Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(something else @ 2010 03 18, 18:24)
Tarp kitko, jei į didelius indelius sėju, tai iš tiesų dantų krapštukais susižymiu, kur sėklą pasėjau biggrin.gif

O kam? g.gif
Atsakyti
pagalaiu mano vienas ciliukas pradejo rodytis thumbup.gif
pomidorai sudygo super, pora oranziniu balkoniniu dar nematau, bet ir tai bus per akis, lobelijos kokie 80 proc sudygo (cia biski ne i tema, ale biggrin.gif ), ciliukai jei prades lysti, tai bus gerai ir tada liks tik cifomandra - pomidoru medis biggrin.gif 6 seklytes pasejau, ziuresiu kas bus... sekmadieni bus 2 savaites, dar nei viena nesirodo...o pomidoriukai tuo paciu laiku seti jau antrus lapus leidzia ax.gif
Atsakyti
Pas mane ir pomidorų medis dar nesirodo, nors tik 2 sėklytes sėjau. O pomidorai vos su vienu lapuku stovi ir vargo nemato, šalta dar jiems. O svogūnai tik šaknis augina kai pasiutę, laiškų net parodymui nekiša blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 19, 10:08)

Kad žinočiau, į kurią vietą akimis spiginti, laukiant AR JAU??? lotuliukas.gif
Atsakyti
mano šiandieninis daržas (tik krapus dar praretinau po foto)

krapai,petražolės,salota ir rukola

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ir vos besikalantis bazilikas
user posted image

pipirnė ir jos panaudojimas biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mmmm kaip skanu thumbup.gif
Mano petruskom jau tikrieji lapeliai dygsta, kaip ir krapams. Jau ir bazilikus greit pikuot bus galima, o stai salotos ne krust g.gif Didziausias siais metais derlius nusimato, matyt, ciobreliu, auga kaip pasiute.
Atsakyti
o jau pipirines panaudojimo vaizdelis kaip apetitnai atrodo!!! bigsmile.gif
Prisisemiau ir as ikveplimo is jusu ir mano darzelis jau zaliuoja!!! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejla: 19 kovo 2010 - 17:12
QUOTE(grange @ 2010 03 19, 13:26)
mano šiandieninis daržas (tik krapus dar praretinau po foto)

Vau bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif neblogas darželis thumbup.gif O pipirnės nuotrauka wub.gif panaudojimas irgi thumbup.gif biggrin.gif

O mano bazilikai ir mairūnai jau dygsta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kokias salotas sėjat balkone?

Aš pasisėjau rukolą ir cikorijų tris sėklas biggrin.gif Gūžinės tai neaugs, man rodos, o tų paprastų neradau sėklų niekur g.gif
Dar turiu lapinių kopūstų ir špinatų, tai galvoju paeksperimentuot g.gif

O pomidorų medis irgi tylus dar rolleyes.gif
Atsakyti
Sejau paprastas salotas, praeitais metais gerai augo, siais kazko matyt truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 03 18, 21:04)
Mane ėmė sąžinė graužt. Maniškiai tik iš sėklų ristis bando, tai kol užaugs iki toooookio dydžio 

nesigraužk, aš išvis tik šiandien tepasėjau doh.gif Ir dar net nežinau ar gerai lotuliukas.gif Na, palauksiu truputį ir bus matyt, gal išaugs kas nors ax.gif

QUOTE(grange @ 2010 03 19, 13:26)
pipirnė ir jos panaudojimas 

koks super darželis, o panaudojimas išvis nerealus, apetitą žadina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 19, 20:12)
Vau  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif neblogas darželis  thumbup.gif O pipirnės nuotrauka  wub.gif  panaudojimas irgi  thumbup.gif  biggrin.gif

labai skaniai susivalgė, jau nauja leidžia vėl. rolleyes.gif

QUOTE(Will @ 2010 03 19, 21:28)

koks super darželis, o panaudojimas išvis nerealus, apetitą žadina  thumbup.gif

biggrin.gif 4u.gif

rizikuoju palikt per naktį vieną induką su trim salotom kur išretinau, pažiūrėsiu, nes jau atrodo šilta g.gif
Atsakyti