Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 12, 18:29)
Dabar ,mergaitės jūs man patarkit blink.gif . Cukiniją ruošiuosi sodinti į didelį vazoną (40l). Ką dar galėčiau susodinti kartu g.gif ? Galvoju dar kokį pomidorą kartu įkišt. O gal užteks tik salotų, krapų ar ridikėlių? g.gif  blink.gif

Kas čia per vazonas tokio dydžio? Ir man reikia g.gif Arbūziukai sudygo wub.gif
Atsakyti
noreciau pasiseti salotu, prieskoniniu zoleliu, ar galiu visas i viena koki vazona ar dezute seti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 12, 18:40)
Kas čia per vazonas tokio dydžio? Ir man reikia  g.gif  Arbūziukai sudygo  wub.gif

Kažkada sodininkų parduotuvėje pirkau 2 tokius vazonus. Tai vieną palmei atidaviau, o kitas liko. Dabar visoks kompostas balkone buvo, viršuj žemių užpyliau, cukinijai turėtų patikt.
Atsakyti
si savaitgali maximoj akcija seklom bigsmile.gif reiks pasiruost rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
mergaites sakykit o kada reikia pikiuoti cili pipiriukus?kai tik sudygsta ar reikia palaukti kol uzaugins nors kiek lapeliu?ir dar klausimelis ax.gif i vazoneli po viena daiga sodinat ar po kelis? smile.gif
Atsakyti
sodinsiu ir as siais metais darza biggrin.gif kai prisipirkau siandien seklu doh.gif vyras kai pamatys tai jauciu ir mane isvarys is namu su visais augaliukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 03 10, 13:23)
jei balkonas neistiklintas, tai rekomenduoju tik balkoninius (ant pakelio taip ir parasyta  biggrin.gif )- jie maziukai, veda maziukus pomidoriukus, bet labai skanus  mirksiukas.gif  apie derlaius gausuma nelabai galiu ka sakyt, bo sejau tik birzeli, tai daug nespejo man prinokti...auginau paprastam vazone nuo geles, nieko nerisau, nes maziukai. siais metais ju auginsiu daugaiu - loveliuose paprastuose kaip geliu.

Ačiū už patarimą. Jau prisipirkau sėklų, pirmadienį užsiimsiu žemės darbais.
Ech... užpuolė mano sėjinukus pelėsis. Ryškiai per daug drėgmės. Mairūnai sudygę, tai jiems nieko. O va žemuogės jau bedygstančios ir tos kur sudygę pasipuošė pelėsiu verysad.gif . O petunijos ir lobelijos per dvi savaites taip ir nepajudėjo iš vietos, tik pelėsiais apsitraukė. Jaučiu senos sėkos buvo jau. Reiks persėt.

Ar reikia kažkaip dezinfekuoti lovelius prieš sodinant naujus augalus, kuriuose pernai augo augalai užpulti miltligės????
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 03 13, 12:59)

Ar reikia kažkaip dezinfekuoti lovelius prieš sodinant naujus augalus, kuriuose pernai augo augalai užpulti miltligės????

manau kad taip. jei jau buvo sergantys. Visų pirma švariai išplauk karštu vandeniu, išdžiovink, o daugiau ką naudot tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 03 13, 13:59)

vario sulfato pentahidrato tirpale pamirkyt reikia wink.gif
Atsakyti
tik db susipratau kad nusipirkau iceberg salotu o ne paprastu doh.gif ant pakelio raso salotos,o ant cekio ledo salotos biggrin.gif o kadangi pirma kart isvis seklas pirkau,tai nlb atpazinau is pakelio 4u.gif ar labai skiriasi siu salotu skoniai? neteko valgyt icebergo unsure.gif
Atsakyti
sakykit, o gėlyčių nesodinat? ar ne ta tėmelė?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 03 13, 15:56)
sakykit, o gėlyčių nesodinat? ar ne ta tėmelė?

as tai nusipirkau clap.gif
Atsakyti