Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

Pas mane pomidorų perteklius ir pipirų nepriteklius. Gal būtų norinčių keistis? Mat mano gauruotos bestijos išravėjo visus pipirų daigus, o pomidorinių nepalietė nė vieno. Pomidorai "Moneymaker", 8 vnt.
Atsakyti
sveikos kokia turetu buti zeme ciobreliams ir bazilikui? ant kiekvienos zemes pakuotes raso skirtingus skaicius,tai koks tas aukso viduriukas,gal kas susiduret?
Papildyta:
prisisodinau agurkeliu auga kaip pasiute per 3 dienas isdygo, jau 5 diena o ilgis 15-20cm jau raitosi...ka toliau su jais daryti? gal sodinti i pailga vazona ir kisti pagaliukus kas stiebtusi?
Papildyta:
pasidziaugsiu savo agurkeliais netiketai uzaugusius per 5 dieneles
ka toliau su jais daryti?????????
user posted image

jau jiems vietos anksta g.gif o balkone dar salta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:05)

blink.gif dekit juos kuo sviesiau ir vesiau, nes ojojoj kokie jie ishtyse g.gif jei ir toliau taip stiebsis, tai ne agurkai o spageciai bus doh.gif
kai uzaugins pirmus tikrus lapelius -pikiuokit; tie tokie ishtyse ilgi kotai ner labai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 16:05)

Nieko doro - labai išstypę. "Atšaldykite" juos smile.gif Dar siūlyčiau apkasti žemėmis iki lapelių, bet nežinau, ar su agurkais taip galima elgtis...
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 03 16, 22:35)

O žirnių užderėjo ?

Žydėjo, jau ir ankštys buvo, bet katinai nuėdė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:05)

Šviesos jiems reik. Galima pabandyt sodint į gilesnį vazoną, bet dėl apkasimo abejoju. Kiek savo ir mamos pamenu, tai šaknys paviršiuj yra g.gif
Pas mane jau antrą lapelį augina, bet perpus žemesni. Paskui nuotraukų įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 03 17, 17:18)
blink.gif  dekit juos kuo sviesiau ir vesiau, nes ojojoj kokie jie ishtyse  g.gif jei ir toliau taip stiebsis, tai ne agurkai o spageciai bus doh.gif
kai uzaugins pirmus tikrus lapelius -pikiuokit;  tie tokie ishtyse ilgi kotai ner labai gerai ax.gif

tai ka dabar man su jais daryti?kaip pikiuot? tai jie jau per dideli verysad.gif ?
Papildyta:
nieks netiki kad taip greit tokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:53)
tai ka dabar man su jais daryti?kaip pikiuot? tai jie jau per dideli verysad.gif ?
Papildyta:
nieks netiki kad taip greit tokie verysad.gif

dekit vesiai ir sviesiai 4u.gif kai ishleis lapelius ishsodinkite po viena daigeli. ne pasaulio pabaiga dar toks ishtysimas, bet geriau kad daugiau taip netystu. matyt labai shiltai laikete.
kas link apkasimo, bandyciau pikiuojant truputi giliau isodinti - leidzia ir agurkai is stiebo shakneles, bet gal ner gerai stieba labai apkasti g.gif
Atsakyti
kokius lapelius?kaip jie turi atrodyti?
Papildyta:
o ka poto daryt kad jie liptu i virsu?reikia pailgo vazono?gilaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:06)

tie lapukai kuriuos matot dabar - tai ne tikri lapeliai, bet is pacios seklytes ishlinde, o jau sekantys - bus tikrieji smile.gif matysite, bus visai kitokia lapuku forma, sie-apvalus, o bus -karpyti 4u.gif
Atsakyti
tai dabar man persodinti i kita vazona?po viena daigeli...ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:12)
tai dabar man persodinti i kita vazona?po viena daigeli...ar kaip blush2.gif

ne, dabar tiesiog padekit kad butu vesiau ir kad butu daug sviesos (kuo daugiau). o kai jau ishleis tikruosius lapukus pikiuokit po viena i atskirus vazoniukus ir pameginkit persodinejant truputuka giliau isodint. Daigeliu matau turit daug - galit paeksperimentuot - ir pvz kelis sodint tokiu paciu gilumu, kelis giliau, o kelis pamegint ikishti stipriai giliau ax.gif kai pati ishbandysit - pati matysit kaip geriau, patirtis ateis bedarant 4u.gif

p.s. viena raide ne ta paspaudi, ot zodziai geri gaunasi doh.gif lotuliukas.gif
tikiuosi nieks nespejo perskaityt iki pataisant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 17 kovo 2010 - 17:22
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 17:10)

Štai
user posted image

Foto pasiskolinau iš forumo smile.gif
Atsakyti