QUOTE(aaagnex @ 2010 03 16, 15:56)
o kokie pas tave ciliukai?
Gal nori i ka nors keist ka anksciau pasiuliau? Tik pas mane augaleliai mazesni
Gal nori i ka nors keist ka anksciau pasiuliau? Tik pas mane augaleliai mazesni
Tai kad aitrieji ir yra čili (bent aš taip suprantu), o pas mane tokie kaip pas tave, mišinukas
QUOTE(Aduka @ 2010 03 16, 19:23)
Tai kad aitrieji ir yra čili (bent aš taip suprantu), o pas mane tokie kaip pas tave, mišinukas
taip taip, kazkaip pagalvoau, kad pas tave gal kokie kitokie
QUOTE(aure111 @ 2010 03 16, 15:46)
Mano lapiniai ridikėliai eina iš proto tiek daug pridygo bus ką į salotas dėt
Nebežinau ką bedaryt, kad sėklų nebepirkt Šiandien žirnių prigriebiau Kas auginot žirnius gal galit pasakyt kokio didumo indas buvo nes kaip suprantu jų pikuot nelabai galima tai galvoju kur juos sėt reikėtų kad užaugtų normalūs ir žirniukų subrandintų
Nebežinau ką bedaryt, kad sėklų nebepirkt Šiandien žirnių prigriebiau Kas auginot žirnius gal galit pasakyt kokio didumo indas buvo nes kaip suprantu jų pikuot nelabai galima tai galvoju kur juos sėt reikėtų kad užaugtų normalūs ir žirniukų subrandintų
O vat aš lapinių ridikėlių sėklų tai niekur nebeužmatau, išpirktos visos
Žirnius auginu paprastuose vazonuose. Nors pernai ir lovely gerai augo, žydėjo. Aš vieną persodinau, bet kažko nepatiko jam, o kur dukra išrovė, nugraužė ir tik šaknį atgal sukišo, tai tie gražiai auga, lapus leidžia jau
o gal kas turit nuotraukų kaip daržas balkone atrodė jau suaugus,na pernai metų ar seniau, mane domina salotos pvz krapai petražolės nes kiek verčiau temą tai neužmačiau daug foto ar prleidau
nelabai įsivaizduoju kiek man reikia išretinti salotas, kad jos normaliai augtų, kiek palikt vienam vazonėly
nelabai įsivaizduoju kiek man reikia išretinti salotas, kad jos normaliai augtų, kiek palikt vienam vazonėly
sveikos merginos
noreciau pasiteirauti turi prisisodinus pomidoriuku VILMA,dabar ispikiavau ir galvoju kai sodinate i vazona,kuriame jie augs, po kelis daigelius sodinat,kad krumas uzaugtu ar tik viena daigeli i viena vazona? dekoju uz atsakymus
noreciau pasiteirauti turi prisisodinus pomidoriuku VILMA,dabar ispikiavau ir galvoju kai sodinate i vazona,kuriame jie augs, po kelis daigelius sodinat,kad krumas uzaugtu ar tik viena daigeli i viena vazona? dekoju uz atsakymus
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 16, 20:52)
O vat aš lapinių ridikėlių sėklų tai niekur nebeužmatau, išpirktos visos
Žirnius auginu paprastuose vazonuose. Nors pernai ir lovely gerai augo, žydėjo. Aš vieną persodinau, bet kažko nepatiko jam, o kur dukra išrovė, nugraužė ir tik šaknį atgal sukišo, tai tie gražiai auga, lapus leidžia jau
Aš šiandien irgi dar dairiausi lapinių ridikėlių, tai tik vienoj vietoj buvo, bet kol neparagavau tai nepirkau, sakau gali dar skonis nepatikt
O žirnių užderėjo ?
O mane lapiniai ridikėliai nuvylė kiek Ne skonis, o kiekis. Galvojau, kad jų daug bus, bet sėklos didelės, jų pakelyje mažai. Iš vienos sėklos vienas mini augaliukas. Tai brangus reikalas gaunasi Arba gal pas mane jie neauga tinkamai Ryt pusryčiams ragausiu
QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 16, 21:28)
turi prisisodinus pomidoriuku VILMA,dabar ispikiavau ir galvoju kai sodinate i vazona,kuriame jie augs, po kelis daigelius sodinat,kad krumas uzaugtu ar tik viena daigeli i viena vazona? dekoju uz atsakymus
Aš sodinu vieną daigą į vazoną, o į lovelį pernai sodinau po kelis, bet tuos - genėjau.
o as ridiku lapiniu daugiau nesesiu. Skonis neryskus, idejus i salotas praktiskai nesijaucia, nebent jau labai daug det, tai labai brangiai gaunasi, nes augaliukai uzauga nedideli, o is vieno pokelio tik vienam kartui uztenka, jei nori, kad jaustusi skonis
QUOTE(something else @ 2010 03 16, 23:48)
Aš sodinu vieną daigą į vazoną, o į lovelį pernai sodinau po kelis, bet tuos - genėjau.
mane domina vat toks reikalas - kiek vietos skyrei vienam vilmukui pomidoriukui? i metrini loveli kiek galiu talpint? sudygo visos seklos, kiek pasejau turiu raudonu ir oranziniu...dvigubai daugiau nei reik kiba reik daugaiu loviu pastatyt
labas rytas
something else dekui uz atsakyma
as kaip pirmi metai sodininke,tai suberiau visa seklu pakeli ir visos sudygo,tai dabar tiek daug tu daigu,kad nebezinau kaip cia juos sutalpint syrit kelis ja tokius nelabai kokius ir ismeciau nors ir skaudama sirdim,nes kitaip tai teks visus namo kaimunus apdalint daigais na kitais metais jau zinosiu,kas ir kaip sodint
something else dekui uz atsakyma
as kaip pirmi metai sodininke,tai suberiau visa seklu pakeli ir visos sudygo,tai dabar tiek daug tu daigu,kad nebezinau kaip cia juos sutalpint syrit kelis ja tokius nelabai kokius ir ismeciau nors ir skaudama sirdim,nes kitaip tai teks visus namo kaimunus apdalint daigais na kitais metais jau zinosiu,kas ir kaip sodint