Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 02, 12:29)
laistau, kaip pradžiūva, o kristi žiedai nuo karščio ir nevėdinimo gali  mirksiukas.gif

na pas mane balkonas nemazas, tai atidarius is abieju pusiu langus, kad to vejalio butu truputuka, tai kazkaip manau, kad pakankamai vedinasi g.gif bet tai ko tie ziedukai krenta?? doh.gif

o kiek kartu reikia tresti pomidorus dilgeliu raugu?
Atsakyti
Sveikos merginos. Kreipiuosi i Vilnietes balkonininkes, gal kuri nors norite savo darzeli pademonstruoti placiajai visuomenei? T.y. balkonininkystes tema bus rasoma zurnale "Mano namai" ir jie mielai nufotografuotu kuo daugiau Jusu darzeliu smile.gif Deja, reikia paskubeti, todel jusu kontaktu su vardu ir telefono numeriu (bent kelios darzelio nuotraukos butu privalumas, kad matyt apytiksliai ka Jus auginate) lauksiu tik siandien ir ryt. Zinoma, kreipkites per AZ arba rasykite el.pastu ziviliukas@gmail.com.
P.S. Bukite pasiruosusios i savo namus isileisti profesionalius fotografus bei zurnaliste.
Atsakyti
Cia sauni ideja http://www.instructa...quot-in-a-smal/
http://www.instructa...tering-planter/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 07 liepos 2009 - 11:35
Na, mergaites, negi niekas nenorite savo darzeliu parodyti?...
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 07, 16:56)

visos išsigando ir nutilo biggrin.gif mielai parodyčiau, garbės žodis, sąlygos neleidžia. O šiaip juk kaip smagu dalyvauti visur bigsmile.gif
Ei, balkonininkės, kur dingot? Paparacai jūsų ieško! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 07, 16:56)

Jei jau kas turėjęs reikalų su žurnalistais, tai kur jau norės biggrin.gif Aš irgi nelabai noriu kolegas savo balkonan leist, nes kiek šiemet teko skaityt straipsnių apie daržus balkone, nuvylė didžiai atmestinis darbas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulia12 @ 2009 07 07, 12:17)

Super idėjos. Tačiau asmeniškai aš balkone labiau susiduriu su ta problema, kad ne tiek vietos trūksta, kiek vis dėl to šviesos. Mano auginti daigai draugės mamos šiltnamyje tokie drūti, neaukšti, storakočiai, o štai maneji... nežinau, jaučiu reiks prašyt, kad MB susuktų medvaržčius, tempsiu virvę išilgai balkono ir nuo jos leisiu virves pomidorams pririšt, nes kai kurie jau praaugo mane, o loveliai yra per seklūs, kad į juos tvirtai įsismeigtų kuoliukas... Su vazonais paprasčiau aišku.
Atsakyti
Hmmm... na as tiesa pasakius kazkokio ten superduper straipsnio ir nesitikiu, bet negi neidomu sudalyvaut va taip ir parodyti "ka moki" smile.gif Galu gale prisiminimas koks smagus, o ir pasigirti smagu aplinkiniams paskui bus, zurnala rodyti, grozetis ax.gif
Atsakyti
O pas mane jau aitrusis pipiras dera kaip pasiutęs... nespėju daugams dalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2009 07 07, 22:23)
O pas mane jau aitrusis pipiras dera kaip pasiutęs... nespėju daugams dalint  4u.gif

O žiedai patys apsidulkina? Nes pas mane saldi paprika va pirmą žieduką tai numetė, nežinau ką su kitais daryt unsure.gif
Atsakyti
Na šiaip tai savidulkis augalas, kaip aš suprantu g.gif 8 aukšte įstiklintam balkone nelabai yra iš kur rastis dulkintojams blush2.gif , o ir kurie atskrenda, mano du kacai kaipmat išgaudo ir suėda. O krūmas tasai pas mane jau antri metai, ir kažkaip nė karto nesiskundė, kad nėra kas jį apdulkina biggrin.gif dera kaip pasiutęs... labai rekomenduoju.

O žiedukus meta (bent jau mano pipiras), kai per sausa būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uodegas: 08 liepos 2009 - 09:59
Labukas 4u.gif
Pagaliau mano pomidorai normaliai zydet pradejo, jauciu pomidoru sulauksiu ant ziemos biggrin.gif . Sakiau, kita karta sodinsiu balkone, tik kai jis bus istiklintas.
O paprika, ta mano, miniatiurine, vel zydi. Pirma karta taip per vasara du kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2009 07 02, 13:26)
oho  bigsmile.gif kaip smagu. maniskiai tai kazko mazai mezga  g.gif ir ziedukai dar neprasiskleide nugelsta ir nukrenta. sakau gal kokia liga cia  g.gif

o kas kiek laiko laistot jus?

Aš laistau kai matau, kad žemė sausa. O agurkai pas mane irgi krito krito, o dabar po vieną ant kiekvieno auga. Tai du agurkus pasėjau - du ir suvalgysiu biggrin.gif Gal ir nieko g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti