Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

nusipirkau siandien dar raudoneliu, baziliku ir steviju seklu. Bandysiu set. Kaip manot ar stevija geriau set i daiginimui skirta zeme ar i universalia kambariniu augalu? Gal su smeliu pamaisyt? Ir gal drenazo ant dugno pabert?
Atsakyti
Na pas mane pagaliau pražydo pomidorai wub.gif labai viskam patinka ta saulutė, o šparaginės pupelės išvis kažkas nepaprasto - pražydi violetiniu žieduku, jis nukrenta, lieka toks eglės spygliukas, kuris bandys išaugt į ankštį blink.gif Žemuogės noooksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 16, 23:04)
O tu daryk paprasciau , paspausk ant savo vardo, po to skaityt visas nario zinutes ir ismes kokias zinutes kokiose temose paskutini karta rasei ir paspausk ziuret zinute tada iskart ir atsidarys ta tema. Nu gal supratot ka nors rolleyes.gif

Dėkui, supratau smile.gif Kartais tikrai reiktų taip daryt, nes temos nusikelia net į kokį 5 puslapį doh.gif O žemuoges tai aš glausčiau vieną žiedelį su kitu blush2.gif bet bandysiu dabar teptuku, nes žydėt labai pradėjo, kasdien vis po žiedą ar du skleidžiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 06 18, 12:48)
Dėkui, supratau  smile.gif  Kartais tikrai reiktų taip daryt, nes temos nusikelia net į kokį 5 puslapį  doh.gif  O žemuoges tai aš glausčiau vieną žiedelį su kitu  blush2.gif  bet bandysiu dabar teptuku, nes žydėt labai pradėjo, kasdien vis po žiedą ar du skleidžiasi  smile.gif

O kam glaust?.. Gi jie visi vienos lyties biggrin.gif Reikia kad nuo tų aplink viduriuką esančių ūsiukų su burbuliukais galuose žiedadulkės patektų ant to geltono viduriuko (plem, kokia rišli aiškintoja doh.gif ) 4u.gif
Paprika ruošias žydėt, irgi reiks bitute pabūt.
Atsakyti
gelbekit, merginos 4u.gif
sakykit, kas geriau jei ziauriai uzpuole amarai - zaliasis muilas ar actara ar kaip jinai ten vadinas doh.gif as vis dar esu isvaziavus, bet vyras sake, kad ziauriai amarai uzpuole ir kiekviena diena vis prie kito augalo kabinas, jau sake, net mano ciobrelius ismete verysad.gif
tai padekit, sakykit ka reikia perduot kad nupirktu nupurksti? ir ar ju galima gaut kokioj maximoj ar pvz senukuose ar kur nors spec reikia vaziuoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 06 19, 08:10)
gelbekit, merginos  4u.gif
sakykit, kas geriau jei ziauriai uzpuole amarai - zaliasis muilas ar actara ar kaip jinai ten vadinas  doh.gif  as vis dar esu isvaziavus, bet vyras sake, kad ziauriai amarai uzpuole ir kiekviena diena vis prie kito augalo kabinas, jau sake, net mano ciobrelius ismete  verysad.gif
tai padekit, sakykit ka reikia perduot kad nupirktu nupurksti? ir ar ju galima gaut kokioj maximoj ar pvz senukuose ar kur nors spec reikia vaziuoti?  doh.gif

kadandi aš esu prieš chemiją, tai naudoju žaliąjį muilą mirksiukas.gif senukuose yra, žalioje stotelėje ax.gif
Atsakyti
zivivi, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 19, 09:55)
kadandi aš esu prieš chemiją, tai naudoju žaliąjį muilą  mirksiukas.gif  senukuose yra, žalioje stotelėje  ax.gif

o jis gerai isnaikina? kiek kartu uztenka nupurksti? per kiek laiko isnyksta? bijau, kad kol grisiu, mano vyras viska ismes lauk, jei taip tie niekadejai puls doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 06 19, 07:10)
gelbekit, merginos  4u.gif
ziauriai uzpuole amarai

Kaip gaila, tegu nemeta vyras iskart taip visko, grisi pati paziuresi kas atsitiko, tik kad atskitrtu tuos amaruotus kur nors nuo sveiku augaliuku unsure.gif

Papildyta:
Sakykit dabar man, o kada zemaugiu pomidoru daigelius reik persodint jau i didelius vazonus ar lovelius? Pas mane pridygo ju apie 24, jau visi apie 3-4cm, po trecia lapeli augina. Ir kokiu atstumu viena nuo kito susodint? Ruosiuosi kelis sodint i lovelius, bet jie neturi skyliu dugne, ar labai blogai, ar pragrezt geriau?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 18, 14:47)
O kam glaust?.. Gi jie visi vienos lyties biggrin.gif Reikia kad nuo tų aplink viduriuką esančių ūsiukų su burbuliukais galuose žiedadulkės patektų ant to geltono viduriuko (plem, kokia rišli aiškintoja  doh.gif4u.gif
Paprika ruošias žydėt, irgi reiks bitute pabūt.

biggrin.gif aiškutis. Aš gi pirmą kartą girdžiu, kad vienos lyties jos blush2.gif iš manęs jokia daržininkė gi. Bet gal vistiek naudos bus kai glaustinėjau, nes taip pajudinau ir gal pakliuvo ant to viduriuko. Na bet dabar jau tada teptuku ir aš aplink žiedukus tupinėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 19, 13:58)
Sakykit dabar man, o kada zemaugiu pomidoru daigelius reik persodint jau i didelius vazonus ar lovelius? Pas mane pridygo ju apie 24, jau visi apie 3-4cm, po trecia lapeli augina. Ir kokiu atstumu viena nuo kito susodint? Ruosiuosi kelis sodint i lovelius, bet jie neturi skyliu dugne, ar labai blogai, ar pragrezt geriau?

Pas mane pomidorai kiek esu auginus gyveno induose be skylučių ir nenupuvo nei vienas mirksiukas.gif aišku nepilu vandens kad plauktų, bet vos ne pastoviai dėgnoj žemėj ax.gif

Bet ir darželiai jūsų gražūs wub.gif
Pas mane du raudonkepuraitės pomidorai mezga pomidoriukus, o mano pačios pasisėti lauko pomidorai matos jau krauna žiedus bet dar nežydi (nežinau ko jie laukia g.gif biggrin.gif ). Va agurkas ir ruošiasi žydėt thumbup.gif Krapus antrą kart pasėjau prie pomidorų tai kažkokia zaraza užpuolė tai baigiu išravėt doh.gif Pupelės vaidina užuolaidų vaidmenį ir gina petunijas nuo kaitrios saulės thumbup.gif Plaušenės vis auga auga bet dar nežydi ax.gif Tai vat papasakojau kaip mano dražas gyvena biggrin.gif Kuria dieną nuotraukų parodysiu ax.gif
Atsakyti
Retai lankaus, bet pasigirsiu: jau turiu tris raudonu pomidorus. blush2.gif Vat... nusprendziau, kad kol kas tegu dar pasipuikuoja, o bus suvalgyti pirmadieni egzamino proga. lotuliukas.gif
Atsakyti