini, tai galima ir kokiam rudenį sėti? nors... saulės gal mažai, kad gerai augtų....
Atsakyti
Sveikutės, matau tema aprimus ax.gif
Mano daržas tai ydomus, du „raudonkepuraitės“ pomidorai jau senokai pomidoriukų priaugino aišku nedaug) bet jie kažkodėl nenoksta g.gif šaip tai man patiko šita veislė thumbup.gif patys augalai neaukšti ir tvirti thumbup.gif o ir pomidorai daug didesni negu tie balkoninukai thumbup.gif O va pomidorai skirti laukui, tai vaje vaje doh.gif jau baigia lubas pasiekt ir tik dabar gausiau sužydėjo doh.gif nors vienas iš 3 jau turi užmezgęs kelis pomidoriukus thumbup.gif (kelis darže per šalčius visus išlikę pomidorai tai nedideli, jau kelis žiedukus turi smile.gif niekaip nesuprantu kodėl balkone jie tokie aukšti išaugo schmoll.gif doh.gif ).
Papildyta:
Plaušenės gyvuoja neblogai, 2 reikia dar į didesnius vazonus persodint, bet neturiu kur doh.gif bet auga jos vistiek, bet nežydi dar schmoll.gif g.gif tai kažin ar plaušinių turėsiu g.gif Agurkas ir tik galima sakyt lapų ir žiedų grožiuj doh.gif O jau žiedų kvapas rytais bigsmile.gif niekada nebūčiau patikėjus kad taip kvepia wub.gif Bet nenori agurkiukų augint, du buvo mažiukai bet nukrito, tai dabar dar vienas atsirado, gal jau augt pradės g.gif Pupelės eina iš proto, gal išvynuiojus butų 3 metrai aukščio biggrin.gif Tai vat tiek daržovių pas mene beauga o daugiau karaliauja gėlės: palergonijos, petunijos, kelios kambarinės ir našlaičių daigeliai thumbup.gif
Atsakyti
Kelios nuotraukos prieš pora dienų darytos smile.gif
Agurkėlis biggrin.gif
user posted image

Raudonkepuraitės pomidorai bigsmile.gif
user posted image

iš arčiau ax.gif
user posted image

user posted image

Lauko pomidorai balkone doh.gif
user posted image

iš arčiau ax.gif
user posted image

Plaušenės bigsmile.gif
user posted image

Ir našlaitės wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tavo agurkai tai tikra puosmena, labai grazu. thumbup.gif O kaip reikia pomidorus skabyt, tik pazastinius ugliukus?
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 16, 07:25)
Nu tavo agurkai tai tikra puosmena, labai grazu.  thumbup.gif O kaip reikia pomidorus skabyt, tik pazastinius ugliukus?

Nu tikrai agurkas ten vienas ir tik dėl grožio doh.gif lotuliukas.gif O pomidorų aš lapus apskabau kažkiek ir pažastinius ugliukus reik, bet kotai šiais metais tokių nelabai yra thumbup.gif tai jei koks vienas yra netoli viršūnes tai palikau ax.gif sakau gal bus daugiau pomidorų, nes nedaug žiedų tesukrovė schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Aš jau agurką valgiau, tuoj dar vieną skinsiu, dar pora pasispardydami auga. Pomidorai žydi ir gan gausiai mezga vaisius, laukiu kol nunoks, tik va paprika kažko nenori megzti vaisių.
Plaušenės viršūnę nulaužė šuo, o paskui dar nukramtė lapus - o jis vis tiek auga, į pomidorų kuoliukus kabinasi, bet žydėt irgi toli gražu kol kas nesiruošia g.gif
Atsakyti
Nu va ir mano pomidorai seti birzelio pradzioj jau ziedukus krauna thumbup.gif
Papildyta:
Gal kas atpazista kaip atrodo stevija? Sitam vazonelyje sejau tik stevijas ir isaugo 3 rusiu zoles, man atrodo kad tie kur du vienodi tai gal stevija, Ar ta dilgele?Bet turbut tikrai ne ta ketvirta zole g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sempaula: 18 liepos 2009 - 09:09
O ten ne dilgėlė kartais? bigsmile.gif
Atsakyti