nusipirkau siandien dar raudoneliu, baziliku ir steviju seklu. Bandysiu set. Kaip manot ar stevija geriau set i daiginimui skirta zeme ar i universalia kambariniu augalu? Gal su smeliu pamaisyt? Ir gal drenazo ant dugno pabert?
Na pas mane pagaliau pražydo pomidorai labai viskam patinka ta saulutė, o šparaginės pupelės išvis kažkas nepaprasto - pražydi violetiniu žieduku, jis nukrenta, lieka toks eglės spygliukas, kuris bandys išaugt į ankštį Žemuogės noooksta
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 16, 23:04)
O tu daryk paprasciau , paspausk ant savo vardo, po to skaityt visas nario zinutes ir ismes kokias zinutes kokiose temose paskutini karta rasei ir paspausk ziuret zinute tada iskart ir atsidarys ta tema. Nu gal supratot ka nors
Dėkui, supratau Kartais tikrai reiktų taip daryt, nes temos nusikelia net į kokį 5 puslapį O žemuoges tai aš glausčiau vieną žiedelį su kitu bet bandysiu dabar teptuku, nes žydėt labai pradėjo, kasdien vis po žiedą ar du skleidžiasi
QUOTE(simbail @ 2009 06 18, 12:48)
Dėkui, supratau Kartais tikrai reiktų taip daryt, nes temos nusikelia net į kokį 5 puslapį O žemuoges tai aš glausčiau vieną žiedelį su kitu bet bandysiu dabar teptuku, nes žydėt labai pradėjo, kasdien vis po žiedą ar du skleidžiasi
O kam glaust?.. Gi jie visi vienos lyties Reikia kad nuo tų aplink viduriuką esančių ūsiukų su burbuliukais galuose žiedadulkės patektų ant to geltono viduriuko (plem, kokia rišli aiškintoja )
Paprika ruošias žydėt, irgi reiks bitute pabūt.
gelbekit, merginos
sakykit, kas geriau jei ziauriai uzpuole amarai - zaliasis muilas ar actara ar kaip jinai ten vadinas as vis dar esu isvaziavus, bet vyras sake, kad ziauriai amarai uzpuole ir kiekviena diena vis prie kito augalo kabinas, jau sake, net mano ciobrelius ismete
tai padekit, sakykit ka reikia perduot kad nupirktu nupurksti? ir ar ju galima gaut kokioj maximoj ar pvz senukuose ar kur nors spec reikia vaziuoti?
sakykit, kas geriau jei ziauriai uzpuole amarai - zaliasis muilas ar actara ar kaip jinai ten vadinas as vis dar esu isvaziavus, bet vyras sake, kad ziauriai amarai uzpuole ir kiekviena diena vis prie kito augalo kabinas, jau sake, net mano ciobrelius ismete
tai padekit, sakykit ka reikia perduot kad nupirktu nupurksti? ir ar ju galima gaut kokioj maximoj ar pvz senukuose ar kur nors spec reikia vaziuoti?
QUOTE(marimacho @ 2009 06 19, 08:10)
gelbekit, merginos
kadandi aš esu prieš chemiją, tai naudoju žaliąjį muilą senukuose yra, žalioje stotelėje
zivivi, saunuole
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 19, 09:55)
kadandi aš esu prieš chemiją, tai naudoju žaliąjį muilą senukuose yra, žalioje stotelėje
o jis gerai isnaikina? kiek kartu uztenka nupurksti? per kiek laiko isnyksta? bijau, kad kol grisiu, mano vyras viska ismes lauk, jei taip tie niekadejai puls
QUOTE(marimacho @ 2009 06 19, 07:10)
Kaip gaila, tegu nemeta vyras iskart taip visko, grisi pati paziuresi kas atsitiko, tik kad atskitrtu tuos amaruotus kur nors nuo sveiku augaliuku
Papildyta:
Sakykit dabar man, o kada zemaugiu pomidoru daigelius reik persodint jau i didelius vazonus ar lovelius? Pas mane pridygo ju apie 24, jau visi apie 3-4cm, po trecia lapeli augina. Ir kokiu atstumu viena nuo kito susodint? Ruosiuosi kelis sodint i lovelius, bet jie neturi skyliu dugne, ar labai blogai, ar pragrezt geriau?
QUOTE(žostautė @ 2009 06 18, 14:47)
O kam glaust?.. Gi jie visi vienos lyties Reikia kad nuo tų aplink viduriuką esančių ūsiukų su burbuliukais galuose žiedadulkės patektų ant to geltono viduriuko (plem, kokia rišli aiškintoja )
aiškutis. Aš gi pirmą kartą girdžiu, kad vienos lyties jos iš manęs jokia daržininkė gi. Bet gal vistiek naudos bus kai glaustinėjau, nes taip pajudinau ir gal pakliuvo ant to viduriuko. Na bet dabar jau tada teptuku ir aš aplink žiedukus tupinėsiu
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 19, 13:58)
Sakykit dabar man, o kada zemaugiu pomidoru daigelius reik persodint jau i didelius vazonus ar lovelius? Pas mane pridygo ju apie 24, jau visi apie 3-4cm, po trecia lapeli augina. Ir kokiu atstumu viena nuo kito susodint? Ruosiuosi kelis sodint i lovelius, bet jie neturi skyliu dugne, ar labai blogai, ar pragrezt geriau?
Pas mane pomidorai kiek esu auginus gyveno induose be skylučių ir nenupuvo nei vienas aišku nepilu vandens kad plauktų, bet vos ne pastoviai dėgnoj žemėj
Bet ir darželiai jūsų gražūs
Pas mane du raudonkepuraitės pomidorai mezga pomidoriukus, o mano pačios pasisėti lauko pomidorai matos jau krauna žiedus bet dar nežydi (nežinau ko jie laukia ). Va agurkas ir ruošiasi žydėt Krapus antrą kart pasėjau prie pomidorų tai kažkokia zaraza užpuolė tai baigiu išravėt Pupelės vaidina užuolaidų vaidmenį ir gina petunijas nuo kaitrios saulės Plaušenės vis auga auga bet dar nežydi Tai vat papasakojau kaip mano dražas gyvena Kuria dieną nuotraukų parodysiu
Retai lankaus, bet pasigirsiu: jau turiu tris raudonu pomidorus. Vat... nusprendziau, kad kol kas tegu dar pasipuikuoja, o bus suvalgyti pirmadieni egzamino proga.