nu as auginu viska indeliuose su skylutem, o kurie buvo be skyluciu, tai kaitinau atsuktuva vyro virs liepsnos ir skyles dariau, nes kiek zinau poto saknys puva, sunku nutaikyt kiek pripilt vandens - bus arba per mazai arba per daug. be to kol daigeliai mazi arba dar neisdyge lieju su saukstu, kad viskas neisplauktu...
o del lekstuciu po apacia, tai man ne beda- palanges pas mane senos, tai jeigu isbega - as pavalau ir viskas... Vis tiek kitais metais planuojam langus ir palanges keist
O as siandien bandziau apskaiciuot kaip sutalpint prieskonines zoles virtuvej ant palanges, nes jeigu augs balkone, tai virdama tingesiu eit nusiskint (tokia jau as esu - turi but po ranka)
Nu geru geriausiai telpa 7 nedideli vazonai - o kur 4 rusiu salotos, krapai, lapiniai salierai, laiskinis cesnakas, geltonasis baklazanas, paprikos, cili pipirai, 2 rusiu rucola, 4 rusiu pomidorai ir agurkai (1 rusies), o kur dar spinatai 2 rusiu, ir dar zemuoginis spinatas, rugstynes?
Balkonas nestiklintas ir neguminis, kad ir kaip gaila
Prieskoniniu turiu pasisejus tokiu:
1. bazilikas - zalias
2. bazilikas - violetinis (dar tik sesiu)
2. mairunas
3. petrazoles 2 rusiu
4. ciobrelis
5. raudonelis
6. melisa
7. krumine perile (tikiuosi bus kaip meta?)
gal ir viskas... kazkaip jau net nebeatsimenu ka turiu...
kaip man issiplanuot, kad viskas tilptu?
Nu cia jau ir aukstoji matematika nepadeda - kaip tilpt, jei net nepikuoti daigai ant 2 palangiu netelpa?