Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(uodegas @ 2010 03 13, 15:25)
Man iceberg netgi skanesnės už paprastas. Traškesnės, sultingesnės, mažiau kartumo...

drinks_cheers.gif
Bet jei ant pakelio parašyta ledo, tai gal ne šitos bus, nes pernai mūsų kaimynai augino ledo salotas, tai iš išvaizdos jos beveik tokios pat kaip tos įprastos ax.gif

QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 13, 15:28)
ir dar turiu klausimu del induku dydziu g.gif  pvz  ar pomidoram ir paprikom dideliu vazoneliu reikia augimui jau?  g.gif

sunku apibūdinti, sakyčiau, vidutinių rolleyes.gif

Noriu prie jūsų prisijungti, pernai buvau gavusi dovanų jau paaugintą pomidorą vazonelyje, tai labai džiaugėmės, šįmet pati bandysiu auginti, sakykite, ar gerai suprantu, kad visas pomidoro sėklytes reikia sodinti po vieną, daigykloje? O paskui viską persodinti į vazonėlius g.gif
Su paprikomis tikriausiai tokia pat eiga? g.gif

Su šitais dviem esu pasimetusi, nes prieskonines žoleles berods galima suberti į pailgus indelius ir ramiai auginti g.gif
Atsakyti
man iceberg -pacios skaniausios, bet seklu kazkaip niekur neuzmaciau g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 14 kovo 2010 - 12:49
ant pakelio raso salotos, o ant cekio ledo salotos biggrin.gif ir pavaizduota pusiau aisbergas pusiau paprasta unsure.gif
Atsakyti
cinside, gražus daržiukas, o kuo tos rukolos skirias?

aš tai prarrtinau, po kelias įsodinau kitur, su salotom taip pat, bet apvyto, tikiuos prigis unsure.gif gaila buvo mest kitką bet ką daryt, kitą kart žinosiu,kad sėt tik po kelias, nes nesitikėjau kad visos sudygs doh.gif krapų ir kai priaugo wacko.gif
Atsakyti
Viena laukinė (sėklos labai smulkios), kita normali daržinė - tos sėklos didelės. Aš va jau antra valanda persodinu viską, tai oi doh.gif Pusę išmesti teks verysad.gif Sodinu bent 1 cm atstumu jas, po to reikės raut, nes tiesiai į lovelį.

Pomidorus bent protingai pasisėsiu, po 5 sėklas visų rūšių. O po to jau žiūrėsim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
Cinside, gražiai sudygę augaliukai smile.gif Tikiu, kad labai nelengva tokius mažyčius persodinėti... Aš šiemet jau sėjau su pincetu dėliodama sėklytes, tai dygsta su šiokiu tokiu atstumu, gal vėliau bus lengviau persodinti g.gif

Šiandien prisiruošiau pomidoriukus išpikiuoti, labai jau nekantru buvo ax.gif
Pomidoriukai

Dar prieš keletą dienų pasisėjau salotų, petražolių ir geltonų čili pipirų. Maksimoj nusipirkau kažkokių "Hungarian yellow wax chilly" sėklyčių. Jei bus geras derlius, tai šiemet gal ir užsimarinuosiu kokį indelį spalvotų čiliukų. Labai juos mėgstu essen.gif

Atsakyti
o kada apie gėlytes šnekėsit?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 03 14, 17:57)
o kada apie gėlytes šnekėsit?

čia daržo tema, gėlės yra kitur wink.gif
Atsakyti
Gal kam rukolų Kaune? Padovanočiau biggrin.gif
Atsakyti
Buvau pasižadėjus parodyti bazilikų daigelius. Šiandien jie atrodo taip:

user posted image

user posted image

Čia tik vienos rūšies, dar turiu kvepiančių citrina ir šliaužiančių daigelių, o tamsiai bordo spalvos tik šiandien pasėti. Laukite tęsinio 4u.gif

P.S. tiesa, sodinausi ant palangės ir svogūnų galveles laiškams.
user posted image
Šaltibarščių iš tiek nepasigaminsi, bet pasibarstyt užtenka pilnai biggrin.gif . ( nemylių plastikių butelių namie doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 kovo 2010 - 16:47
Mano bazilikai galutinai numiro verysad.gif , reiks dar persėt.
Atsakyti
gražus svogūnų miškelis thumbup.gif
Atsakyti