Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

O cia mana pomidors balkone bujoja biggrin.gif dar salia raudoneliai, paprikos auga ir dabar krapai sudygo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2009 07 01, 13:08)
O cia mana pomidors  balkone bujoja biggrin.gif dar salia raudoneliai, paprikos auga ir dabar krapai sudygo biggrin.gif

Pamažink foto, labai puslapį iškreipė 4u.gif
Atsakyti
per foruma cia dejau, tai sh gavosi pirma kart, nebeiseis sumazint.
Atsakyti
ojetau, koookia foto doh.gif na ka darysi, pribaigiam šitą psl. greičiau biggrin.gif

mano balkoniniai pagaliau pradėjo raudonuoti thumbup.gif maniau, nesulauksiu. Ale virsta iš koto, svorio nenulaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 02, 11:46)
mano balkoniniai pagaliau pradėjo raudonuoti  thumbup.gif  maniau, nesulauksiu. Ale virsta iš koto, svorio nenulaiko  schmoll.gif

oho bigsmile.gif kaip smagu. maniskiai tai kazko mazai mezga g.gif ir ziedukai dar neprasiskleide nugelsta ir nukrenta. sakau gal kokia liga cia g.gif

o kas kiek laiko laistot jus?
Atsakyti
laistau, kaip pradžiūva, o kristi žiedai nuo karščio ir nevėdinimo gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi balkonininkauju, tiesa labai mažais masteliais. Balkonas mano dėkingas - pietų pusėj ir įstiklintas (tiesa, įstiklinimas visas papuvęs, vėjas kiaurai košia). Iš minusų - dvi ravėtojos katės ir.. nežinau kame reikalas, bet pas mane visi augalai labai į lapus bujoja, o žydėt ir vaisių megzt nenori. Kažkoks lapų žmogus esu. Energetika ne ta ar laistau per daug - nežinau.
Auginau pomidorą - išbujojo didžiulis medis, o vaisių viena kekelė išaugo.
Auginau žirnį - visai gėdingai dvi ankštelės.
Vienas aitrusis pipiras mane myli, antrų metų krūmas mezgasi ir dera kaip pasiutęs.
Atsakyti
uodegas, pertrešimas turi įtakos mirksiukas.gif
taip pat reikia leisti augalams šiek tiek paskursti, turiu omeny visokias oro sąlygas
(aišku, su protu blink.gif lotuliukas.gif )
pomidorams skabom truputį lapukus, kad neišsibujotų ax.gif
Atsakyti
Mano balkone pomidorai kepa,nespėju laistyti,jau yra užmegztų pomidoriukų schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien pas mane buvo atėjusi nimfeja ir sakė, kad augalai į lapus bujoja dėl azoto pertekliaus... Gal sakau pakeisti trąšas g.gif Šiaip perku skystas universalias g.gif
Atsakyti
va turiu klausimą - kam tręšti tas daržoves chemikalais, jei paskui jas valgysim patys? g.gif
Jau prekybos centruose prisiperkam to brudo žiemą schmoll.gif
Jei jau taip norisi, galima natūraliai tręšti, bet reikia prisiminti, kad visos daržovės, išskyrus špinatus, kaupia nitratus.
Nitritinės druskos yra kensmingos žmogui, nuodingos.
O gaudamos per daug trąšos, per daug nitratų sukaupia schmoll.gif
todėl net su natūraliomis trąšomis nereikia persistengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 02, 19:54)
va turiu klausimą - kam tręšti tas daržoves chemikalais, jei paskui jas valgysim patys?  g.gif
Jau prekybos centruose prisiperkam to brudo žiemą  schmoll.gif
Jei jau taip norisi, galima natūraliai tręšti, bet reikia prisiminti, kad visos daržovės, išskyrus špinatus, kaupia nitratus.
Nitritinės druskos yra kensmingos žmogui, nuodingos.
O gaudamos per daug trąšos, per daug nitratų sukaupia  schmoll.gif
todėl net su natūraliomis trąšomis nereikia persistengti  4u.gif

Aš irgi prieš chemija,net maista pradėjau pirkti kad būtų kuo mažiau E blink.gif
Atsakyti