Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(grange @ 2010 03 10, 19:27)
bet jei nori anksčiau valgyt,reikia anskčiau sėt  biggrin.gif  o jų šaknys ilgos kaži?
jei man pridygs daug turiu tokius mažiukus šiek tiek didesnius už jogurtą indelius jei persodinčiau kelis į tokius,kaži augtų  g.gif

Nus nemenkos tos šaknys, nemenkos... Juolab kad ir patys linkę augti. Pernai tokiam normalaus dydžio vazonėly tris auginau, kitus sukišau tarp pomidoriukų.
Atsakyti
Ech, o aš dar savo bazilikus trašomis palaisčiau. Jei ką, tai dar pora pakelių sėklų nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
tai tada turbūt geriau biški jam daugiau laisvės duot. nu dar tik lenda, dr toli gražu, bet jau planuoju.
Šiandien pirmą derlių pipirnės nuvalgėm essen.gif jau susėjau kitą..
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 10, 23:35)
Jei ką, tai dar pora pakelių sėklų nusipirkau blush2.gif

Taigi anų labai nedaug sėti tereikia irnesakyk.gif Nebent ypatingai gausiai vartojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 09, 12:49)
Jaučiu, kad aš pasiskubinau su tais bazilikais doh.gif , miršta jie pas mane, gal reiks iš naujo persėt. Rabarbarai ir kalendros jau galvytes rodo iš po žemių thumbup.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 10, 13:15)
Panos, mano bazilikai miršta doh.gif . Kaip juos gelbėt?

o kas jiems yra? Foto nepamaišytų. g.gif

Pati sėjau trijų rūšių vasario mėn, lėtai, bet auga. Vėliau parodysiu foto.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 11, 00:35)
Ech, o aš dar savo bazilikus trašomis palaisčiau. Jei ką, tai dar pora pakelių sėklų nusipirkau blush2.gif

o kam trąšomis? blink.gif juk pati valgysi unsure.gif aš tai tik nevalgomus augalus (gėles) tręšiu, o daržovių ir žolelių - schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 11, 13:35)
o kam trąšomis?  blink.gif  juk pati valgysi  unsure.gif  aš tai tik nevalgomus augalus (gėles) tręšiu, o daržovių ir žolelių -  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi netrešiu valgomų dalykų ax.gif tiesa trešiau bet pasiroviau kaime dilgėlių ir raugą pasidariau 5 litrų butelyje biggrin.gif tai juo pomidorus pernai laisčiau bigsmile.gif manau kad tokios trąšos nekenkia rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit trumpai painstruktuoti blush2.gif
Pasodinau šiandien pomidorus ir žemuoges. Kaip ir kur juos laikyti? Ant saulės stengtis kad būtų? Į kokį gyli sėklas reikėjo kišti? Pomidorus įkišau į kokius 2-3cm po žeme, o žemuoges gal 1 cm. Gerai ar sėt iš naujo? biggrin.gif
Visiškai žalia miestietė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 11, 14:35)
o kam trąšomis?  blink.gif  juk pati valgysi  unsure.gif  aš tai tik nevalgomus augalus (gėles) tręšiu, o daržovių ir žolelių -  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

As irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2010 03 11, 14:52)
Gal galit trumpai painstruktuoti  blush2.gif
Pasodinau šiandien pomidorus ir žemuoges. Kaip ir kur juos laikyti? Ant saulės stengtis kad būtų? Į kokį gyli sėklas reikėjo kišti? Pomidorus įkišau į kokius 2-3cm po žeme, o žemuoges gal 1 cm. Gerai ar sėt iš naujo? biggrin.gif
Visiškai žalia miestietė  doh.gif

As darau taip: pomidorus paseju ant zemes pavirsiaus ir uzpilu plonai zeme - ne daugiau kaip 0.5cm, zemuogiu neuzpyliau is vis. Ar set is naujo - nzn. Siulau laukt, gal dar ir isdygs, bet zemuoges, tai tikrai per giliai pasejai. Gal kas daugiau zinantis patars. Del saules manau, kad nera jau taip svarbu - svarbu, kad butu kuo sviesiau ax.gif
Atsakyti
Kol išdygsta - sėkloms šviesos nereikia.
Beje, kad ir kokiai žaliai miestietei esant - visada galima pasidomėti PRIEŠ sėjant smile.gif
Atsakyti
aš ir tokiom trąšom netręšiu,juk tam ir sodini,kad turėt savo ką nors neprivarytą š...

mano daržas šiandien:

pagaliau pasirodė krapai
user posted image

ridikėliai
user posted image

salotos
user posted image

user posted image

tik biški nesuprantu dėl rukolos ir salotų,man vazone palikt tik kelis daigelius, suaugs krūmelis iš jų g.gif blush2.gif
Atsakyti