Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 13, 11:50)
laba diena  4u.gif
mergaites sakykit o kada reikia pikiuoti cili pipiriukus?kai tik sudygsta ar reikia palaukti kol uzaugins nors kiek lapeliu?ir dar klausimelis  ax.gif  i vazoneli po viena daiga sodinat ar po kelis?  smile.gif

mane irgi domina...nes ciliukai jau gerai islinde, ir tiek daug pridygo, kad reik ta miska retint....tik kaip jus juos ispikiuojat??
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 13, 14:37)
ar labai skiriasi siu salotu skoniai? neteko valgyt icebergo unsure.gif

Salotos kaip salotos smile.gif
Atsakyti
Man iceberg netgi skanesnės už paprastas. Traškesnės, sultingesnės, mažiau kartumo...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 13, 16:23)
Salotos kaip salotos smile.gif

tai gerai,nereiks kitu pirkt 4u.gif

ir dar turiu klausimu del induku dydziu g.gif pvz ar pomidoram ir paprikom dideliu vazoneliu reikia augimui jau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(uodegas @ 2010 03 13, 16:25)
Man iceberg netgi skanesnės už paprastas. Traškesnės, sultingesnės, mažiau kartumo...

o jos daug vietos uzima? g.gif nes parduotuvese maciau kad jos kaip kopusto galvos auga, tai sakau gal vietos daug reikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 13, 14:24)
vario sulfato pentahidrato tirpale pamirkyt reikia wink.gif

Labai sudėtingas pavadinimas.... Kur tokį reikalą pirkt? Gėlininkų-daržininkų pardėse būna?
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 13, 16:28)
o jos daug vietos uzima?  g.gif  nes parduotuvese maciau kad jos kaip kopusto galvos auga, tai sakau gal vietos daug reikes unsure.gif

Net neįsivaizduoju - visuomet parduotuvėse pirkdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 13, 19:37)
Net neįsivaizduoju - visuomet parduotuvėse pirkdavau  blush2.gif

nu bandysiu biggrin.gif ka jau darysi doh.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie vario sulfato pentahidratą http://www.infochema...oductId=1000316
Geriau aš naujus lovelius nusipiksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 03 13, 18:46)
Paskaičiau apie vario sulfato pentahidratą http://www.infochema...oductId=1000316
Geriau aš naujus lovelius nusipiksiu schmoll.gif

lotuliukas.gif Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 13, 13:37)
ar labai skiriasi siu salotu skoniai? neteko valgyt icebergo unsure.gif

man icebergo daug skanesnės už paprastas. jos kaip ir sakė, sultingesnės, traškios, nu tokios jamm mirksiukas.gif ir tiesa, auga kaip kopūsto galvelė, tai jau jaučiu nemažai reikia vietos. nežinau nesu girdėjus ar kas augino vazone g.gif pabandyk .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 03 13, 20:54)
man icebergo daug skanesnės už paprastas. jos kaip ir sakė, sultingesnės, traškios, nu tokios jamm  mirksiukas.gif  ir tiesa, auga kaip kopūsto galvelė, tai jau jaučiu nemažai reikia vietos. nežinau nesu girdėjus ar kas augino vazone  g.gif  pabandyk .

seklu a taip a taip nusipirkau, tai teks pabandyt paset biggrin.gif
Atsakyti
Mano daržas, kurį šiandien verkiant reikia persodint. Bet kur tiek dėt g.gif Po kiek salotų galima sodinti? Nes man gaila išmest verysad.gif lotuliukas.gif
Rukolų daržas (laukinės ir daržinės. Ir bazilikai keli kamputyje).
user posted image
Krapukai ir už jų kažkas. doh.gif Neužsirašiau pavadinimų, maniau atsiminsiu unsure.gif Žiūrėsim, kas užaugs biggrin.gif
user posted image
Atsakyti