Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

aciu labai 4u.gif
o gal ka zinote apie bazilika ar ciobreli?
pasisodinau bet dar ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 03 17, 18:36)
Štai
user posted image

Foto pasiskolinau iš forumo smile.gif

aciu 4u.gif tikiuos isaugs kazkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano bazilikai sudygo, tai irgi laukti kol tie tikrieji lapeliai issiskleis, tik tuomet ispikiuoti? ir su pomidorais tas pats? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 15, 18:48)
Mano bazilikai galutinai numiro verysad.gif , reiks dar persėt.

Jei mano nenumirs galesiu pasidalinti daigeliais 4u.gif kolkas dar tik pirmuosius lapelius isleido, bet tikiuosi kad graziai elgsis ir uzaugs smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis mirksiukas.gif
merginos sakykit,o pomidoriukus kada sodinat i pastovia vieta kokia zeme naudojat?
specealiai pomidoram ar ta pati daigu zeme tinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 03 17, 21:18)
Jei mano nenumirs galesiu pasidalinti daigeliais  4u.gif  kolkas dar tik pirmuosius lapelius isleido, bet tikiuosi kad graziai elgsis ir uzaugs smile.gif

Ačiū, ale ir pas mane dar 2 išdygo, tai žiūriu, gal gi gyvens blink.gif
Mano cukinija labai sunkiai auga, bet šaknys jau dabar galingos, pro vazono dugną lenda doh.gif , tai kol reiks į balkoną sodint, jinai man jau ir žydėt pradės lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai jau labai laukiu to tikrojo pavasario, tikros saulytės, kai galėsiu balkonėly pasikabint lovely su visokių spalvų gėlytėm 4u.gif kažkada man didžiausias siurprizas ir pamaloninimas buvo, kai kaimynė perdavė savo pažįstamos žodžius 'oho, kieno čia taip gražiai žydi viskas, nu reiks ir man taip pasidaryt bandyt' blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Išties malonus komplimentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 17, 16:50)
Žydėjo, jau ir ankštys buvo, bet katinai nuėdė doh.gif

Gerai kad aš katukų neturiu, o šuo neliečia mano daržo ir daržovių (išskyrus morkas jei randa pasiekiamoj vietoj lotuliukas.gif )

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:13)
o gal ka zinote apie bazilika ar ciobreli?
pasisodinau bet dar ne schmoll.gif

Čiobrelių nebandžiau sėt, bet bazilikus šiemet pirmą kart pasisėjau, tiesa žemėm sėklų neužbėriau ir indelį kad drėgmės būtų apdengiau plevele maistine ir šviesiai ant palangės padėjau smile.gif tai jau lenda šaknytės thumbup.gif

Kaip man rūpi jau likusias sėklas pasėt doh.gif bet vis susilaikau, bes vieto kur viskam sudėt ant palangės jau praktiškai nebėra doh.gif o šiandien ieškodama vėlykų žolytės dar užmačiau užsilikusių balkoninių pomidorų sėklyčių tai uoj kaip sukilo noras ir jas pasėt (keli metai jau kaip stovi, bet gal sudygtų g.gif ), bet jaučiu kai reiks viską į balkoną išnešt tai nebus vietos ir praėjimui doh.gif lotuliukas.gif Siaubas - blogai kai savo daržo neturiu, tai namie džiunglės doh.gif kai kas pas mane kai ateina tai nesupranta kam viso to reik schmoll.gif nu bet man reik ir viskas biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
Neprisimenu rodžiau savo pomidorus ar ne g.gif blush2.gif
Čia vasario 15 dieną jie taip atrodė biggrin.gif
user posted image

Reikės šiandien fotosesiją padaryt, nes jau gerokai didesni ax.gif
Atsakyti
Mano darželis šiandien ax.gif
Pomidoriukai „Raudonkepuraitė“
user posted image

Žemuogės (iš viso pakelio tik tiek išdygo doh.gif lotuliukas.gif )
user posted image

Lapiniai ridikėliai (jau reikės salotas darytis, paragavus šioks toks ridikėlio skonis jaučiasi g.gif bet nieko labai įpatingo ax.gif )
user posted image

Melisos (reikės dar pasisėt bigsmile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(casadei @ 2010 03 17, 21:18)
Mano bazilikai sudygo, tai irgi laukti kol tie tikrieji lapeliai issiskleis, tik tuomet ispikiuoti? ir su pomidorais tas pats? g.gif
Papildyta:
Jei mano nenumirs galesiu pasidalinti daigeliais  4u.gif  kolkas dar tik pirmuosius lapelius isleido, bet tikiuosi kad graziai elgsis ir uzaugs smile.gif

o kada pasejot?kaip laikete? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Ir as si pavasari vel susirgau seklu auginimu ax.gif
Praeitais metais lodzijoje pasisejau baziliku, krapu, petrazoliu, tai dziaugiausi visa vasara. Dar buvau pasejusi levandu ir ciobreliu, tai levandos neuzaugo kazkodel verysad.gif , o ciobrelis iki siol zaliuoja smile.gif
Siais metais jau pasejau balkoninius pomidoriukus, dekoratyvinius pipiriukus ir cili pipirus, zemuoges, melisa, ir dar gelyciu - verbenas, lobelijas ir pirmais metais zydincias levandas, gal siais metais uzaugs smile.gif paeksperimentuosiu tongue.gif O geguze tiesiai lovelius pasodinsiu dar krapu, petrazoliu, salavija ir ciobrelius smile.gif
Pomidoriukai jau islindo, pastebejau po truputi lenda zemuogytes ir verbenos bigsmile.gif
Na ir kuom ne liga biggrin.gif, bet maloni, ar ne mirksiukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(aure111 @ 2010 03 18, 16:02)
Mano darželis šiandien  ax.gif

O kam tie pagaliukai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjaustė: 18 kovo 2010 - 15:20
QUOTE(Vėjaustė @ 2010 03 18, 15:23)
O kam tie pagaliukai ?

Ai tuos pagaliukus išimt vis pamirštu biggrin.gif , kai augaliukai jau sudygo, ten plevelė buvo paremta, kad ant augaliukų neužkristų ax.gif
Atsakyti
Oho kokie dideli Jūsiškiai pomidorai bigsmile.gif
Atsakyti