Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aure111 @ 2010 03 18, 14:52)
Ai tuos pagaliukus išimt vis pamirštu biggrin.gif  , kai augaliukai jau sudygo, ten plevelė buvo paremta, kad ant augaliukų neužkristų  ax.gif

o aŠ galvojau kad susižymėjai kur sodinai kad žinotum kiek išdygo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 18, 18:18)
o aŠ galvojau kad susižymėjai kur sodinai kad žinotum kiek išdygo  doh.gif  lotuliukas.gif

Juokai juokais, bet mano vaikis tikrai nubraižė "žemėlapį", kuriam skyrely, kokios sėklytės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 18 kovo 2010 - 16:23
Tarp kitko, jei į didelius indelius sėju, tai iš tiesų dantų krapštukais susižymiu, kur sėklą pasėjau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
kaip miela
4u.gif 4u.gif 4u.gif o pas mane tokia siaura palange kad apie tiek gerybiu tik pasvajoti doh.gif
Atsakyti
aure111,
mano galva melisos daug nereikia, nes auga krūmeliais(čia jei cirtininė).
Turiu vieną ir per akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 18, 16:02)
Mano darželis šiandien  ax.gif
Pomidoriukai „Raudonkepuraitė“
user posted image

kokie grazus daigai !!! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pomidorų grožis wub.gif
Mane ėmė sąžinė graužt. Maniškiai tik iš sėklų ristis bando, tai kol užaugs iki toooookio dydžio verysad.gif
Atsakyti
aure,man irgi seilė ištyso bežiūrint į tavuosius pomidorus biggrin.gif manieji antrų lapelių nesugeba išleisti...
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 03 18, 19:08)
mano galva melisos daug nereikia, nes auga krūmeliais(čia jei cirtininė).
Turiu vieną ir per akis mirksiukas.gif

Niekar neauginus tai nežinau kaip jos ten auga, bet jaučiu dar pasisėsiu vistiek dar kelias seklytes, nes noriu žiemai pasidžiovint wub.gif

QUOTE(Casual @ 2010 03 18, 20:02)
kokie grazus daigai !!!  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Cinside @ 2010 03 18, 21:04)
Pomidorų grožis  wub.gif
Mane ėmė sąžinė graužt. Maniškiai tik iš sėklų ristis bando, tai kol užaugs iki toooookio dydžio  verysad.gif

Ačiū 4u.gif
O kad šitie dideli tai nekreipkit dėmesio, nes aš čia pabandimui sėklas buvau sukišus, nes pati dariausi sėklas tai nežinojau ar sudygs biggrin.gif Tik 4 sėklas ir buvau pasėjus, o kai jau sudygo negi išmesi, tai ir auga biggrin.gif O dar 2 (o gal 3 g.gif ) rūšių pomidorai laukia savo eilės bigsmile.gif dar nesėju nes gan greit auga ir neturėčiau kur padėt schmoll.gif

Su tais pagaliukais prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 18, 21:29)
aure,man irgi seilė ištyso bežiūrint į tavuosius pomidorus biggrin.gif manieji antrų lapelių nesugeba išleisti...

Dėk į saulėtesnę ir šiltesnę vietą ir augs kaip išprotėję biggrin.gif mirksiukas.gif
Aš juos laikau padėjus ant padėkliukų kur būna iš putos tokios padaryti (ant jų sudėtas mėsas ar daržoves pardavinėja blush2.gif ) tai nuo palangės šaltis neina o ir stovi šviesioj vietoj smile.gif
Atsakyti
Man tas ir keisčiausia, kad pas mane langai į pietus. Palangė visa ir prie pat lango stovintis langas nusėtas daržovėm, bet kad mažai jie teauga unsure.gif Baklažanai vos po trečia-ketvirtą lapą suka, nors sėjau juos sausio gale, pomidorai tik ristis pradeda. Imsiu galvot, kad paprasčiau laiku nusipirkt jau paaugintų augalų ir rami galva biggrin.gif
Atsakyti
Nėra tai blogai. Spės jie dar užaugti. Užtat neištįs smile.gif
Atsakyti
Radau ir pas save belendančią gyvybę wub.gif
Atsakyti