Šiandien pomidorus belaistydama pamačiau, kad lygtais vienas pumpuriukus jau krauna Tikiuosi nesuklydau nes jau taip norisi savų pomidorų Taip sakant pagyvensim pamatysim
valio vakar jau isdygo melisos ir petrazoles bet as nerimauju del ridiku,jie pas mane toki gan patyse,vakar pernesiau i saltesni kambari,ant rytinio lango nes geresnio neturiu,tik vakarini...kazi pades jiems?
QUOTE(aure111 @ 2010 03 20, 12:24)
Šiandien pomidorus belaistydama pamačiau, kad lygtais vienas pumpuriukus jau krauna Tikiuosi nesuklydau nes jau taip norisi savų pomidorų Taip sakant pagyvensim pamatysim
Foto, foto, foto!!!!!!!
rodykit
QUOTE(something else @ 2010 03 20, 12:59)
Mano tomatillos nedygsta... Šiandien bandysiu persėti.
maniskiai irgi jau beveik dvi savaites, bet nerodo jokiu gyvybes zenklu...skaiciau internete, kad labai ilgai dygsta, tai menesi islauksiu, tada matysiu...pasejau visas seklas, kiek turejau...
QUOTE(ooo @ 2010 03 20, 13:33)
maniskiai irgi jau beveik dvi savaites, bet nerodo jokiu gyvybes zenklu...skaiciau internete, kad labai ilgai dygsta, tai menesi islauksiu, tada matysiu...pasejau visas seklas, kiek turejau...
tai va, o aš, žioplelė, sugebėjau tik 6 sėklas pasėti ir dabar laukiu pati nežinau ko
QUOTE(something else @ 2010 03 20, 14:35)
tai va, o aš, žioplelė, sugebėjau tik 6 sėklas pasėti ir dabar laukiu pati nežinau ko
o kuom 6 seklos per mazai? juk jei ishdygs - bus sociai
pas mane balkoniniai agurkai jau su 3 lapukais
Užmačiau šiandien XXXe, kad pardavinėja prieskonines žoles vazonose po 7-8 lt. Tai dabar nžn, ar čia sėti, ar jau gatavą vazone pirkt ir augint
QUOTE(Pookelis @ 2010 03 20, 18:57)
Užmačiau šiandien XXXe, kad pardavinėja prieskonines žoles vazonose po 7-8 lt. Tai dabar nžn, ar čia sėti, ar jau gatavą vazone pirkt ir augint
Manau net neabejokit, ir savas pasisodinkit kad ir pirmi blynai buna prisvile ,bet savo užauginta turėsit
mergaitės pagelbėkite. siejau šiandien įvairias sėklas ir perlaisčiau, stovi vandenukas kaikuriuose indeliuose. ką daryt? viską išmesti ir iš naujo pasėti ar nieko tokio?