Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Šiandien pomidorus belaistydama pamačiau, kad lygtais vienas pumpuriukus jau krauna bigsmile.gif thumbup.gif Tikiuosi nesuklydau unsure.gif nes jau taip norisi savų pomidorų wub.gif Taip sakant pagyvensim pamatysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 20 kovo 2010 - 11:24
Mano tomatillos nedygsta... Šiandien bandysiu persėti.
Atsakyti
valio vakar jau isdygo melisos ir petrazoles thumbup.gif bet as nerimauju del ridiku,jie pas mane toki gan patyse,vakar pernesiau i saltesni kambari,ant rytinio lango g.gif nes geresnio neturiu,tik vakarini...kazi pades jiems?
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 20, 12:24)
Šiandien pomidorus belaistydama pamačiau, kad lygtais vienas pumpuriukus jau krauna  bigsmile.gif  thumbup.gif Tikiuosi nesuklydau  unsure.gif  nes jau taip norisi savų pomidorų  wub.gif Taip sakant pagyvensim pamatysim  ax.gif

Foto, foto, foto!!!!!!!
rodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 20, 12:59)
Mano tomatillos nedygsta... Šiandien bandysiu persėti.

maniskiai irgi jau beveik dvi savaites, bet nerodo jokiu gyvybes zenklu...skaiciau internete, kad labai ilgai dygsta, tai menesi islauksiu, tada matysiu...pasejau visas seklas, kiek turejau...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 03 20, 13:33)
maniskiai irgi jau beveik dvi savaites, bet nerodo jokiu gyvybes zenklu...skaiciau internete, kad labai ilgai dygsta, tai menesi islauksiu, tada matysiu...pasejau visas seklas, kiek turejau...

tai va, o aš, žioplelė, sugebėjau tik 6 sėklas pasėti ir dabar laukiu pati nežinau ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 20, 14:35)
tai va, o aš, žioplelė, sugebėjau tik 6 sėklas pasėti ir dabar laukiu pati nežinau ko doh.gif

o kuom 6 seklos per mazai? juk jei ishdygs - bus sociai biggrin.gif

pas mane balkoniniai agurkai jau su 3 lapukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 20, 14:30)
o kuom 6 seklos per mazai? juk jei ishdygs - bus sociai  biggrin.gif

Tame ir reikalas, kad iš tų šešių vos viena nosį kiša doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano žemuogytės jau lapukus rodo thumbup.gif
Atsakyti
Užmačiau šiandien XXXe, kad pardavinėja prieskonines žoles vazonose po 7-8 lt. Tai dabar nžn, ar čia sėti, ar jau gatavą vazone pirkt ir augint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 20 kovo 2010 - 18:58
QUOTE(Pookelis @ 2010 03 20, 18:57)
Užmačiau šiandien XXXe, kad pardavinėja prieskonines žoles vazonose po 7-8 lt. Tai dabar nžn, ar čia sėti, ar jau gatavą vazone pirkt ir augint

Manau net neabejokit, ir savas pasisodinkit smile.gif kad ir pirmi blynai buna prisvile ,bet savo užauginta turėsit thumbup.gif

Atsakyti
mergaitės pagelbėkite. siejau šiandien įvairias sėklas ir perlaisčiau, stovi vandenukas kaikuriuose indeliuose. ką daryt? viską išmesti ir iš naujo pasėti ar nieko tokio?
Atsakyti