Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(žostautė @ 2009 06 11, 13:01)
Rodaus ir aš su savo daržais. Abi balkono pusės smile.gif

O kiek augurkiukų jau auga matosi bigsmile.gif Maniškiam dar toloka iki to, bet mačiau jau formuoja žiedukus smile.gif
Atsakyti
Nu faini darzeliai pas jus thumbup.gif Man kolkas isvis dar nesisviecia jokie pomidorai, dar net nedygsta, kazin ar jie pas mane kambary uzaugs ir sunoks sad.gif Bet nieko kita pavasary nemiegosiu, o pulsiu i sodininkystes darbus laugh.gif Gal kas jau buvo uzsiaugine ta stevija? Labai idomu koks to saldumo skonis, ar skanus ar panasus i cukru ar i medu.. huh.gif smile.gif kita savaite turbut pirksiu seklu
Atsakyti
Kai fainai, vakar nepaziurejau, o siandien jau ziuriu pomidorai sudyge ir jau mazdaug po 2cm daigiukai clap.gif
Atsakyti
Žostaute, o tu pasisejai tuos kelis Black sea man pomidorus?Dar nedygsta?
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 06 14, 14:03)
Žostaute, o tu pasisejai tuos kelis Black sea man pomidorus?Dar nedygsta?

Pasėjau, sudygo smile.gif Dar piepenos, bet sutvirtės.
Atsakyti
Mano balkono darzelis: nuo sios ir tolesnes nuotraukos http://public.fotki....e/imgp0037.html
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 06 14, 17:58)
Mano balkono darzelis: nuo sios ir tolesnes nuotraukos http://public.fotki....e/imgp0037.html

Kiek agurkiukų bigsmile.gif O pas tave man atrodo jau ir didelių buvo. Kaži kiek agurkų užauga ant vieno stiebo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 06 14, 20:22)
Kiek agurkiukų  bigsmile.gif  O pas tave man atrodo jau ir didelių buvo. Kaži kiek agurkų užauga ant vieno stiebo  rolleyes.gif

Uzteko ir saltibarsciams paruosti, ir salotas pasigardinti. Net nesitikejau, kad tokio derliaus sulauksiu smile.gif Tik kuo tolyn tuo mazyn nusimato doh.gif

Dabar laukiu pomidoru derliaus, jau maziuku pomidoru apstu, greiciau paraudonuotu rolleyes.gif
Atsakyti
Jetau, kol radau mūsų temą, visai kotai pamiršta ax.gif keliu į viršų.
Pas mane žemuogės sparčiai žydį ir kolkas tos uogelės lyg ir auga, bet be bičių pas mane jos, tai žiūriu ar nenukris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2009 06 16, 20:10)
Jetau, kol radau mūsų temą, visai kotai pamiršta  ax.gif  keliu į viršų.

O tu daryk paprasciau , paspausk ant savo vardo, po to skaityt visas nario zinutes ir ismes kokias zinutes kokiose temose paskutini karta rasei ir paspausk ziuret zinute tada iskart ir atsidarys ta tema. Nu gal supratot ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sempaula: 16 birželio 2009 - 21:05
QUOTE(simbail @ 2009 06 16, 21:10)
Jetau, kol radau mūsų temą, visai kotai pamiršta  ax.gif  keliu į viršų.
Pas mane žemuogės sparčiai žydį ir kolkas tos uogelės lyg ir auga, bet be bičių pas mane jos, tai žiūriu ar nenukris  lotuliukas.gif

Žemuogės tikrai nenukris, tik be bitučių gali būti netaisyklingos formos unsure.gif Aš joms dėl visa ko teptuku padedu. Pas mane žirniai porą ankščių augina, šparaginės pupelės ir pomidorai žydi, o va agurkiukai, nors užmegzti, nenori augt. Sakė, su pirmais taip būna, tikiuosi, kad reikalas gerės. Paprika orandžinė žydėt susiruošė, vėlyvos jos pas mane labai...
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 06 14, 16:58)

Oho, pavydėti galima... blush2.gif

Kur pirkai tą dešinį vazoną kur paskutinėje nuotraukoje? blush2.gif
Atsakyti